Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Razgibaj se! Do 55% popust za 1 ali 3-urno izposojo SUP-a na slovenski obali!

od 5,90 €

Redna cena od 12,00 €

# / 3
SAMO NA KUPONKO.SI

Razgibaj se! Do 55% popust za 1 ali 3-urno izposojo SUP-a na slovenski obali!

od 5,90 €

Redna cena od 12,00 €

Odpravi se na izlet do slovenskega morja in se preizkusi v SUP-anju, vse bolj priljubljeni vodni aktivnosti, za katero ni potrebno nobeno posebno predznanje. Združi šport in zabavo ter preizkusi svoje spretnosti stanja na deski in drsenja po vodni gladini.

Občuduj lepote slovenske obale med sproščenim drsenjem po morju ali pa zagrabi veslo in se pošteno razgibajte na valovih ob slovenski obali!

SUPANJE

Za supanje ne potrebujete predznanja in posebnih priprav, le nekaj prave opreme. Takoj, ko boste stopili na SUP desko in poprijeli za veslo, vam bo jasno, zakaj je danes to vse bolj priljubljena aktivnost. Je enostaven, sproščujoč in zabaven, ali pa, za tiste željne adrenalina, ekstremen šport po valovih in brzicah. Zaradi supanja bodo vaše počitnice ob morju ali jezeru dobile povsem drugačno dimenzijo. Supanje je šport, ki je dokaj preprost in dosegljiv prav vsem, tako kot kolesarjenje. Že v eni uri lahko sami samozavestno drsite po vodni gladini. Zaradi nižjega težišča je celo bolj priljubljen pri pripadnicah nežnejšega spola, še najbolj pomembno pa je, da je ta aktivnost eno najbolj prijetnih načinov za druženje v naravi-

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • preizkus v vse bolj priljubljeni športi aktivnosti na vodi
 • zabavna in sproščujoča dejavnost, pri kateri je dejavno skoraj celo telo
 • do 3-urna zabava na slovenskem morju
 • predhodne izkušnje s supanjem niso potrebne
 • drsite po vodi in opazujte slovensko obalo z morja
 • odličen način za zabavno športno druženje v naravi

Dobro počutje

Adrenalin

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Športno društvo Keka iz Pirana se ukvarja s športi na vodi. Organizirajo tečaje in tekmovanja v windsurfingu, SUP-u in kajtanju. Njihova ponudba zajema tudi izposojo čolnov, kanujev in windsurf opreme. 

KAM NA IZLET?
Portorož je izvrstna destinacija z blagodejnim mediteranskim podnebjem, kjer vam z negativnimi ioni obogaten morski zrak napolni pljuča ter navda z energijo. Slovensko obalno mestece je odlična izhodiščna lokacija za izlete, saj je v bližnji okolici ogromno možnosti za popestritev oddiha, prav tako se lahko odpravite v sosednjo Hrvaško ali Italijo. Zlasti pa so zanimive naslednje naravne znamenitosti:

 • Grad Socerb slovi po svojem znamenitem gradu, ki kot orlovsko gnezdo bdi nad rižansko in osapsko dolino. Začetki gradu segajo v 13. stol. Z njegove razgledne ploščadi se ponuja čudovit razgled na Tržaški in Koprski zaliv. 
 • Škocjanski zatok je največje polslano močvirje v Sloveniji, velikega ekološkega pomena ter izjemne botanične, zoološke in krajinske vrednosti. V njem so opazili več kot 200 različnih vrst ptic, nekatere med njimi so ogrožene.
 • Krajinski park Strunjan: kjer si lahko ogledate in tradicionalen način pridobivanja soli. 
 • Predjamski grad: v 123 m visoko skalnato steno vpet 800 let star grad.
 • Postojnska jama: po jami vas zapelje jamski vlakec, da lahko uživate v pogledu na več kot 5 km dolgo jamo z večimi dvoranami in si ogledate edinstveno živalsko vrsto, človeško ribico.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (152)