Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za smučarske poldnevne ali celodnevne vozovnice na Soriški planini!

od 8,40 €

# / 9
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za smučarske poldnevne ali celodnevne vozovnice na Soriški planini!

od 8,40 €

Naužijte se zime v vsej njeni veličini v zimsko športnem središču, ki se nahaja na prekrasni Soriški planini. Na smučišču so na voljo slalomska, veleslalomska in smuk proga, do katerih se lahko povzpnete z 4 vlečnicami in eno 2-sedežnico. Za zimsko doživetje potrebujete samo smučarsko opremo in vaše najdražje!

4 vlečnice in 2-sedežnica, slalomska, veleslalomska in smuk proga ter snežni park!

SMUČIŠČE SORIŠKA PLANINA

Turistično središče in smučišče Soriška planina se nahaja na nadmorski višini od 1287 m do 1550 m in v skupni površini meri 25 ha. Na smučišču so na voljo 4 vlečnice in 2-sedežnica s katerih dostopate na slalomsko, veleslalomsko in smuk progo. Različno zahtevne proge so primerne za rekreativce in predvsem družine z otroki. Skupna dolžina prog meri osem kilometrov; en kilometer težkih prog, štiri kilometre srednjih, dva kilometra lahkih prog ter dodaten 1 km proge na lanskem urejenem terenu.

2-sedežnica Lajnar je dolžine 1160 m in višinske razlike 236 m, Vlečnica Lajnar dolžine 758 m in višinske razlike 195 m, Vlečnica Slatnik dolžine 750 m in 100 m višinske razlike, Vlečnica Sedlo z dolžino 820 m in višinsko razliko 180 m ter otroška večnica Lucija, dolžine 72 m.

Smučišče je primerno za treninge in večja tekmovanja in ima homologirano progo za FIS tekmovanja. Soriška planina razpolaga z lepo urejeno tekaško progo Jelovica, sankaško progo, ob ugodnih snežnih razmerah pa je možno tudi turno smučanje z vrha Slatnika in Možica. 

OTROŠKI PARK
Otroški park ob vlečnici Lucija ponuja učenje smučanja za otroke, poligonček za otroke, otroške animacije ter vodeno nočno sankanje. Program otroških animacij je brezplačen, proti plačilu je le uporaba vlečnice Lucija. Urnik in cene bodo objavljene na spletni strani.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • nadmorska višina smučišča od 1287 m do 1550 m
 • proge v skupni površini 25 hektarov
 • 8 km smučarskih prog
 • slalomska, veleslalomska in smuk proga
 • otroke na vlečnici ves čas spremlja in nadzoruje strežnik na smučišču
 • otroška vlečnica prilagojena za mlajše otroke
 • urejeno sankališče, možnost nočnega sankanja ob polni luni ter baklah
 • možnost izposoje smučarske opreme, servisa smuči in šole smučanja
 • bogata kulinarična ponudba
 • možnost uživanja v wellnessu ali masaži v gostišču Macesen

Rezervacija ni potrebna

Odličen nakup

Adrenalin

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Turistično središče Soriška planina leži v neposredni bližini vasi Sorica nedaleč stran od Bohinja, v Triglavskem narodnem parku. Majhen in prijazen smučarski center z ugodno lego smučišča, ki ustvarja dobre snežne razmere tako v zimskih kot tudi v zgodnjih pomladanskih mesecih. Poleg smučanja je na voljo tudi šola smučanja in deskanja, sankališče za otroke, airboarding na sankališču, snežni park, organizirajo pa tudi razna tekmovanja.

KAM NA IZLET?

 • Vodni park Bohinj: zajema skupno kar 380 m2 vodnih površin s temperaturo vode do 36°C, kjer najdete otroški kotiček, 2 plezalni steni, tobogane, divjo reko in masažne bazene.
 • Sorica: obiščete lahko Groharjevo rojstno hišo s spominsko zbirko, etnografskim muzejem, galerijo in likovno/glasbeno delavnico.
 • Pokljuka: Kapela Marije Kraljice miru, Koča na Uskovnici, in Pot Rudno polje_uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice.
 • Bohinjsko jezero: kjer so zanimive Cerkev sv. Duha, Hostel pod Voglom, Slap Savica in adrenalinski park.
 • Bohinjska bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, Cerkec sv. Nikolaja, Vodni park Bphinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (174)