k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

NORO! 50% popust na adrenalinsko doživetje v največjem zipline parku pri nas!

od 32,50 €

Redna cena od 0,00 €

# / 6
HIT PONUDBA

NORO! 50% popust na adrenalinsko doživetje v največjem zipline parku pri nas!

od 32,50 €

V dolini Krnice se med dvema dvatisočakoma Kaninom in Rombonom nahaja eden največjih zipline parkov v srednji Evropi. Z nadmorske višine 1300 m boste po petih jeklenih vrveh, ki so napeljane 200 m nad tlemi, prepotovali razdaljo 3 km, pri čemer boste dosegli hitrost do 60 km/h. Za varen spust bosta poskrbela profesionalna vodnika in varnostna oprema, pred tem pa vas čaka tudi tečaj varnosti s testnimi spusti.

Odpravite se na nekoliko drugačen izlet in doživite nepozaben adrenalinski spust nad Bovško dolino!

PROGRAM AVANTURE

Zipline avantura se prične v pisarni Aktivni planet v centru mesta Bovec, kjer dobite vso potrebno opremo za spust (plezalni pas, čelada in rokavice). Vkrcate se v 4×4 vozila, od koder vas čaka razburljiva vožnja do planine Krnica, torej do prve Zipline točke.

Ko prispete na štartno mesto, vam bodo vodniki razložili osnove, vas s posebnim pasom pripeli na jekleno vrv in pripravljeni boste na polet. Sledi 3 km dolg spust po petih jeklenicah, v višini 200 metrov nad tlemi. Med letenjem lahko dosežete tudi do 60 km/h. Polet se zaključi 300 m nižje, nekoliko nad B postajo Kaninske žičnice.

Aktivnost traja 3 ure, priporočljiva so udobna oblačila, najprimernejše obuvalo so pohodniški čevlji.

Če greš v Bovec, preizskusi ESCAPE ROOM SOČA SPLASH!

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • razburljiva vožnja z jeepom do planine Krnica in prve točke spusta
  • vodnik vas na škripec pripne z varovalnim pasom in že letite 200 m nad tlemi
  • spust po petih jeklenicah dolžine 500-700 m
  • pri spustu dosežete hitrost 50-60 km/h
  • razgled na Bovec in na mogočne vrhove Julijcev
  • 3-urno adrenalinsko doživetje

Adrenalin

Odpravi se s prijatelji

Izjemen razgled

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Športna agencija Aktivni planet se nahaja v mestu Bovec med pogorjem Kanina in reko Sočo. Mnogi vodniki v Aktivnem planetu so tekmovali v kajaku in raftingu, ukvarjajo pa se tudi s soteskanjem, jamarstvom in spusti zipline. Njihove izkušnje se večajo z mednarodnimi tekmami v kajak slalomu in spustu, potovanji in raziskovanji novih rek v oddaljenih deželah, pa tudi z učenjem mladih. S predanostjo delajo na reki Soči in ljubijo adrenalin na delovnem mestu.

KULINARIKA
Bovška kuhinja postreže z odkrivanjem novih okusov in spoštovanjem lokalne kulinarične tradicije. Ko zadiši iz bovške kuhinje, se le redki uprejo znamenitim kulinaričnim posebnostim kot so čompe an skuta, frika, slastni buški ali trentarski krafi ter že stoletja cenjen bovški sir. Še več podrobnosti o bovški kulinariki pa si poglejte TUKAJ. Še nekaj predlogov, kejr lahko poštešite lakoto: Gostilna pod Lipco, Dobra Vila Bovec, Gostilna in pizzeria Letni vrt in Gostišče Martinov hram.

KAM NA IZLET ?
Triglavski narodni park: prvo biosferno območje v Sloveniji, ponuja varna prenočišča v objemu neokrnjene narave, pokriva pa kar 840 km² - 4 % slovenije.
Pokljuka: Kapela Marije Kraljice miru, Koča na Uskovnici, in Pot Rudno polje_uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice.
Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vo ar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih.
Stara Fužina:
Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji, ki je čudovit tudi pozimi.
Bohinjsko jezero: kjer so zanimive Cerkev sv. Duha, Hostel pod Voglom in adrenalinski park.
Bohinsjka bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, Cerkec sv. Nikolaja, Vodni park Bphinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (271)