Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Za pustolovce! HUDA CENA za panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision!

od 6,50 €

# / 6

Za pustolovce! HUDA CENA za panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision!

od 6,50 €

Panoramska vožnja in ogled podvodnih zanimivosti v trupu ladje s podvodnimi stekli, kot so zbirališči rib, potopljeno mesto Sipar, podvodni izviri sladke vode. Doživeli boste tudi spektakularen "diving show" s kratko predstavitvijo potapljanja. Razgledovali si boste umaško riviero vse do najbolj severne točke Savudrije, videli najstarejši hrvaški svetilnik in znano kulturno dediščino. Izlet je voden v različnih jezikih!

Vožnja s katamaranom vključuje potapljaško predstavo in pijačo dobrodošlice!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 1x 2-urni panoramski izlet s katamaranom Glassboat Aquavision
 • avdio vodenje, na voljo v hrvaškem, italijanskem, angleškem, nemškem in ruskem jeziku
 • aperitiv - pijača dobrodošlice
 • diving show
 • zavarovanje potnika

KATAMARAN glassboat aquavision

Gostje se na katamaran Aquavision vkrcajo v luki Umag. Sledi panoramska vožnja z ladjo ob Umaški rivieri proti Savudriji, mimo vseh turističnih naselij (Punta, Stella Maris, Katoro, Savudrija), naravnih zanimivosti, uval in plitvin. Poleg panoramske vožnje ponuja katamaran tudi posebno zanimivost, in sicer posebej konstruiran trup ladje s podvodnimi steklenimi okni za ogled podmorskih zanimivosti, flore in favne: dve podmorski plitvini - zbrirališči rib, potopljeno mesto Sipar, podvodni izviri sladke vode in druge zanimivosti. V program izleta je vključen tudi "diving show" - potapljač s potapljaško opremo, ki bo v času trajanja izleta gostom na kratko predstavil potapljanje. Izlet je voden v različnih jezikih (HR, SLO, IT, GB, D), vključena pa je tudi pijača dobrodošlice - grappa (domače istrsko žganje), belo vino (malvazija), črno vino (merlot), sok in voda.

Katamaran nosi ime Sveti Pelegrin in je posebej zasnovan za raziskovanje podvodnega sveta. Dolg je 13 m in širok 5 m, izdelan iz jekla, ima sodobno satelitsko navigacijo (GPS), sonar, reflektorje in 2 dizelska motorja po 120 konjev. Na spodnjem delu trupa se nahajajo podvodna okna za opazovanje morskega sveta. Katamaran ima 3 palube, bar, WC in sprejme do 55 potnikov.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • zabavna izkušnja plovbe s podvodnimi steklenimi okni
 • voden ogled podmorske flore in faune ter izvirov sladke vode
 • ogled ostankov potopljenega mesta Sipar
 • dve podmorski plitvini, kjer se zbirajo jate rib
 • smuknite na palubo in uživajte v sončnih žarkih in razglednih točkah
 • panoramski razgled od Umaga do najsevernejše točke Savudrije
 • pogled na najstarejši hrvaški svetilnik, znano kulturno dediščino

Potrebna je rezervacija

Za otroke brezplačno

Preizkušen paket

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Turistična agencija TourISTRA je agencija s sedežem v Umagu, ki se ukvarja z namestitvami in potovanji po Istri. Dolgoletne izkušnje, odlična organizacija v podjetju in prizadevanje osebja jih dela tako uspešne.  Nudijo tudi namestitve v apartmajih, mobilnih hišicah, hišah na podeželju, sobah itd. Večinski del njihovih uslug je v organizaciji izletov, zimovanj, turističnih vodičev, rent-a-car in rent-a-bike usluge.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (145)