k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za vožnjo z nihalko, zipline, tečaj plezanja ali wellness doživetje!

od 19,90 €

# / 13
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za vožnjo z nihalko, zipline, tečaj plezanja ali wellness doživetje!

od 19,90 €

Izkoristite osvežujoče poletne dni in uživajte v neokrnjeni naravi ter se odpravite na nepozaben izlet v krajinski park Golte. Popeljite se z najdaljšo nihalko v Sloveniji in občudujte pokrajino z višine še z zip line vožnjo ali pa si zraven privoščite še wellness in kosilo. Za še večjo pustolovščino lahko poleg vožnje z nihalko izberete še tečaj plezanja z inštruktorjem, za bolj umirjen izlet pa izberite wellness in kosilo v restavraciji Medvedjak! Ne spreglejte tudi ugodne ponudbe za najem apartmaja na Golteh z vključenim wellnessom! 

Poletno potepanje po Golteh! Izbirajte lahko med 3 različnima kombinacijama za adrenalinski ali sproščujoč izlet! Tudi možnost z vključenim kosilom!

Aktivnosti v krajinskem parku Golte

NIHALKA
Nihalka Žekovec je najdaljša panoramska nihalka v Sloveniji, ki vas v 8 minutah pripelje do gorskega resorta Golte in vam celotno pot omogoča osupljive razglede na Savinjsko dolino. Z nihalko se boste v nekaj minutah povzpeli za neverjetnih 1000 metrov, saj vas slednja z nadmorske višine 490 m pripelje naravnost do hotela Golte, ki se nahaja na nadmorski višini 1.410 m. Dolžina nihalke je 3.265 metrov, s čimer je nihalka Žekovec najdaljša gondolska žičnica v Sloveniji. Masa ene nosilne vrvi je 45 ton, premer vrvi pa 56 mm.
Obratovalni čas nihalke: junij, julij, avgust: vsak dan med 8:00-18:00, vsako polno uro


ZIP LINE
Zagotovljen adrenalinski užitek! Doživite 200 m adrenalinskega spusta v osrčju krajinskega parka Golte, ki vas popelje s hitrostjo 30 km na uro. Najvišja točka pa je kar 15 m nad tlemi!


TEČAJ PLEZANJA
Preizkusite se v tem adrenalinske športu ob prisotnosti strokovnjaka. Izkušeni inštruktorji vas bodo naučili osnov plezanja ali pa obnovili vaše znanje na umetni plezalni steni. Možna tudi izposoja opreme.

WELLNESS
Vstop v wellness, ki se nahaja se v Hotelu Golte. Srce wellnessa je prostor s štirimi različnimi savnami, manjšim bazenčkom za noge, masažnim bazenom, ledenim gejzirjem in ambientnimi prhami. Izbirate lahko med finsko, turško, infrardečo in bio savno. Bio savna je izpeljanka iz finske savne, z bistveno nižjimi temperaturami in večjo vlago, z uporabo različnih eteričnih olj. V ledenem gejzirju pa se boste lahko po savnanju prijetno osvežili hkrati pa je tudi odličen pilig.
Obratovalni čas wellnessa: ponedeljek – nedelja: 14.00-18.00.

KOSILO V RESTAVRACIJI MEDVEDJAK
Sodobno opremljena restavracija vam omogoča, da se med aktivnostmi na planoti hitro okrepčate s tri hodnim dnevnim kosilom. Samopostrežni tip restavracije ponuja možnost, da vedno izberete točno tisto jed, ki vam v danem trenutku ustreza. Izbirate lahko med široko ponudbo glavnih jedi, prilog, solat in sladic ter tudi med osvežilnimi napitki. Z dnevne restavracije vas pot vodi na svetlo in prostorno teraso, s pogledom na vzpetino Medvedjak, obrobljeno s prostranim gozdom.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vožnja z najdaljšo panoramsko nihalko v Sloveniji
  • odlična ideja za poletno pohajkovanje z družino ali prijatelji
  • uživali boste v neverjetnem razgledu na okolico
  • izberite med kar 3 adrenalinskimi doživetji ali izberite wellness oddih
  • odlično izhodišče za pohodništvo, kolesarjenje, nordijsko hojo ...
  • prava osvežitev v vročih poletnih dneh

Rezervacija ni potrebna

Adrenalin

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Na visoki gorski planoti, od koder se odpirajo brezmejni razgledi na Kamniško-Savinjske Alpe, doživetja nimajo meja. V osrčju gora je vsak dan, ne glede na letni čas, lahko prav takšen, kakršnega si želite. Gorski resort Golte združuje naravne danosti s sodobno in živahno turistično ponudbo. Počitnice ali enodnevni obiski so doživetja, ki si jih boste zaželeli znova!

Golte so priljubljeno slovensko gorsko središče in letovišče. V poletnem času je priljubljena točka pohodnikov, kolesarjev, jadralnih padalcev, jamarjev in drugih ljubiteljev narave. Zaradi svoje lege na pragu Alp, na samem vhodu v Zgornjo Savinjsko dolino, zaradi številnih naravnih, kulturnih in zgodovinskih znamenitosti, pa tudi zaradi najdaljše nihalke v Sloveniji, je gorski resort Golte pomembna turistična lokacija, katere ogleda ne smete izpustiti. Najvišji vrh Golt je 1.588 metrov visok Boskovec.

Planoto Golte bogatijo pašniki, gozdne površine in številni skriti kotički v neokrnjeni naravi. K obisku vabijo brezna, prelomnice, jame in drugi kraški pojavi. Območje je od leta 1987 zavarovano kot krajinski park s predpisanim varstvenim režimom in razvojnimi usmeritvami.

Na nadmorski višini 1.410 metrov, tik ob zgornji postaji nihalke, ki na Golte pripelje iz vasi Žekovec, se nahaja sodobno opremljen hotel Golte, ki vam zagotavlja udobje štirih zvezdic. V območje gorskega resorta spada tudi Mozirska koča (1.356 m nadmorske višine), ki je ena najstarejših planinskih koč na Slovenskem in ponuja tisto pravo planinsko doživetje, nadvse priljubljena in zelo obiskana pa je tudi koča Trije ploti, predvsem zaradi edinstvene lokacije ob jezeru, ki odpira neskončen pogled na Kamniško-Savinjske Alpe.

Čudovit sprehod po naravoslovni učni poti vam ponuja Alpski vrt, ki predstavlja dom številnim alpskim rastlinam in hkrati omogoča, da pokukate v dolino z različnih razglednih točk.

Gorski resort Golte je priljubljena poročna lokacija in zaželena destinacija za izvedbo različnih poslovnih dogodkov, ki se odvijajo v kongresnem centru. Pestro izbiro storitev dopolnjujejo številne prireditve in družabni dogodki.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (237)