Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Nočno sankanje na Krvavcu! HUDA CENA za neomejeno število voženj!

od 13,60 €

# / 8

Nočno sankanje na Krvavcu! HUDA CENA za neomejeno število voženj!

od 13,60 €

Najbolj nora zabava na sankah! Z družino ali družbo prijateljev se odpravite na avanturo v objem narave, gora in planin. Sanke si lahko izposodite in se poženite po urejeni in delno osvetljeni progi Ror na Krvavcu. Po beli strmini se spustite neštetokrat, saj je vključeno neomejeno število voženj s 4-sedežnico Tiha dolina. Dogodivščine na snegu pa bo popestrilo še veselo vzdušje v času nočnega sankanja na krvavški Plaži, kjer se lahko odžejate in okrepčate s krvavškimi dobrotami.

Vključena izposoja sank in povratna vožnja s kabinsko žičnico! Sankanje na urejeni in delno osvetljeni progi Ror na Krvavcu.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • nočno sankanje od 16:30 do 19:00 ure
 • izposoja sank
 • neomejeno število voženj s 4-sedežnico Tiha dolina
 • 1x povratna vožnja s kabinsko žičnico

Nočno sankanje

Nočno sankanje poteka po delno osvetljeni progi, ki je pripravljena posebej za nočno sankanje.

Na planino vas bo odpeljala kabinska žičnica, sankališče pa je urejeno na progi Ror. Vozovnica za nočno sankanje vključuje neomejeno število voženj s 4- sedežnico Tiha dolina v času nočnega sankanja. 4-sedežnica Tiha dolina obratuje od 16.30 do 19.00 ure, kabinska žičnica za povratek v dolino do 20. ure.

Nočno sankanje se začne ob 16:30 in traja do 19:00 na osvetljeni progi. Izposoja sani je možna samo z osebnim dokumentom in predhodni rezervaciji. Prav tako pa boste podpisali, da se strinjate s pogoji o najemu sani in da je izposoja in uporaba sani na lastno odgovornost! Izposojene sani se morajo obvezno vrniti do 19:15. Gondola za dostop obratuje od 16.00-20.00. Kavcijo za čip karto dobite pri strojniku na spodnji postaji gondole.

Za sankanje priporočajo topla zimska športna oblačila, primerno obutev in veliko dobre volje! V kolikor potrebujete čelado, očala, rokavice, tople čevlje, smučarske hlače ali jakno si jo lahko izposodite izposoditi pri v izposojevalnici na Krvavcu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • aktivnost za vse generacije ter vključena izposoja sani
 • urejena in osvetljena proga
 • avantura za vso družino ali družbo prijateljev
 • prevoz s kabinsko žičnico je vključen v ponudbo
 • neomejeno število voženj s 4-sedežnico Tiha dolina
 • veselo vzdušje v času nočnega sankanja je zagotovljeno

Pestra dodatna ponudba

Potrebna je rezervacija

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

Krvavec je gora v Kamniško-Savinjskih Alpah v občini Cerklje na Gorenjskem. Na njenih pobočjih se nahaja istoimensko zimskošportno središče RTC Krvavec, ki je najbližje smučišče glavnemu mestu Slovenije (oddaljeno 25 km). Dostop do smučišča je mogoč s krožno kabinsko žičnico ali z avtomobilom.

Sklop smučarskih prog se nahaja na nadmorski višini od 1450 m do 1971 m, v skupni izmeri ima 26 km urejenih smučarskih prog. V povprečju omogoča 100 smučarskih dni letno. Za najmlajše je urejen vrtec na snegu ob vlečnici Luža, prav tako pa je tam postavljenih nekaj objektov za deskarje na snegu.

KAM NA IZLET?

 • Pohodniške poti: na voljo je 5 različnih tur - Pot na dolgo njivo, Vrh Korena, Kompotela, Po planinah Krvavca, Pot po poteh zgodovine Krvavca. Poti so odlično izhodišče za nordijsko hojo.
 • Župnijska cerkev Marije vnebovzete: je največja cerkev v občini, njen glavni oltar pa je eno najbogatejših poznobaročnih stvaritev na Gorenjskem
 • Grad Strmol: po nastanku spada med najstarejše gradove naokoli. Pod gradom je bil nekdaj ribnik z dvižnim mostom, ki je služil kot ščit pred vpadi Turkov, danes pa pod njim najdemo umetno zasnovano jezerce. Grad, ki ga obdaja čudovit park, je lepo ohranjen in služi kot protokolarni objekt RS.
 • Kapela Marije Snežne: postavljena je v alpskem stilu po načrtih arhitekta Jožeta Plečnika. Kasneje je prešla v pristojnost cerkljanske župnije.
 • Samostan Velesovo - prvotni ženski dominikanski samostan so ustanovili oglejski patriarhi leta 1238. Od samostanskih objektov je ohranjen vzhodni del, kjer so stanovanja, šola in župnišče.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (114)