NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za adrenalinski spust s Krvavca z gokarti in povratna vožnja z žičnico!

od 14,90 €

prodani

Prodanih 16 kuponov

# / 7
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za adrenalinski spust s Krvavca z gokarti in povratna vožnja z žičnico!

od 14,90 €

prodani

Prodanih 16 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Krvavec kot edini Poletni park v Sloveniji omogoča zabaven spust po makadamski progi z atraktivnimi gorskimi go-karti. Zabava in doza adrenalina sta zagotovljeni, vsekakor pa je to aktivnost, ki je ne smete zamuditi. Spust je primeren za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje. Vključen spust z gorskimi gokarti, skiroji in kolesi po makadmski poti Bambino trail, vožnja s 4-sedežnico Tiha dolina in povratna vožnja s kabinsko žičnico! 

Vključen spust z gorskimi gokarti, skiroji in kolesi, vožnja s 4-sedežnico Tiha dolina in povratna vožnja s kabinsko žičnico!

Za to ponudbo imamo kar 2 možnosti, izberi najboljšo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  3x adrenalinski spust s povratno vožnjo z žičnico za 1 odraslo osebo

  Preberi vse

  HUDA CENA

  19,90 €

  Vrnemo 0,10 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x adrenalinski spust s povratno vožnjo z žičnico za 1 odraslo osebo

  Preberi vse

  HUDA CENA

  14,90 €

  Vrnemo 0,07 €

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • spust z gorskimi go-karti, skiroji in kolesi po makadamski progi Bambino trail v Poletnem parku Krvavec
 • izposoja rekvizitov
 • vožnja s 4-sedežnico Tiha dolina
 • 1x povratna vožnja s kabinsko žičnico

Poletni park Krvavec

GOKARTI IN GORSKI SKIROJI
Krvavec kot edini Poletni park v Sloveniji omogoča zabaven spust po makadamski progi z atraktivnimi gorskimi go-karti. Zabava in doza adrenalina sta zagotovljeni, vsekakor pa je to aktivnost, ki je ne smete zamuditi. Poleg zabavnega spusta z gorskimi go-karti, se lahko po urejeni poti podate tudi stoje na gorskem skiroju.

SPUST S KOLESOM PO PROGI BAMBINO
Razgibana proga Bambino Trail za spust z gorskimi kolesi je speljana skozi gozd, vsebuje različne terenske oblike z grbinami in bandami manjše zahtevnosti, tako je primerna za širši krog kolesarjev, tako za začetnike kot tudi za otroke od 7. leta dalje.

KABINSKA ŽIČNICA
Prevoz do Poletnega parka ali izhodišča za pohodništvo in kolesarjenje je pravo doživetje. Prijetna in udobna vožnja s kabinsko žičnico, ki sprejme do 6 oseb, vam prihrani precej poti. V slabih 10 minutah vas prepelje iz 602 na 1450 nmv, med vožnjo pa lahko uživate v čudovitem razgledu na Ljubljansko kotlino ter Julijske in Kamniško-Savinjske Alpe. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • atraktivni spusti z gokarti, gorskimi skiroji in kolesi za vse generacije
 • vključena tudi povratno vožnja s kabinsko žičnico Krvavec
 • uživajte v čudovitem pogledu na Ljubljansko kotlino in Kamniško-Savinjske Alpe
 • obiščete lahko tudi Bike park, ki ima kar 27 km kolesarskih poti
 • obiščite Pustolovski park: spust s tubo, trampolin, slackline, plezalni stolp
 • odlična priložnost za aktivno preživet prosti čas na svežem gorskem zraku

Adrenalin

Tekmovalni duh

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 15.7.2019.

REZERVACIJA

Predhodna rezervacija ni potrebna. Priporočljivo je, da se predhodno najavite, še posebej v primeru večjih skupin, na telefonsko številko 04 25 25 911 ali e-mail info@rtc-krvavec.si.

PARKIRIŠČE

Na spodnji postaji kabinske žičnice je brezplačno parkirišče.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

Kupon se zamenja za vstopnice na spodnji postaji kabinske žičnice.

Urnik obratovanja:
kabinska žičnica: https://www.rtc-krvavec.si/si/nacrtujete-obisk/urnik-obratovanja
4-sedežnica Tiha dolina za adrenalinske spuste: 10:00-18:00, vsak dan

VEČ O PONUDNIKU

Rekreacijsko turistični center Krvavec se nahaja v občini Cerklje na Gorenjskem in je od glavnega mesta, Ljubljane, oddaljen le 25 km.Urejena brezplačna parkirišča za avtomobile se nahajajo neposredno ob spodnji postaji kabinske žičnice, le korak od vstopa na kabinsko žičnico, ki vas popelje na Krvavec.

PUSTLOVSKI PARK
Je del Poletnega parka Krvavec in ponuja spust s tubo, trampolin, slackline, plezalni stolp, frizbi golf in lokostrelstvo. Zabava za vso družino temelji na pustolovskem popotovanju na posebej za to prirejenem poligonu, ki je v obliki avanturistične poti zgrajen skozi gozd. Poligon med seboj povezuje drevesa, med katerimi so postavljene različne plezalne pustolovščine in naprave različnih težavnostnih stopenj, ki jih udeleženci premagujejo in se na njih zabavajo.

BIKE PARK
V neposredni bližini se nahaja Bike park Krvavec, ki se ponaša s 27 km označenih kolesarskih poti in spustov za vse okuse in stopnje kolesarskega znanja. Obenem ponuja največjo višinsko razliko v spustih med Bike parki v Sloveniji. V letu 2017 je Bike Park Krvavec vključen tudi v GravityCard, ki združuje 16 vodilnih evropskih Bike parkov. Ljubitelji spustov imajo na voljo kar 16km gravitacijskih poti.

POHODNIŠTVO
Krvavec se v poletnem času prelevi v gostoljubno oazo za pohodnike. Predvsem zaradi svežega gorskega zraka, čudovitih razgledov, domače kulinarike, številnih zdravilnih zelišč, urejenih pohodnih in kolesarskih poti ter Plečnikove kapele Marije Snežne, ki z združenimi močmi ustvarjajo izjemno visokogorsko izkušnjo, je poletni obisk Krvavca več kot prijeten za telo in duha.

JADRALNO PADALSTVO
Krvavec je zelo priljubljeno vzletišče za jadralno padalstvo, saj je blizu Ljubljane in je hitro in enostavno dostopno. Visoka lega vzletišča omogoča dolge spuste, posebna prednost pa je dostop s kabinsko žičnico. Krvavec nudi zelo dobre pogoje za jadranje, zato je priljubljen tudi za tandemske polete in odlična izbira za prvo izkušnjo z jadralnim padalom.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (211)

Pri tej ponudbi sta na voljo 2 možnosti. Izberi najboljšo!