k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

50% popust na začetni, nadaljevalni ali individualni tečaj potapljanja!

od 35,00 €

Redna cena od 70,00 €

# / 7

50% popust na začetni, nadaljevalni ali individualni tečaj potapljanja!

od 35,00 €

Redna cena od 70,00 €

Tečaj za vse, ki ste globine že izkusili in tiste, ki jih še niste! S pomočjo izkušenih potapljačev se boste poglobili v podvodni svet in se naučili ali izboljšali vaše tehnike potapljanja. Ob koncu tečaja pa boste pridobili priznan PADI certifikat ali zaključno diplomo! 

Vključena oprema, ob koncu pa dobite PADI kartico ali diplomo!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • profesionalno vodenje potopa inštruktorja z licenco PADI

TEČAJ POTAPLJANJA

SPOZNAVNI POTOP
Če iščete pravi način, da se poskusite potapljati z potapljaško opremo, potem ne iščite več. Enostavneje ne gre...Poskusite, potapljanje vam lahko spremeni življenje! Z Nemo divers pa postane prava pustolovščina... in če iščete zares izvirno darilo, potem ste odprli pravo ponudbo! Predstavitveni potop ali kratki tečaj traja približno 4 ure, sestavljen je iz osnovne teorije, potopa v nizki vodi ter pravega potopa do max globine 10 metrov.

Potrebujete le brisačo in kopalke, adrenalin bo prišel sam!

ZAČETNI TEČAJ
Zakaj se ne bi tudi v morju počutili kot doma? Že od nekdaj razmišljate da bi radi opravil potapljaški tečaj, pa vedno najdete milijon izgovorov zakaj ne? Vas moti tečaj v skupini ali pa bi le radi opravljali potapljaški tečaj s partnerjem ali prijateljem?

NADALJEVALNI TEČAJ
Potapljali ste se že, pojdite še globje in odkrijte nove čare podvodnega sveta. Z opravljenim tečajem boste lahko raziskovali do globine 30 m. Veste, kaj vse vas čaka tam doli?

Tečaj za tiste, ki ste že okusili slasti globine in želite več. Predpogoj za pristop k tečaju je opravljen tečaj OWD - začetni potapljaški tečaj. Na tečaju se boste najprej spoznal z globinskim potopom in podvodno navigacijo. Nato pa boste opravil še tri potope iz vrste specialnosti iz naše ponudbe. Po končanem tečaju se boste lahko varno potapljal s partnerjem do globine 30m. Tečaj bo trajal vsega dva dneva. V ceno je vključena izposoja opreme, vsa predavanja in potopi ter izdelava PADI kartice. Dinamika opravljanja tečaja je dogovorljiva - tečaj lahko opravite v dveh dneh, lahko pa se ga opravlja tudi 6 dni (v tem primeru vam opravljanje tečaja pobere le par ur dnevno)...

Tekom poletja se individualni tečaji najpogosteje izvajajo tekom tedna, ko je v centru gneča manjša - kljub temu pa so vse ostale opcije dogovorljive.

INDIVIDUALNI TEČAJ
Individualni začetni potapljaški tečaj je kar se tiče strokovnega dela popolnoma enak klasičnemu začetnemu tečaju. Razlika je predvsem v komoditeti in dinamiki opravljanja tečaja. Največja prednost take oblike izvajanja tečaja je ta, da se tečaj izvaja za največ dve osebi naenkrat – tako se lahko inštruktor maksimalno posveti vsakemu posamezniku ter ga brez večjih težav pripelje do zaključka in potapljaške diplome. Dinamika opravljanja tečaja je dogovorljiva – lahko se tečaj opravi v treh dneh, lahko pa se ga opravlja tudi 6 dni (v tem primeru vam opravljanje tečaja pobere le par ur dnevno)…

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • primerno tako za posameznike kot za skupine
  • poskrbijo tako za popolne začetnike kot za tiste z več izkušnjami
  • postanite potapljaški navdušenec
  • pridobite mednarodno prepoznavno PADI kartico
  • spremljali vas bodo odlični inštruktorji potapljanja
  • raziskujte skrivnostne morske globine

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Strokovno osebje

Adrenalin

VEČ O PONUDNIKU

Potapljaški centrer Nemo Divers se nahaja v Piranu in nudi aktivnosti na področju potapljanja, izobraževanje potapljačev od začetnika do profesionalca izposojo potapljaške opreme in organizacijo potapljaških izletov ter potovanj. Mlada ekipa padi inštruktorjev vsekakor eden od razlogov, da so v prvih petih letih obstoja izšolali preko 600 novih potapljačev, ki se znova in znova vračajo k njim.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (181)