k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Do 52% popust na predstavitveni potop ali začetni tečaj potapljanja!

od 29,00 €

Redna cena od 60,00 €

# / 4
SAMO NA KUPONKO.SI

Do 52% popust na predstavitveni potop ali začetni tečaj potapljanja!

od 29,00 €

Redna cena od 60,00 €

Preizkusite pravi raziskovalni potop v morju z jeklenko in ostalo potapljaško opremo ali pa se odpravite na začetni tečaj potapljanja! Predstavitveni potop in začetni tečaj potekata v morju na Bernardinu v Portorožu, kjer si boste lahko ogledali podvodni svet Piranskega zaliva, kjer najdemo veliko morskih konjičkov, leščurjev in ostalih školjk. Oba programa vključujeta vso opremo za potop in sta namenjena vsem, ki razmišljate o potapljanju in bi si želeli poizkusiti. Programa se ravnata po standardih licence PADI. 

Vključena kompletna potapljaška oprema, ob koncu pa prejmete diplomo oz. certifikat!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • izposoja 7-delne kompletne opreme (neoprenska obleka, maska, dihalka, plavuti, jeklenka, regulator za dihanje in kompenzator plovnosti)
  • profesionalno vodenje potopa inštuktorja z licenco PADI in SSI

TEČAJ POTAPLJANJA

Tečaj in predstavitveni raziskovalni potop sta pripravljena v skladu s standardi Profesionalnega združenja inštruktorjev potapljanja PADI in potekata na Bernardinu v Portorožu. Primerna sta za starejše od 10 let. Vključena je izposoja sedemdelne opreme, med katero spada neoprenska obleka, maska, dihalka, plavuti, jeklenka, regulator za dihanje in kompenzator plovnosti.

PREDSTAVITVENI RAZISKOVALNI POTOP (Discover scuba diving)
Sestavljen je iz dveh delov - teorije, kjer boste spoznali nekaj osnov, ki jih morate vedeti, preden greste v vodo, in potop v morju, kjer se sprostite in uživate. V vodi opravite nekaj osnovnih vaj, da občutite, kako je dihati pod vodo. Spoznali boste podvodno ročno komunikacijo in si ogledali zanimivo floro in favno Piranskega zaliva. Maksimalna globina potopa je 12 metrov, vseskozi pa vas vodi inštruktor, ki poskrbi, da je potop varen in zanimiv. Na koncu tečaja pa dobite še diplomo. Tečaj se izvaja dnevno ob 12:00 oz. po dogovoru. Poteka v skupini štirih oseb z enim inštruktorjem. Program traja približno 2 do 3 ure.

3-DNEVNI TEČAJ POTAPLJANJA (Open water diver)
Sestavljen je iz teoretičnega usposabljanja, ki traja med 8 in 10 ur, ter praktičnih vaj v vodi, med katerimi je najmanj pet potopov. Tečaj vodi inštruktor z licenco PADI, ki vas spremlja tudi na potopu do maksimalne globine 12 metrov. Naučili se boste osnov potapljanja z jeklenko, kot na primer osnovne tehnike plavanja pod vodo, podrobneje pa boste spoznali tudi samo potapljaško opremo. Program je mednarodno priznan po EU standardu EN 14153-1 (ISO 24801-1). Po uspešno opravljenem tečaju dobite mednarodno priznan certifikat za potapljanje po celem svetu (PADI Open water diver), ki vam omogoča potop do 18 metrov. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • strokovno teoretično izobraževanje in potop v morju
  • programa v skladu z načeli Profesionalnega združenja inštruktorjev potapljanja
  • vključena kompletna potapljaška oprema
  • izkušeni in usposobljeni inštruktorji
  • primerno za vse, ki jih potapljanje zanima
  • ob koncu prejmete diplomo oz. certifikat

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Adrenalin

VEČ O PONUDNIKU

Potapljaški center se nahaja v laguni Bernardin in ponuja potapljaške tečaje od začetnih do inštruktorskih tečajev, prodajo potapljaške opreme, organizacijo potapljaških potovanj, skratka vse kar je povezano s potapljanjem dobite na enem mestu! Strokoven mlad tim pa skrbi za to, da se boste počutili varno, da se boste zabavali in prišli nazaj po nove izkušnje!

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (279)