Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA na vožnjo z izjemno zmogljivim GoKART Honda dirkalnikom!

od 8,80 €

# / 7
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA na vožnjo z izjemno zmogljivim GoKART Honda dirkalnikom!

od 8,80 €

Za adrenalinske navdušence! Ne zamudite priložnosti za 10-minutno vožnjo na edini pravi dirkalni karting stezi v Sloveniji. Dirkali boste s kartom priznanega japonskega proizvajalca Honda. Kart se ponaša z napredno tehnologijo, ki skrbi za udobje voznika, hkrati pa znatno pripomore k njegovi varnosti. Poskrbite za nor srčni utrip in dvig andrenalina s prijatelji!

Za vse adrenalinske navdušence! Preiskusite Hondine dirkalnike, s katerimi boste lahko pognali kri po žilah s kar 90 km/h!

DIRKALIŠČE RACELAND KRŠKO

Raceland pista je bila zgrajena leta 2006 in izpolnjuje medarodne pogoje CIK-FIA, B kategorije za karting. Dolžina proge je 1050m in širina 8-9m, ter je sestavljena iz skupno 16 zavojev, 9 levih in 7 desnih. Z vidika varnosti pa je ena najvarnejših pist, saj so njene izletne cone v vseh zavojih preko predpisanih, za še večjo varnost, pa skrbijo peščene izletne cone. Dirkači so jo označili kot zelo tehnično, kar dokazuje tudi njena razgibanost saj poteka na cca 4m višinske razlike, kar je za karting prava redkost.

PODATKI O PROGI
Dolžina proge: 1050 m (tipična postavitev za karting)
Širina proge: 8 - 9 m
Nagib zavojev: cca. 2%
Višinska razlika: cca. 2 m
Število zavojev: 16 ( 9 levih, 7 desnih )
Makadamski vlozki: cca. 250 m
Površina BOX-ov: 5500 m2
Telemetrija: Registracija časa na treh mestih z magnetnimi vložki.

GOSTIŠČE-RESTAVRACIJA ADRENALINA (doplačilo)
Restavracija Adrenalina ponuja samopostrežna nedeljska kosila, juhe, testenine, mesne, ribje in vegeterijanske jedi, pice ter nekaj specialitet iz naše kuhinje, specialiteta pra babice Katarine, ki se imenuje Piramida Raceland. Ne gre niti mimo Piramide Adrenalina, ki je bolj moderna izpeljanka popečenega krompirja, prelitega z smetanovo omako z koščki piščanca in blokolijem. Kot posebnost  pa štejejo tudi biftek in divje Piranske lignje, ki so že zaradi svoje velikosti prav posebni, pripravljeni s krompirjem iz pečice.
Gostišče Adrenalina pa ponuja tudi prenočišča v objemu narave na obrobju Krškega polja. Sobe so opremljene z internetom, televizorjem, tušem, wc-jem, možen pa je tudi najem garaže.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • nepozabno adrenalinsko doživetje na progi dolžine 1050 m
 • preizkusite se na hitri in tehnični progi z zahtevno konfiguracijo
 • visoki varnostni standardi na področju aktivne in pasivne varnosti
 • tehnično brezhibno stanje proge in kartingov
 • priložnost za nekoliko drugačno zabavo s prijatelji
 • dirkanje primerno tako za moške, kot ženske
 • razburljiva steza, ki predstavlja pravi vozniški izziv
 • vrtoglave hitrosti, osupljivi pospeški in ostri zavoji

Odlična ideja za darilo

Adrenalin

Preizkušen paket

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Kartodrom Raceland se nahaja v Krškem, v neposredni blizini Nuklearne Elektrarne Krško. Sestavljajo ga kart in racekart Raceland, restavracija Adrenalina in Raceland Center varne vožnje. 
Center varne vožnje Raceland ponuja tečaje za voznike začetnike, voznike začetnike za motorna vozila, tečaje za izbris kazenskih točk in individualne tečaje. 

KAM NA IZLET ?

 • Raziščite zgodovinsko središče Brežic z gradom iz 16. stoletja in z Vodnim stolpom, ki sta oddaljena le kratek sprehod, do Term Čatež pa je le 2 min vožnje.
 • Nedaleč stran se nahaja nekdanji srednjeveški grad Morkice, ki je danes urejen v butični hotel, v sklopu katerega je urejeno eno izmed najlepših slovenskih golf igrišč, grajska restavracija in vinska klet.
 • Gorjanci s posebno hidrološko in geomorfološko podobo tvorijo čudovito vinogradniško pokrajino.
 • Kostanjevica na Krki, ki leži na umetnem otoku.
 • Ogledate si lahko tudi Cisterijanski samostan in most na Krki.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (225)