Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 51% popust na najem čolnička za vožnjo po romantičnem Blejskem jezeru!

od 9,90 €

Redna cena od 20,00 €

# / 4

Do 51% popust na najem čolnička za vožnjo po romantičnem Blejskem jezeru!

od 9,90 €

Redna cena od 20,00 €

Odpravite se v alpski turistični biser in preživite čudovit dan z izposojo čolnička za do 3 osebe. Poprimite za vesla in z vožnjo po prelepem ledeniškem jezeru popestrite dan družini ali partnerju. Uživajte v objemu pravljične narave, po aktivnem dnevu pa si lahko privoščite še pravo blejsko kremšnito!

Izposodite si čoln za do 3 osebe v Grajski čolnarni na Bledu in se zapeljite po gladini največjega slovenskega turističnega bisera!

BLEJSKO JEZERO

Blejsko jezero z okolico je idealno za ta lep vodni šport, saj ima zanj vse naravne danosti. Če nimate pravih idej, kam bi se odpravili z vašo družino vam svetujemo najem čolnička na Bledu, kjer boste Blejski biser doživeli iz drugačne perspektive. Odpravite se na edinstveni Blejski otok in zaveslajte pod slovenskimi gorami, ter se odpeljite na odkrivanje lepot alpskega jezera in skritih kotičkov na Gorenjskem, v Grajski čolnarni!

BLEJSKI OTOK 
Blejski otok je majhen apnenčast otok na zahodni strani Blejskega jezera. Na vrhu otoka, na urejeni terasi, stoji srednjeveška, v baroku prezidana Cerkev marijinega vnebovzetja. Ob cerkvi stoji samostojen zvonik z baročno čebulasto kapo. Nedaleč stran, nad mogočnim stopniščem, sta dve hiši, proštija in mežnarija. Površina otoka je 0,82 ha. Otok, ki stoji med Mlinom in Zako, se dviga do 18 metrov nad jezersko gladino. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • rekreativno preživljanje prostega časa v prijetni alpski klimi
  • veslanje po najbolj romantičnem slovenskem jezeru
  • možnost obiska edinega slovenskega otoka
  • okoli blejskega jezera se nato še sprehodite in uživajte v čudovitih razgledih
  • odlična ideja za prijetno druženje s prijatelji ali družino

Rezervacija ni potrebna

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Ponudnik poleg panoramske vožnje z vlakcem okoli Blejskega jezera ali po Izoli ponuja tudi najem čolnička v Grajski čolnarni na Bledu in najem apartmajev Bled Apartments, ki se nahajajo na glavni cesti, ki vodi do Bleda. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (138)