Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

61% popust za 4 ure wakebordanja ali smučanja in uporabo celotne opreme

16,90 €

Redna cena od 43,00 €

# / 5
EKSKLUZIVNO

61% popust za 4 ure wakebordanja ali smučanja in uporabo celotne opreme

16,90 €

Redna cena od 43,00 €

Zajahajte morske valove za 4 ure in se s smučmi ali boardom podajte na noro avanturo. Nepozabna športna dogodivščina vas bo napolnila z adrenalinom in poskrbela za zabavo za celotno družino. Wakeboardanje je primerno za otroke od 7. leta dalje in tudi za starejše vse do 77. leta. Zberite pogum in preverite, zakaj je wakeboard vedno bolj popularen šport. Skoraj 90% gostov je popolnih začetnikov v wakeboardanju, preizkusi se tudi ti!

Nepozabno adrenalinsko doživetje! Odpravite se na priljubljeno hrvaško destinacijo in se zabavajte ob vedno bolj popularnem športu.

Wakeboardanje in smučanje na vodi

Wakeboard je vodni šport, pri katerem z desko drsimo po vodni površini. Vleče nas lahko vodno plovilo ali pa kabel (v Wakeboard centru Cable krk vas vleče kabel). Wakeboardamo lahko z boardom (z obema nogama stojimo postrani na eni deski) ali na smučkah (vsaka noga na svoji smučki).

Wakeboard je eden izmed najbolj popularnih vodnih športov v zadnjih letih. Namenjen je tako moškim kot ženskam, prav tako pa tudi otrokom in starejšim. Šport je adrenalinski, vendar hkrati dovolj enostaven, da ga lahko preizkusite tudi, če ste popolni začetnik. Povabite prijatelje in se pomerite v pravi adrenalinski dogodivščini.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • 5-kotna žičnica z 8 vlečnimi sistemi, ki jih poganja električni motor
  • 650 m dolga proga, na kateri dosežete hitrost med 30 - 32 km/h
  • adrenalinsko doživetje in zabava za otroke in odrasle
  • neprecenljiv dan preživet na vročem soncu in prijetno hladnem morju
  • svetovanje izobraženih učiteljev z dolgoletnimi izkušnjami
  • atraktivna zabava na morju
  • primerno za vse ljubitelje športov na vodi
  • izjemno priljubljena vodna rekreacija
  • predhodno znanje ni potrebno

Rezervacija ni potrebna

Adrenalin

VEČ O PONUDNIKU

Wakeboard Center "Cable Krk" se nahaja v osrčju Kvarnerskega zaliva na otoku Krku. V kompleksu Wakeboard Center najdete:  restavracijo, bar, trgovino z oblačili in wakeboard opremo ter osnovno dejavnost wakeboarding ter smučanje na vodi. Wakeboarding in smučanje  lahko izvajajo posamezniki od 7-ega do 77-ega leta starosti, zato se ta šport šteje za idealno turistično atrakcijo in zabavo. Glavna karakteristika Wakeboard centra Cable Krk je pet-kotna žičnica, z 8 vlečnimi sistemi, ki jih poganja električni motor. Proga je dolga 650 metrov, običajna hitrost pa je med 30 - 32 km/h.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (172)