k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

HUDA CENA za adrenalinsko vožnjo s tubo, wakeboardanje ali smučanje na vodi!

od 16,60 €

prodani

Prodanih 8 kuponov

# / 8
PRVIČ NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za adrenalinsko vožnjo s tubo, wakeboardanje ali smučanje na vodi!

od 16,60 €

prodani

Prodanih 8 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Preizkusite priljubljeno wakeboardanje in smučanje na vodi tudi na slovenski obali! Izkusite pravo vodno poslastico, ki vas bo napolnila z adrenalinom in bo poskrbela za neomejeno količino vodne zabave. Na voljo je wakeboarding, vožnja s tubo ali smučanje na vodi! Vključena tudi vsa oprema! Ne spreglej tudi ponudbe za vožnjo ali najem NOVEGA čolna s skiperjem. 

Vključena tudi oprema za wakeboardanje: deska, jopič in čelada!

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x 20-minutna vožnja z wake boardom ali smučanje na vodi za 1 osebo

  • vključena oprema: wake deska ali smuči, rešilni jopič, čelada 
  Preberi vse

  HUDA CENA

  33,00 €

  Vrnemo 0,17 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x 20-minutna vožnja s tubo za 1 osebo (minimum 4 do 6 oseb)

  • 3 različne vrste tube
  Preberi vse

  HUDA CENA

  16,60 €

  Vrnemo 0,08 €

WAKEBOARDING IN SMUČANJE NA VODI

Wakeboarding je eden izmed najbolj popularnih vodnih športov v zadnjih letih, pri katerem z desko drsimo po vodni površini. Wakeboardamo lahko z boardom (z obema nogama stojimo postrani na eni deski) ali na smučkah (vsaka noga na svoji smučki). Namenjen je vsem ne glede na spol in sarost. Šport je adrenalinski, vendar hkrati dovolj enostaven, da ga lahko preizkusite tudi, če ste popolni začetnik. Povabite prijatelje in se pomerite v pravi adrenalinski dogodivščini.

Smučanje na vodi pa je vodni šport, ki je nastal že davnega leta 1928 in do danes ostaja izjemno priljubljen šport. Smučanje poteka s pomočjo motornega čolna kjer ima uzadaj vrv kjer je nakoncu vrvi plastični trikotnik na eni strani oblečen v blago, da se lahko smučar drži. Ko motorni čoln požene motorje se vrv napne in smučar v klopčiču se povleče ven iz vode s pomočjo nog tako, da se upira vodi. Ko je na površju je pomembno, da drži ravnotežje na smučeh. Kasneje prične z zavoji. Najbolj pomembno je, da ko smučar pade, da izpusti vrv.

ČOLN SEARAY 200HP
Čoln SeaRay 200HP je najboljša možna športna verzija v kombinaciji z udobjem. Čoln se ponaša z dolgimi, gladkiimi ter elegantnimi linijemi, ki definirajo izbrane odlike Sea Ray športnih plovil. Znamka Sea Ray se lahko pohvali tudi z številnimi priznanji, katere je prejel v svoji bogati zgodovimi.Oblazinjen je z udobnim in kvalitetnim oker usnjem. Čoln poganja izjemno močen motor: 200KM notranji 6 cilindski mercury 4.5 litrov.

KAPACITETA ČOLNA
Čoln nudi kapaciteto do 7 potnikov. V sprednjem delu je dovolj prostora, da lahko udobno ležita 2 osebi ali pa sedi do 5 oseb. V glavnem delu čolna pa je prostora za 5 oseb. V zadnjem predelu pa je ploščad, kjer lahko tudi ležita 2 osebi. Vsak sedež je udoben, obdan v usnje in nudi prostor za kozarce.

Čoln ima tudi kopalno ploščad iz katere se lahko skače v morje. Za ročno pritljago potnikov ima čoln poseben prostor za shranjevanje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • adrenalinsko wakebordanje ali vožnja s 3 različnimi vrsti tub
 • novi čoln
 • prava adrenalinska poslastica na vodi
 • vključena tudi oprema

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Adrenalin

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.9.2019.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na telefonsko številko
030 741 241.

PARKIRIŠČE

V bližini so plačljiva javna parkirišča.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

H2O Sport Slovenija se nahaja v Portorožu in ponuja storitve tako vodnih športov (wakeboarding, smučanje na vodi, vožnja s tubo) kot vožnje z njihovim gliserjem. Ponujajo tudi najem čolna z voznikom. Gliser, ki ga imajo je nov, letnik 2019. Popolnoma je oblazinjen z oker usnjem. V sprednjem delu lahko udobno ležita dve osebi ali pa sedi do pet oseb. V glavnem delu je prostora za 6 oseb. Zadaj je ležalna ploščad za dve osebi in pa kopalna ploščad iz katere se skače in skopa. Za nahrbtnike imamo omarico in predale. Vsak sedež ima svoje držalo za pijačo. Gliser je opremljen z radijem bluetooth in je nasplošno kombinacija športa in udobnosti. Poganja ga 6 cilindski notranji motor Mercury s 4.5 litri in 200 konjskimi močmi.

KAM NA IZLET?
Portorož je izvrstna destinacija z blagodejnim mediteranskim podnebjem, kjer vam z negativnimi ioni obogaten morski zrak napolni pljuča ter navda z energijo. Slovensko obalno mestece je odlična izhodiščna lokacija za izlete, saj je v bližnji okolici ogromno možnosti za popestritev oddiha, prav tako se lahko odpravite v sosednjo Hrvaško ali Italijo. Zlasti pa so zanimive naslednje naravne znamenitosti:

 • Grad Socerb slovi po svojem znamenitem gradu, ki kot orlovsko gnezdo bdi nad rižansko in osapsko dolino. Začetki gradu segajo v 13. stol. Z njegove razgledne ploščadi se ponuja čudovit razgled na Tržaški in Koprski zaliv. 
 • Škocjanski zatok je največje polslano močvirje v Sloveniji, velikega ekološkega pomena ter izjemne botanične, zoološke in krajinske vrednosti. V njem so opazili več kot 200 različnih vrst ptic, nekatere med njimi so ogrožene.
 • Krajinski park Strunjan: kjer si lahko ogledate in tradicionalen način pridobivanja soli. 
 • Predjamski grad: v 123 m visoko skalnato steno vpet 800 let star grad.
 • Postojnska jama: po jami vas zapelje jamski vlakec, da lahko uživate v pogledu na več kot 5 km dolgo jamo z večimi dvoranami in si ogledate edinstveno živalsko vrsto, človeško ribico.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (212)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!