HUDA CENA za vožnjo ali najem NOVEGA čolna s skiperjem po slovenski obali!

od 8,00 €

prodani

Prodanih 10 kuponov

# / 8
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za vožnjo ali najem NOVEGA čolna s skiperjem po slovenski obali!

od 8,00 €

prodani

Prodanih 10 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Odpravite se na slovensko obalo in opazujte kristalno čisto morje in obalna mesta iz udobja povsem novega motornega čolna SeaRay. Čoln je najboljša možna športna verzija v kombinaciji z udobjem, saj ponuja sedeže iz usnja in močan motor! Odpravite se s prijatelji na popolno druženje ali pa si privoščite romantično vožnjo v dvoje in opazujte okolico ob romantičnem sončnem zahodu in hladni penini. Ne spreglej tudi ponudbe za adrenalinsko vožnjo s tubo, wakeboardanje ali smučanje na vodi!

Odpravite se s prijatelji na popolno druženje ali pa si privoščite romantično vožnjo v dvoje in opazujte okolico ob romantičnem sončnem zahodu.

Za to ponudbo imamo kar 4 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x 60-minutni romantični izlet po slovenski obali za 2 osebi ( večerni ali celodnevni termin ) Penina + sadje

  Preberi vse

  HUDA CENA

  149,00 €

  Vrnemo 0,75 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x 60-minutni najem čolna z voznikom po slovenski obali za do 7 oseb

  Preberi vse

  HUDA CENA

  129,00 €

  Vrnemo 0,65 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x 20-minutna vožnja s čolnom za do 7 oseb

  Preberi vse

  HUDA CENA

  44,00 €

  Vrnemo 0,22 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x 20-minutna vožnja s čolnom za 1 osebo

  Preberi vse

  HUDA CENA

  8,00 €

  Vrnemo 0,04 €

ČOLN SEARAY

ČOLN SEARAY 200HP
Čoln SeaRay 200HP je najboljša možna športna verzija v kombinaciji z udobjem. Čoln se ponaša z dolgimi, gladkiimi ter elegantnimi linijemi, ki definirajo izbrane odlike Sea Ray športnih plovil. Znamka Sea Ray se lahko pohvali tudi z številnimi priznanji, katere je prejel v svoji bogati zgodovimi.Oblazinjen je z udobnim in kvalitetnim oker usnjem. Čoln poganja izjemno močen motor: 200KM notranji 6 cilindski mercury 4.5 litrov.

KAPACITETA ČOLNA
Čoln nudi kapaciteto do 7 potnikov. V sprednjem delu je dovolj prostora, da lahko udobno ležita 2 osebi ali pa sedi do 5 oseb. V glavnem delu čolna pa je prostora za 5 oseb. V zadnjem predelu pa je ploščad, kjer lahko tudi ležita 2 osebi. Vsak sedež je udoben, obdan v usnej in nudi prostor za kozarec.

Čoln ima tudi kopalno ploščad iz katere se lahko skače v morje. Za ročno pritljago potnikov ima čoln poseben prostor za shranjevanje. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • nov čoln oblazinjen z usnjem
 • nudi tudi kopalno ploščad iz katere se skače in kopa
 • njihov čoln je najboljša možna športna verzija v kombinaciji z udobjem
 • čoln je hiter in nudi močan motor
 • odpravite se na romantično vožnjo s čolnom po slovenski obali

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Hiter nakup

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.9.2019.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko 030 741 241.

PARKIRIŠČE

V bližini so plačljiva javna parkirišča.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

H2O Sport Slovenija se nahaja v Portorožu in ponuja storitve tako vodnih športov (wakeboarding, smučanje na vodi, vožnja s tubo) kot vožnje z njihovim gliserjem. Ponujajo tudi najem čolna z voznikom. Gliser, ki ga imajo je nov, letnik 2019. Popolnoma je oblazinjen z oker usnjem. V sprednjem delu lahko udobno ležita dve osebi ali pa sedi do pet oseb. V glavnem delu je prostora za 6 oseb. Zadaj je ležalna ploščad za dve osebi in pa kopalna ploščad iz katere se skače in skopa. Za nahrbtnike imamo omarico in predale. Vsak sedež ima svoje držalo za pijačo. Gliser je opremljen z radijem bluetooth in je nasplošno kombinacija športa in udobnosti. Poganja ga 6 cilindski notranji motor Mercury s 4.5 litri in 200 konjskimi močmi.

KAM NA IZLET?
Portorož je izvrstna destinacija z blagodejnim mediteranskim podnebjem, kjer vam z negativnimi ioni obogaten morski zrak napolni pljuča ter navda z energijo. Slovensko obalno mestece je odlična izhodiščna lokacija za izlete, saj je v bližnji okolici ogromno možnosti za popestritev oddiha, prav tako se lahko odpravite v sosednjo Hrvaško ali Italijo. Zlasti pa so zanimive naslednje naravne znamenitosti:

 • Grad Socerb slovi po svojem znamenitem gradu, ki kot orlovsko gnezdo bdi nad rižansko in osapsko dolino. Začetki gradu segajo v 13. stol. Z njegove razgledne ploščadi se ponuja čudovit razgled na Tržaški in Koprski zaliv. 
 • Škocjanski zatok je največje polslano močvirje v Sloveniji, velikega ekološkega pomena ter izjemne botanične, zoološke in krajinske vrednosti. V njem so opazili več kot 200 različnih vrst ptic, nekatere med njimi so ogrožene.
 • Krajinski park Strunjan: kjer si lahko ogledate in tradicionalen način pridobivanja soli. 
 • Predjamski grad: v 123 m visoko skalnato steno vpet 800 let star grad.
 • Postojnska jama: po jami vas zapelje jamski vlakec, da lahko uživate v pogledu na več kot 5 km dolgo jamo z večimi dvoranami in si ogledate edinstveno živalsko vrsto, človeško ribico.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (229)

Pri tej ponudbi so na voljo 4 možnosti. Izberi najboljšo!