k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na nepozaben izlet v čudovite Benetke s katamaranom!

35,00 €

Redna cena od 70,00 €

# / 12
HIT PONUDBA

50% popust na nepozaben izlet v čudovite Benetke s katamaranom!

35,00 €

Redna cena od 70,00 €

Odpravite se v najlepše mesto na vodi na unikaten in zabaven način! Vaša destinacija so čudovite Benetke, mesto bogate zgodovine in arhitekture. Oglejte si svetovno atrakcijo še z druge strani ter se po vodi zapeljite s katamaranom San Frangisk!

Noro doživetje! Privoščite si izlet v enega izmed najbolj romantičnih mest na svetu, ter si ga oglejte še iz druge perspektive.

Program izleta

Na carinskem pomolu izbranega pristanišča vas bo pričakala prijazna posadka ladje ter pospremila na krov, kjer se boste že pred odhodom lahko okrepčali z odlično kavico, prigrizkom ali osvežilno pijačo. 

Med plovbo do Benetk vam bodo izkušeni vodniki s pomočjo multimedijske predstavitve na televizijskih ekranih dali vpogled v zgodovino čudovitega mesta, razvoj ter propad republike "Serenissime" in razložili potek programa, ki nas čaka po prihodu. Ob vstopu v beneško laguno se vam bo odprl pogled na popolnoma drugačen svet kot ste ga navajeni. Kanali nadomeščajo ulice, plovila pa avtomobile, tovornjake, avtobuse in vsa ostala cestna prevozna sredstva. Vsaka stavba igra pomembno vlogo v mozaiku tega bogatega mesta. Po 45-minutni vožnji skozi laguno boste pristali v pristanišču "San Basilio" predvidoma pred 11 uro. Po prihodu se boste odpravili do središča mesta, kjer sledi ogled trga Sv. Marka. 

Pred prihodom v pristanišče San Basilio vam bodo vodniki ponudili možnost, da se (proti majhnem doplačilu) z ladjico popeljete kar se da hitro ter udobno do središča mesta ali se boste enostavno z enim od vodnikov sprehodili od pristanišča do trga Sv. Marka (približno 40 minut hoje). Vkolikor se boste odločili za ladijski prevoz do trga Sv. Marka, boste med plovbo videli dom Eltona Johna, cerkev "Il Redentore", hotel Danielli (v katerem so snemali drugo epizodo iz filmov James Bond - Iz Rusije z ljubeznijo) ter na koncu tudi veličasten vhod v Canale Grande.

Po prihodu na trg Vam bodo vodniki pokazali vse znamenitosti na trgu kot so:
stare ter nove prokuracije, Ala Napoleonica, Zvonik, Stolp z uro, Bazilika sv. Marka itd. Zaradi občasnega zaprtja Canale Grande (določene manifestacije, filmski festival, regate) imamo na take dneve v ponudbi namesto vodnega taksija prevoz do pristanišča San Basilio z veliko panoramsko ladjo, s katero se popeljemo po južnem delu lagune. Ta vožnja je vodena s strani vodnikov in potnikom razložimo vse o zgodovini lagune, bližnjih otokov ter organizacije prevoza. Plovba nas pelje mimo otoka Sv. Helen (Konstantinove matere), Armenskega otoka, San Servolo, San Clemente, raznih Lazarettov (kvarantenskih otokov iz časa kuge) ter mimo otoka San Giorgio Maggiore) nazaj do pristanišča, kjer vas čaka ladja za vrnitev v luko izhodišča.

Benetke boste zapustili ob 17:15*, se ponovno odpravili mimo središča mesta do otoka Lido, kjer vsako leto v septembru organizirajo filmski festival. Po izhodu iz lagune sledi še plovba čez Jadran. Za zabavo na poti nazaj vam bodo vodniki morda celo organizirali kratko loterijo z zanimivimi beneškimi spominki. Prihod v izhodiščno pristanišče je predviden v večernih urah (19:45).

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • popolnoma nova izkušnja plovbe s sistemom hovercraft
  • voden ogled najbolj obiskanega trga na svetu - Trga sv. Marka
  • priložnost za vožnjo skozi najznamenitejšo ulico Canale Grande
  • izlet, kjer se v morju zrcalijo zgodovina, arhitektura in romantika
  • avantura, ki si jo boste zapomnili do konca življenja

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Top Line Portorož je zasebna turistična agencija s sedežem v Portorožu. Gre za zanesljivo družbo s poslanstvom zagotavljati kreativna, stroškovno učinkovita in v vseh pogledih popolna potovanja in počitnice v Sloveniji ter Centralni Evropi. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (176)