NAZAJ
NA VRH

Juhuhu, veseli december je tu!
Pripravili smo kar 50 raznolikih idej za praznična darila! Tvoje najbližje naj letos pod smrekco pričakajo hudi darilni kuponi, katerim skrijemo ceno in popust!
Čarobno vzdušje, lučke, druženja ob kuhančkih, in obdarovanja. Letos podari tisto kar zagotovo ne bo nikogar razočaralo. Božično fotografiranje, wellness razvajanje, smučarske karte, tople volnene copate ali pa praznično vožnjo po Ljubljanici!
Če si na katalog naročen, ga najdeš v svojem nabiralniku, drugače pa je na (skoraj) vseh poslovalnicah Pošte.
PRELISTAJ DECEMBRSKI KATALOG
Uživaj v jesensko-zimskem novembru, hkrati pa se pripravi na magični december! Privošči si dan zase in se odpravi na vroče razvajanje v savno in masažo. Vzemi kopalke in uživaj v termah! Medtem pa začni načrtovati nepozabni december in si zagotovi izlet na Dunaj, Salzburg, Prago, Gradec… Še prej pa poleti kot ptica v vetrovniku!
KATALOG NOVEMBER
Nekateri ste morda žalostni, da ni več poletja in toplih dni, a tudi jesen prinaša svoje radosti in lepote. Obiščite terme, si privoščite wellness razvajanja ali se zabavajte z vašimi najmlajšimi v katerem od vodnih parkov!
KATALOG OKTOBER
Izkoristi jesenske sončne žarke za še en skok na morje na slovensko obalo ali k sosedom! Če imaš raje toplice, ne spreglej kopalnih kart in termalnih oddihov, za piko na i pa pelji družino v živalski park na Jasi!
KATALOG SEPTEMBER
Odpravite se na nepozabne morske počitnice, oddih v naravo ali terme! Naročite osvežilno ledeno kavo in razvajajte želodec s kalamari ter popestrite dopust z adrenalinskimi aktivnostmi ali vožnjo z ladjico po Ljubljanici!
KATALOG JULIJ-AVGUST

Od 1. januarja 2016 je katalog na voljo samo za izbrane.
Naročilo se je že več kot eno slovensko mestece uporabnikov, naroči se tudi ti!
Prijava preko telefona
Pokliči 01 23 55 777 in nam zaupaj svoje podatke.
Tu smo 7 dni v tednu, ob delavnikih od 7. do 18. ure, ob vikendih pa od 9. do 13. ure.
Elektronski katalog (.pdf)
ali Katalog prejmi po pošti
* Označena polja so obvezna.
ZAKAJ?
Ker naše privlačne ponudbe ne želimo omejevati le na uporabnike interneta. Sedaj lahko Kuponkovo izjemno ponudbo koristi prav vsak!
KAKO?
Obišči poslovalnico Pošte Slovenije in vzemi svoj izvod aktualnega kataloga Kuponko.si. V njem najdeš raznoliko ponudbo, vse od 50 do 95% ceneje.
PREPROST NAKUP
Opaziš kupon, ki te zanima? Nič lažjega! Nakup kupona je hiter in preprost. Opraviš ga spotoma na univerzalnem poštnem okencu.
EKSKLUZIVNOST KATALOŠKE PONUDBE
Vsebine so privlačne, zanimive, cenovno dostopne na obeh kanalih, a se ne podvajajo. Ponudba na spletu je drugačna od izbrane kataloške ponudbe.
Se srečamo na pošti!
ZAUPAJO NAM TUDI NAJVEČJI
VEČ ...
SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE NA PREJEMANJE KATALOGA
Ob klicu na telefonsko številko v času delovanja klicnega centra MediaStar je potrebno za prijavo na brezplačni katalog navesti svoje ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj in telefonsko številko. Operater, ki bo sprejel prijavo vas bo nato poklical nazaj na posredovano telefonsko številko in preveril podatke, ki ste jih navedli ob prijavi. Za resničnost podanih podatkov ne odgovarjamo. Ob prijavi na brezplačni katalog se strinjate, da lahko podjetje MediaStar Group d.o.o. vaše podatke zbira, obdeluje in uporablja za pošiljanje kataloga kot tudi za pošiljanje komercialnih obvestil. Vse svoje osebne podatke, ki ste nam jih posredovali, lahko kadarkoli preverite, spremenite ali izbrišete, in sicer tako, da pošljete pisno zahtevo na Mediastar Group d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana s pripisom “Odjava obdelave podatkov”. Strinjate se, da MediaStar Group d.o.o. hrani in obdeluje vse posredovane podatke vse do vašega pisnega priklica na Mediastar Group d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana s pripisom “Odjava obdelave podatkov”. V imenu podjetja MediaStar Group d.o.o. izjavljamo, da bomo vse vaše podatke, ki nam jih boste posredovali preko telefonskega klica, varovali in ravnali z njimi v skladu z Zakonom o Varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Izjavljamo, da smo sprejeli vse predpisane postopke in ukrepe za zavarovanje osebnih podatkov v skladu z Zakonom o Varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Vaši podatki bodo shranjeni in uporabljeni le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani. Po izpolnitvi namena obdelave se bodo osebni podatki zbrisali, uničili, blokirali ali anonimizirali, razen če niso na podlagi zakona, ki ureja arhivsko gradivo in arhive, opredeljeni kot arhivsko gradivo, oziroma če zakon za posamezne vrste osebnih podatkov ne določa drugače. Za odjavo od prejemanja kataloga ozioma za odjavo od prejemanja komercialnih vsebin morate podati pisno zahtevo na: Mediastar Group d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana s pripisom “Odjava katalog oziroma odjava od obdelave podatkov”. Enaki pogoji veljajo tudi za prijavo preko elektronskega naslova oz. obrazca na spletni strani Kuponko.si