Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na zabavno canyoning avanturo po soteski Jerečice ali Grmečice!

47,50 €

Redna cena od 95,00 €

# / 8

50% popust na zabavno canyoning avanturo po soteski Jerečice ali Grmečice!

47,50 €

Redna cena od 95,00 €

Nor adrenalinski dan na Bledu po soteskah Jerečice ali Grmečice! Plavajte, skačite, raziskujte skrite kotičke narave in pospešite svoj srčni utrip do maksimuma! Izkušena ekipa bo poskrbela za vašo varnost, zabavo in zadovoljstvo. V trajni spomin boste prejeli tudi slike vaše dogodivščine, ki si jih boste lahko prenesli na posebni spletni strani, vključena pa je tudi izposoja vse potrebne opreme, ter prevoz iz Bleda do soteske ter nazaj. 

Doživite nor adrenalinski dan! Vključena izposoja opreme, prejeli pa boste tudi spletno stran, kjer vas bodo čakale slike iz izleta!

Outdoor Slovenia

Canyoning je najpopularnejša aktivnost Outdoor Slovenia. Primerna je za vse, ki želite popestriti svoj dan in obisk Bleda, saj boste na avanturi raziskovali skrite kotičke narave, plavali, skakali, hodili in še mnogo več.

Skok v izvir alpske reke kjer boste odkrili najbolj skrivnostne in odmaknjene kotičke. Soteskanje ali soteskarjenje je spust v neokrnjene pritoke rek oziroma v rečne soteske in korita. Je tudi atraktivno športno - rekreacijsko doživetje polno raznovrstnih vrlin: od spuščanja po vrvi, skakanja v tolmune do drsenja po strugi. Konec koncev je soteskanje predvsem raziskovanje in nepozabno doživetje v neokrnjenem svetu.

Opomba: Soteskanje je varna aktivnost in primerna za vsakogar. Ni zahtev po posebni fizični pripravljenosti. Aktivnost za vsakogar.

POTEK CANYONINGA
Zbor na zbirnem mestu, prevoz s kombijem na izbrano lokacijo Jerečica ali Grmečica, kjer se preoblečete v opremo, ki jo prejmete na posojo od Outdoor Slovenia in greste peš do lokacije. Po končanem canyoningu se preoblečete v lastna oblačila in se odpeljete nazaj na zbirno mesto.
Zbirno mesto je na Grajski ulici 21, Bled. 
Canyoning se izvaja vsak dan ob 8:45 ali 14:00 uri.
Obvezna oprema: kopalke, brisača in steklenica vode.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • nor adrenalinski dan na Bledu
  • plavajte, skačite, raziskujte skrite kotičke narave
  • izkušena ekipa bo poskrbela za vašo varnost, zabavo in zadovoljstvo
  • poskrbljeno je tudi opremo in prevoz do mesta dogodivščine
  • prejeli boste tudi spletno stran, kjer vas bodo čakale slike iz izleta
  • presenetite ljubo osebo ali se odpravite na dogodivščino s prijatelji

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Ekipa mladih entuziastov, ki obožujejo adrenalin je srce Outdoor Slovenia. Njihov namen je približati in pokazati skrite kotičke Slovenije vsem, ki ste tega željni. Izkušeni vodniki poskrbijo za vašo varnost na vsakem koraku avanture in hkrati poskrbijo, da se ob tem neizmerno zabavate ter ste ob zaključku maksimalno zadovoljni. Ponujajo zunanje aktivnosti kot so canyoning, rafting, vožnje s kajaki, paragliding, avanturistični dan po Sloveniji, šolo smučanja in deskanja na snegu.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (138)