k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za adrenalinski spust s Krvavca z gokarti in povratna vožnja z žičnico!

od 14,90 €

# / 7
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za adrenalinski spust s Krvavca z gokarti in povratna vožnja z žičnico!

od 14,90 €

Krvavec kot edini Poletni park v Sloveniji omogoča zabaven spust po makadamski progi z atraktivnimi gorskimi go-karti. Zabava in doza adrenalina sta zagotovljeni, vsekakor pa je to aktivnost, ki je ne smete zamuditi. Spust je primeren za začetnike v gorskem kolesarstvu in otroke od 7. leta dalje. Vključen spust z gorskimi gokarti, skiroji in kolesi po makadmski poti Bambino trail, vožnja s 4-sedežnico Tiha dolina in povratna vožnja s kabinsko žičnico! 

Vključen spust z gorskimi gokarti, skiroji in kolesi, vožnja s 4-sedežnico Tiha dolina in povratna vožnja s kabinsko žičnico!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • spust z gorskimi go-karti, skiroji in kolesi po makadamski progi Bambino trail v Poletnem parku Krvavec
  • izposoja rekvizitov
  • vožnja s 4-sedežnico Tiha dolina
  • 1x povratna vožnja s kabinsko žičnico

Poletni park Krvavec

GOKARTI IN GORSKI SKIROJI
Krvavec kot edini Poletni park v Sloveniji omogoča zabaven spust po makadamski progi z atraktivnimi gorskimi go-karti. Zabava in doza adrenalina sta zagotovljeni, vsekakor pa je to aktivnost, ki je ne smete zamuditi. Poleg zabavnega spusta z gorskimi go-karti, se lahko po urejeni poti podate tudi stoje na gorskem skiroju.

SPUST S KOLESOM PO PROGI BAMBINO
Razgibana proga Bambino Trail za spust z gorskimi kolesi je speljana skozi gozd, vsebuje različne terenske oblike z grbinami in bandami manjše zahtevnosti, tako je primerna za širši krog kolesarjev, tako za začetnike kot tudi za otroke od 7. leta dalje.

KABINSKA ŽIČNICA
Prevoz do Poletnega parka ali izhodišča za pohodništvo in kolesarjenje je pravo doživetje. Prijetna in udobna vožnja s kabinsko žičnico, ki sprejme do 6 oseb, vam prihrani precej poti. V slabih 10 minutah vas prepelje iz 602 na 1450 nmv, med vožnjo pa lahko uživate v čudovitem razgledu na Ljubljansko kotlino ter Julijske in Kamniško-Savinjske Alpe. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • atraktivni spusti z gokarti, gorskimi skiroji in kolesi za vse generacije
  • vključena tudi povratno vožnja s kabinsko žičnico Krvavec
  • uživajte v čudovitem pogledu na Ljubljansko kotlino in Kamniško-Savinjske Alpe
  • obiščete lahko tudi Bike park, ki ima kar 27 km kolesarskih poti
  • obiščite Pustolovski park: spust s tubo, trampolin, slackline, plezalni stolp
  • odlična priložnost za aktivno preživet prosti čas na svežem gorskem zraku

Adrenalin

Tekmovalni duh

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

VEČ O PONUDNIKU

Rekreacijsko turistični center Krvavec se nahaja v občini Cerklje na Gorenjskem in je od glavnega mesta, Ljubljane, oddaljen le 25 km.Urejena brezplačna parkirišča za avtomobile se nahajajo neposredno ob spodnji postaji kabinske žičnice, le korak od vstopa na kabinsko žičnico, ki vas popelje na Krvavec.

BIKE PARK
V neposredni bližini se nahaja Bike park Krvavec, ki se ponaša s 27 km označenih kolesarskih poti in spustov za vse okuse in stopnje kolesarskega znanja. Obenem ponuja največjo višinsko razliko v spustih med Bike parki v Sloveniji. V letu 2017 je Bike Park Krvavec vključen tudi v GravityCard, ki združuje 16 vodilnih evropskih Bike parkov. Ljubitelji spustov imajo na voljo kar 16km gravitacijskih poti.

POHODNIŠTVO
Krvavec se v poletnem času prelevi v gostoljubno oazo za pohodnike. Predvsem zaradi svežega gorskega zraka, čudovitih razgledov, domače kulinarike, številnih zdravilnih zelišč, urejenih pohodnih in kolesarskih poti ter Plečnikove kapele Marije Snežne, ki z združenimi močmi ustvarjajo izjemno visokogorsko izkušnjo, je poletni obisk Krvavca več kot prijeten za telo in duha.

JADRALNO PADALSTVO
Krvavec je zelo priljubljeno vzletišče za jadralno padalstvo, saj je blizu Ljubljane in je hitro in enostavno dostopno. Visoka lega vzletišča omogoča dolge spuste, posebna prednost pa je dostop s kabinsko žičnico. Krvavec nudi zelo dobre pogoje za jadranje, zato je priljubljen tudi za tandemske polete in odlična izbira za prvo izkušnjo z jadralnim padalom.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (201)