Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na krpljanje po zasneženi pokrajini z možnostjo airboardinga!

od 18,75 €

Redna cena od 37,50 €

# / 4
EKSKLUZIVNO

50% popust na krpljanje po zasneženi pokrajini z možnostjo airboardinga!

od 18,75 €

Redna cena od 37,50 €

Podajte se v osrčje Julijskih Alp in doživite edinstveno izkušnjo hoje po idilični zasneženi pokrajini. Nadenite si krplje in se podajte na pustolovščino. Če se vam bo zdelo, da izgubljate tla pod nogami, bo to samo zaradi očaranosti nad lepotami na poti. Izberite možnost krpljanja z airboardingom, ki je nora kombinacija užitka in adrenalina, ko se po zasneženih strminah na napihljivih blazinah spustite nazaj v dolino.  Če si želite še skočiti na smučišče, izkoristite ugodno ponudbo smučarskih kart na Soriški planini. 

Airboarding je nora kombinacija užitka in adrenalina, ko se po zasneženih strminah na napihljivih blazinah spustite nazaj v dolino!

Krpljanje in airboarding

KRPLJANJE
Takrat ko nam zima nudi obilo snega, nam najbolj pokaže svoje čare in lepote. Da bi prišli tudi do tistih najbolj skritih kotičkov, kjer je ponavadi sneg preglobok, da bi se podali vanj, si moramo nadeti krplje. Vabimo vas v osrčje Julijskih Alp in Triglavskega parka, kjer boste doživeli pohod s krpljami, ki ga ne boste pozabili. Sprehod v globokem snegu podnevi ali zvečer v soju bakel bo tako edinstveno doživetje.

NOVO - AIRBOARDING!
Hoja v hrib z krplji po celem snegu je pravi užitek, pri povratku navzdol pa ne gre vse kot po maslu. Imamo rešitev polno užitkov in adrenalina. Sprehod v visokem snegu do točke kjer se uležemo na napihljive blazine, nataknemo čelade in se po beli strmini odpeljemo nazaj v dolino. Airbording je odlična zabava za staro in mlado.

Destinacija: Julijske Aple - Soriška planina

OPREMA, KI JO DOBITE: Krplje, airboard in čelada
OPREMA, KI JO MORATE IMETI: Pohodni čevlji in topla oblačila

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • NOVO - Airboarding: nora kombinacija užitka in adrenalina
  • izlet s krpljami v osrčje Julijskih Alp
  • uživajte v čarih in lepotah zasnežene pokrajine
  • edinstveno doživetje s spremstvom na izletu
  • zabavna aktivnost za vso družino
  • enkratno zimsko doživetje
  • dobra vadba za kardiovaskularni sistem

Odlična ideja za darilo

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Športno društvo ALTER SPORT je bilo ustanovljeno leta 1992. Za vse lačne adrenalina imajo v Športnem društvu Alter Sport pripravljene različne ponudbe, pri katerih vam nudijo širok nabor športnih aktivnosti in zabavnega preživljanja prostega časa. Ponudba obsega tudi izposojo opreme, razne tečaje, srečanja in še veliko več.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (216)