Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 52% popust na smučarsko karto za smučišče Senožeta z brezplačnim drsanjem!

od 2,90 €

Redna cena od 6,00 €

# / 4
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 52% popust na smučarsko karto za smučišče Senožeta z brezplačnim drsanjem!

od 2,90 €

Redna cena od 6,00 €

Smučišče Senožeta v bližini Bohinja sredi Triglavskega narodnega parka nudi idealno smuko za rekreacijske smučarje in družine. Nočno smučanje, vlečnica in vlečnica za otroke ter pobočje za sankanje so idealno okolje za vaše zimske dogodivščine. Ko se naveličate belih strmin, pa si lahko privoščite še brezplačno uro drsanja na za to urejenem drsališču v neposredni bližini smučišča.

Nočno smučanje, vlečnica ter vlečnica za otroke, osvetljeno pobočje, namenjeno sankanju, čakajo na vas!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • 1 ura drsanja brezplačno 

SMUČIŠČE SENOŽETA

Smučišče Senožeta je idealno za družine in rekreacijsko smuko. Ima 2 smučarski progi, manjšo in večjo.
Nahaja se na nadmorski višini 620 m in je dostopno iz Srednje, kjer je tudi urejeno parkirišče. Površina smučišča je 7 ha, skupna dolžina smučarskih prog pa 2 km. Dolžina vlečnice je 450 m, smučišče ima tudi otroško vlečnico. Del smučišča Senežota so tudi tekaške proge v skupni izmeri 15 km, del tekaške proge pa je prav tako osvetljen in sicer 3 km proge. Smučišče ima zmogljivost 700 oseb na uro in je primerno predvsem za začetnike, družine in rekreativce. Imajo lasten zasneževalni sistem.

Del smučišča je tudi otroška vlečnica, primerna za predšolske otroke, pobočje namenjeno sankanju in urejeno drsališče. Organizirajo in gostijo športne dneve za šolske skupine, po predhodnem dogovoru organizirajo tekmovanja. Na voljo je šola smučanja, teka na smučeh in snowboarda izposoja smučarske in tekaške opreme, ponujajo pa tudi servis smuči.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • površina smučišča je 7 ha na nadmorski višini 620 m
 • skupna dolžina smučarskih prog je 2 km
 • skupna dolžina vlečnic 450 metrov, na voljo tudi otroška vlečnica
 • na smučišču je sistem umetnega zasneževanja
 • primerno za različne stopnje znanja od začetnikov do odličnih smučarjev
 • 1 ura brezplačnega drsanja na urejenem drsališču
 • možnost sankanja na posebej urejenem pobočju
 • gostinska ponudba na smučišču
 • enostaven dostop z avtom, smučišče ima urejeno parkirišče
 • le 10 min oddaljeno od Bohinjskega jezera

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Adrenalin

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Smučišče Senožeta, ki je priljubljena destinacija za družine, se ponaša z 2 kilometroma sodobno urejenih prog. 450 m dolga vlečnica na pobočju Senožet v neposredni bližini Srednje vasi omogoča nemoteno smuko večjemu številu obiskovalcev. Na voljo je tudi posebna vlečnica za vaše najmlajše družinske člane. Smučišče je dostopno tudi z avtomobilom, v neposredni bližini pa je tudi urejeno parkirišče. Poleg smučanja imate tudi možnost sankanja ali teka na smučeh na bližnjih tekaških progah. Poseben čar daje smučišču možnost nočne smuke, saj posebna razsvetljava pričara skorajda pravljično vzdušje. 

KULINARIKA
Na smučišču je tudi gostinski lokal, ki ponuja malice in pijačo. Bohinj z okolico je najbolj znan po mlečnih in sirarskih izdelkih, sladki skuti, mesninah, domačini pa izdelujeo tudi izdelke iz suhih zelišč in odlične pekovske izdelke. Vse omenjene dobrote lahko poskusite v bližnjih domačijah.

KAM NA IZLET ?
Pokljuka: Kapela Marije Kraljice miru, Koča na Uskovnici in Pot Rudno polje uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice.
Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vogar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih.
Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji, ki je čudovit tudi pozimi.
Bohinjsko jezero: kjer so zanimive Cerkev sv. Duha, Hostel pod Voglom in adrenalinski park.
Bohinsjka bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, Cerkec sv. Nikolaja, Vodni park Bohinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (230)