k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

50% popust na nepozaben izlet v čudovite Benetke s katamaranom!

35,00 €

Redna cena od 70,00 €

prodani

Prodanih več kot 500 kuponov

# / 12
HIT PONUDBA

50% popust na nepozaben izlet v čudovite Benetke s katamaranom!

35,00 €

Redna cena od 70,00 €

prodani

Prodanih več kot 500 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Odpravite se v najlepše mesto na vodi na unikaten in zabaven način! Vaša destinacija so čudovite Benetke, mesto bogate zgodovine in arhitekture. Oglejte si svetovno atrakcijo še z druge strani ter se po vodi zapeljite s katamaranom San Frangisk!

Noro doživetje! Privoščite si izlet v enega izmed najbolj romantičnih mest na svetu, ter si ga oglejte še iz druge perspektive.

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1-dnevni izlet v Benetke s katamaranom San Frangisk za 1 osebo nad 12 let

  • 1x povratna karta

  • voznina in luške pristojbine
  • vodenje
  Preberi vse

  -50 %

  70,00 €

  35,00 €

  Vrnemo 0,18 €

Program izleta

Na carinskem pomolu izbranega pristanišča vas bo pričakala prijazna posadka ladje ter pospremila na krov, kjer se boste že pred odhodom lahko okrepčali z odlično kavico, prigrizkom ali osvežilno pijačo. 

Med plovbo do Benetk vam bodo izkušeni vodniki s pomočjo multimedijske predstavitve na televizijskih ekranih dali vpogled v zgodovino čudovitega mesta, razvoj ter propad republike "Serenissime" in razložili potek programa, ki nas čaka po prihodu. Ob vstopu v beneško laguno se vam bo odprl pogled na popolnoma drugačen svet kot ste ga navajeni. Kanali nadomeščajo ulice, plovila pa avtomobile, tovornjake, avtobuse in vsa ostala cestna prevozna sredstva. Vsaka stavba igra pomembno vlogo v mozaiku tega bogatega mesta. Po 45-minutni vožnji skozi laguno boste pristali v pristanišču "San Basilio" predvidoma pred 11 uro. Po prihodu se boste odpravili do središča mesta, kjer sledi ogled trga Sv. Marka. 

Pred prihodom v pristanišče San Basilio vam bodo vodniki ponudili možnost, da se (proti majhnem doplačilu) z ladjico popeljete kar se da hitro ter udobno do središča mesta ali se boste enostavno z enim od vodnikov sprehodili od pristanišča do trga Sv. Marka (približno 40 minut hoje). Vkolikor se boste odločili za ladijski prevoz do trga Sv. Marka, boste med plovbo videli dom Eltona Johna, cerkev "Il Redentore", hotel Danielli (v katerem so snemali drugo epizodo iz filmov James Bond - Iz Rusije z ljubeznijo) ter na koncu tudi veličasten vhod v Canale Grande.

Po prihodu na trg Vam bodo vodniki pokazali vse znamenitosti na trgu kot so:
stare ter nove prokuracije, Ala Napoleonica, Zvonik, Stolp z uro, Bazilika sv. Marka itd. Zaradi občasnega zaprtja Canale Grande (določene manifestacije, filmski festival, regate) imamo na take dneve v ponudbi namesto vodnega taksija prevoz do pristanišča San Basilio z veliko panoramsko ladjo, s katero se popeljemo po južnem delu lagune. Ta vožnja je vodena s strani vodnikov in potnikom razložimo vse o zgodovini lagune, bližnjih otokov ter organizacije prevoza. Plovba nas pelje mimo otoka Sv. Helen (Konstantinove matere), Armenskega otoka, San Servolo, San Clemente, raznih Lazarettov (kvarantenskih otokov iz časa kuge) ter mimo otoka San Giorgio Maggiore) nazaj do pristanišča, kjer vas čaka ladja za vrnitev v luko izhodišča.

Benetke boste zapustili ob 17:15*, se ponovno odpravili mimo središča mesta do otoka Lido, kjer vsako leto v septembru organizirajo filmski festival. Po izhodu iz lagune sledi še plovba čez Jadran. Za zabavo na poti nazaj vam bodo vodniki morda celo organizirali kratko loterijo z zanimivimi beneškimi spominki. Prihod v izhodiščno pristanišče je predviden v večernih urah (19:45).

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • popolnoma nova izkušnja plovbe s sistemom hovercraft
 • voden ogled najbolj obiskanega trga na svetu - Trga sv. Marka
 • priložnost za vožnjo skozi najznamenitejšo ulico Canale Grande
 • izlet, kjer se v morju zrcalijo zgodovina, arhitektura in romantika
 • avantura, ki si jo boste zapomnili do konca življenja

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST

Kupon je unovčljiv do vključno 5.10.2019

OBVEZNA DOPLAČILA

Morebitna vstopna turistična taksa v Benetke se zaračuna ob rezervaciji. Višina stroška bo opredeljena, ko stopi zakon v veljavo. Več o tem TUKAJ

MOŽNA DOPLAČILA

7 €/otroška karta do 2,99. leta

35€/otroško karto od 3. do 11,99. leta

Organizirano kosilo, vožnja z gondolo in motornim vodnim taksijem plačate na licu mesta.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna rezervacija na email rezervacija@benetke.com (šifra kupona, ime in priimek, datum rojstva, državljanstvo, številka veljavnega dokumenta ter kontaktni gsm) do zapolnitve prostih mest.

POMEMBNO OBVESTILO

Prijava velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Nakup kupona brez posredovanje prijave ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V kolikor ponudniku ne pošljete prijave na izlet, nimate pravice do odhoda in niste upravičeni do vračila kupnine. Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Benetke.com.

OSTALI POGOJI

Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10€/osebo, ki jo obračuna agencija Top Line, se plača ob nakupu kupona (prišteje se na zadnjem koraku nakupa, v spletni košarici).

 

Urnik in cenik: http://www.benetke.com/program/program.pdf

 

Prihod in odhod: vsako soboto, odhod iz Pirana ob 8:15, prihod v Benetke ob 10:45, odhod iz Benetk ob 17:15, prihod v Piran ob 19:45.

 

Potniki morajo biti 45 minut pred odhodom na pomolu.

VEČ O PONUDNIKU

Top Line Portorož je zasebna turistična agencija s sedežem v Portorožu. Gre za zanesljivo družbo s poslanstvom zagotavljati kreativna, stroškovno učinkovita in v vseh pogledih popolna potovanja in počitnice v Sloveniji ter Centralni Evropi. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (241)

Ceneje ne najdeš nikjer!