HUDA CENA na rafting po reki Savi in 2x zipline spust po 250 m dolgi jeklenici!

44,90 €

prodani

Prodani 4 kuponi

# / 4

HUDA CENA na rafting po reki Savi in 2x zipline spust po 250 m dolgi jeklenici!

44,90 €

prodani

Prodani 4 kuponi

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Podaj se na izjemen 13 km dolg - najdaljši rafting po reki Savi v tem koncu Slovenije, nato pa se spusti še po jekleni vrvi zipline z višine kar 25 metrov in v 250-metrski razdalji! Poskrbljeno je tudi za varnost, saj te vodnik opremi z vso potrebno varovalno opremo.

Zagotovite si nepozabno adrenalinsko dogodivščino in doživi najdaljši spust po reki Savi v tem koncu Slovenije ter zipline z višine kar 25 metrov!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Rafting + 2x zip line spust za 1 osebo

  • 13 km rafting po reki Savi, najdaljši v tem koncu Slovenije
  • 2x 250 m dolg zipline spust 25 m nad tlemi
  • varnostna oprema za obe dejavnosti: zaščitna čelada za rafting, rešilni jopič, neoprenski čevlji in obleka,v primeru slabega vremena tudi anorak ter zaščitna čelada za zip line, plezalni pas in vsi dodatki za varen spust
  • zavarovanje in nadzor izkušenega TinaRaft vodiča
  Preberi vse

  HUDA CENA

  44,90 €

  Vrnemo 0,22 €

ZIPLINE IN RAFTING PO REKI SAVI

RAFTING
Zberete se v rafting centru, kjer vam vodnik poda ustrezno obvezno opremo, vam razloži še navodila glede vožnje in veslanja nato pa vas odpeljejo na štartno mesto, kjer se rafting lahko prične. Vaša vožnja poteka pod blejskim mostom mimo campa Šobec, do sotočja obeh Sav (Dolinke, Bohinjke).

ZIPLINE
Zipline je spuščanje s škripcem po jekleni žici, ki je napeta med dvema različno oddaljenima točkama pod določenim naklonom, ki deluje le s pomočjo težnosti. V preteklosti se je zipline uporabljal bolj v praktične namene, kot so premik tovora preko globokih in ozkih sotesk in podobnih težje dostopnih terenov v gorništvu ali pa pri raziskovanju neprehodnih tropskih gozdov. Danes pa je vedno bolj priljubljen kot oblika adrenalinskega doživetja. Pred zipline spustom vas vodnik opremi z vso potrebno varovalno opremo in vas pripne na škripec, s pomočjo katerega se po jeklenici zapeljete do končne točke. Poteka v dolini reke Save blizu Radovljice. Spust je dolg kar 250 m, 25 m visok, na njem pa dosežete hitrost cca 30-40 km/h. Zipline je narejen po evropskih standardih. Zipline se izvaja čez celo leto (ne izvaja se le ob nevihtah). Oprema, ki jo prinesite s seboj: športna oblačila in obutev.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • izkušnja, ki vas bo poživila in vam dala občutek svobode
 • 13 km dolg rafting po reki Savi, najdaljši v tem koncu Slovenije
 • zipline z višine kar 25 metrov in v 250-metrski razdalji
 • dosežete lahko hitrost cca 30–40 km/uro
 • izkušeni vodniki bodo poskrbeli za varen in brezskrben spust
 • rafting izlet je primeren za vse generacije

Odličen nakup

Adrenalin

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST

Kupon je unovčljiv do vključno 15.7.2021.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je potrebna predhodna rezervacija na telefonsko številko 051 646 255 ali email rafting@tinaraft.si.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

Zip line se izvaja ob vsakem vremenu, razen ob nevihtah, od 14.00 do cca 16.00.

Zbirno mesto: Rafting center Tinaraft Radovljica: tinaraft.si/kje-smo.

Predlagajo čimprejšnjo rezervacijo, da se lahko formirajo skupine z vsaj 5 osebami, v primeru nezadostnega števila prijavljenih se termin prestavi.

Oprema, ki jo prinesete s seboj športna oblačila in obutev, kopalke in brisača.

VEČ O PONUDNIKU

Rafting TinaRaft Center v Radovljici vas vabi, da se jim pridružite ob prijetnih uricah na in ob reki Savi. Vse, ki radi prosti čas preživite v naravi vabijo, da se jim pridružite na raftingu. Vsi udeleženci raftinga so zavarovani. Za tiste, ki se na reko Savo radi podate sami ali v dvoje imajo pripravljene kajake in minirafte. Za tiste, ki pa niste vešči veslanja so pripravili tudi kajak šolo, v kateri vas bodo na petdnevnem tečaju naučili osnov veslanja. Udeležencem rafting spusta po polovični ceni nudijo tudi uporabo piknik prostora. Nudijo vam tudi canynoning, tubing, spust z Zorb ball-om in vse bolj popularni Paintball - vojaški stimulativni šport, ki se odvija tik nad njihovim centrom. Lahko se podate tudi na nepozabno adrenalinsko dogodivščino in se spustite z ziplinom!

Pot do njih: po Ac izvoz Radovljica, prvo križišče levo (200m pred petrolovo bencinsko črpalko), nato sledite smerokazom TinaRaft in se spustite po hribu navzdol do našega rafting centra. Vabljeni!

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (168)

Ceneje ne najdeš nikjer!