Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 52% popust na spoznavni tečaj jahanja na Ljubljanskem hipodromu!

od 12,90 €

Redna cena od 27,00 €

# / 5

Do 52% popust na spoznavni tečaj jahanja na Ljubljanskem hipodromu!

od 12,90 €

Redna cena od 27,00 €

Povzpnite se v sedlo in spoznajte užitke jahanja na konjih, ki vam bodo dali občutek varnosti! Pridobite ali izpopolnite veščine tega neverjetnega športa in doživite nepozabno izkušnjo v družbi plemenitih živali. Jahanje poteka pod vodstvom izkušenega inštruktorja.

Naučite se jezditi na konju ali izpopolnite svoje znanje pod vodstvom izkušenega inštruktorja. Vključena je vsa potrebna zaščitna oprema.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • vsa potrebna zaščitna oprema

jahanje v Šoli jahanja Palomino

Konji v Šoli jahanja Horses Slovenia by Blaž Mejač imajo izreden čut za jahača, tako da se boste na konju počutili izredno varnega in vam bo jahanje še posebno v užitek. Učenje jahanja se nikoli ne konča, saj na konju koordiniramo veliko gibov in moramo biti pozorni na kopico stvari, poleg tega pa je tudi vsak konj drugačen, ima svoje posebnosti in značilnosti, ki jih moramo spoznati in jih znati obvladovati. Ob tem pa moramo upoštevati, da je konj živo bitje, ki ima lahko slab dan, in da včasih ni pri volji za delo. Zato je pomembno, da se ne učimo samo tehnike jahanja, ampak tudi odnosa do konja kot bitja.

Jahanje je primerno za začetnike in izkušene jahače, saj program prilagodijo individualno znanju in potrebam vsakega posameznika. Jahanje je primerno za jahače do 95 kg. Potrebujete primerna oblačila (dolge hlače) in zaprto obutev.

SPOZNAVNO IN UVODNO JAHANJE
Na spoznavnem terminu, se najprej ob kavici,čaju ali soku spoznate, predebatirate vaše želje in pretekle izkušnje, morda pridobljene strahove.
Nato se seveda, v kolikor najdete skupni jezik spoznate še s konji in opravite prvo lekcijo ter izberete primeren program za vas. Spoznavni termin običajno traja 90 minut. Spoznali se boste kako varno ravnanti s konjem s tal, kako pristopiti h konju na pašniku, kako konja varno in primerno privezati, kdaj konja smete in kdaj ne privezati, kako dvignete in čistite kopita, kdaj vam konj dovoli namestiti opremo na svoj hrbet, itd. Oboroženi s tem znanjem boste varno, sproščeno in suvereno lahko sedli na konjev hrbet ter se pričeli učiti jahati.
Učili se boste varno in pravilno osedlati in zauzdati konja in osnov zajahanja in razjahanja. Spoznali se boste z osnovnim jahanjem v hodu in kasu.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • odlična ideja za darilo ali presenečnje
  • jahanje mirnih šolskih konj, ki imajo izreden čut za jahača
  • tečaj pod vodstvom strokovno usposobljenega inštruktorja
  • učenje tehnik jahanja in odnosa do konja kot bitja
  • zagotovljeni optimalni pogoji za vadbo in trening
  • čudovita izkušnja s čutnimi in zanimivimi živalmi

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Odpravi se s prijatelji

Za najmlajše

VEČ O PONUDNIKU

Palomino se ukvarja s šolo jahanja, preskakovanjem zaprek in dresurnim jahanjem. Njihov strokovno usposobljen kader zagotavlja optimalne pogoje za vadbo in trening.
Pri njih lahko opravljate izpite za jahač 1 in 2 ter tudi tekmovalno licenco za preskakovanje ovir in dresuro. Šolo lahko obiskujejo tako odrasli, ki že imajo nekaj osnov, kot tudi popolni začetniki.
Obiskovalcem so na voljo konji, ki imajo izreden čut za jahača, tako da se boste na konju počutili izredno varne in vam bo jahanje v poseben v užitek.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (230)