NAZAJ
NA VRH

k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Magičen jesenski katalog s še višjimi popusti!
Ne spreglej novih destinacij Plitviška jezera, Mostar
in Bluesun Hotel Kaj ter jesenskih jezikovnih tečajev!
Izkoristi jesenske sončne žarke za še en skok na morje na slovensko obalo ali k sosedom! Če imaš raje toplice, ne spreglej kopalnih kart in termalnih oddihov, za piko na i pa pelji družino v živalski park na Jasi!
Če si na katalog naročen, ga najdeš v svojem nabiralniku, drugače pa je na (skoraj) vseh poslovalnicah Pošte.
PRELISTAJ SEPTEMBRSKI KATALOG
Odpravite se na nepozabne morske počitnice, oddih v naravo ali terme! Naročite osvežilno ledeno kavo in razvajajte želodec s kalamari ter popestrite dopust z adrenalinskimi aktivnostmi ali vožnjo z ladjico po Ljubljanici!
KATALOG 24
Na morje, v terme ali gore! Pripravite se na poletje s pedikuro, depilacijo in preoblikovanjem telesa. Razvajajte brbončice z morskimi in drugimi dobrotami ter poskrbite za zdravje s tradicionalno kitajsko medicino.
KATALOG 23
Morje, terme, izleti po Sloveniji in v daljne dežele! Pa še veliko avantur in stvari za počet na obali, Bledu in drugod. Razvajajte brbončice z morskimi dobrotami in poskrbite za zdravje s preventivnimi pregledi.
KATALOG 22

Od 1. januarja 2016 je katalog na voljo samo za izbrane.
Naročilo se je že več kot eno slovensko mestece uporabnikov, naroči se tudi ti!
Prijava preko telefona
Pokliči 01 23 55 777 in nam zaupaj svoje podatke.
Tu smo 7 dni v tednu, ob delavnikih od 7. do 18. ure, ob vikendih pa od 9. do 13. ure.
Elektronski katalog (.pdf)
ali Katalog prejmi po pošti
* Označena polja so obvezna.
ZAKAJ?
Ker naše privlačne ponudbe ne želimo omejevati le na uporabnike interneta. Sedaj lahko Kuponkovo izjemno ponudbo koristi prav vsak!
KAKO?
Obišči poslovalnico Pošte Slovenije in vzemi svoj izvod aktualnega kataloga Kuponko.si. V njem najdeš raznoliko ponudbo, vse od 50 do 95% ceneje.
PREPROST NAKUP
Opaziš kupon, ki te zanima? Nič lažjega! Nakup kupona je hiter in preprost. Opraviš ga spotoma na univerzalnem poštnem okencu.
EKSKLUZIVNOST KATALOŠKE PONUDBE
Vsebine so privlačne, zanimive, cenovno dostopne na obeh kanalih, a se ne podvajajo. Ponudba na spletu je drugačna od izbrane kataloške ponudbe.
Se srečamo na pošti!
ZAUPAJO NAM TUDI NAJVEČJI
VEČ ...
SPLOŠNI POGOJI PRIJAVE NA PREJEMANJE KATALOGA
Ob klicu na telefonsko številko v času delovanja klicnega centra MediaStar je potrebno za prijavo na brezplačni katalog navesti svoje ime, priimek, naslov, poštno številko, kraj in telefonsko številko. Operater, ki bo sprejel prijavo vas bo nato poklical nazaj na posredovano telefonsko številko in preveril podatke, ki ste jih navedli ob prijavi. Za resničnost podanih podatkov ne odgovarjamo. Ob prijavi na brezplačni katalog se strinjate, da lahko podjetje MediaStar Group d.o.o. vaše podatke zbira, obdeluje in uporablja za pošiljanje kataloga kot tudi za pošiljanje komercialnih obvestil. Vse svoje osebne podatke, ki ste nam jih posredovali, lahko kadarkoli preverite, spremenite ali izbrišete, in sicer tako, da pošljete pisno zahtevo na Mediastar Group d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana s pripisom “Odjava obdelave podatkov”. Strinjate se, da MediaStar Group d.o.o. hrani in obdeluje vse posredovane podatke vse do vašega pisnega priklica na Mediastar Group d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana s pripisom “Odjava obdelave podatkov”. V imenu podjetja MediaStar Group d.o.o. izjavljamo, da bomo vse vaše podatke, ki nam jih boste posredovali preko telefonskega klica, varovali in ravnali z njimi v skladu z Zakonom o Varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Izjavljamo, da smo sprejeli vse predpisane postopke in ukrepe za zavarovanje osebnih podatkov v skladu z Zakonom o Varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Vaši podatki bodo shranjeni in uporabljeni le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani. Po izpolnitvi namena obdelave se bodo osebni podatki zbrisali, uničili, blokirali ali anonimizirali, razen če niso na podlagi zakona, ki ureja arhivsko gradivo in arhive, opredeljeni kot arhivsko gradivo, oziroma če zakon za posamezne vrste osebnih podatkov ne določa drugače. Za odjavo od prejemanja kataloga ozioma za odjavo od prejemanja komercialnih vsebin morate podati pisno zahtevo na: Mediastar Group d.o.o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana s pripisom “Odjava katalog oziroma odjava od obdelave podatkov”. Enaki pogoji veljajo tudi za prijavo preko elektronskega naslova oz. obrazca na spletni strani Kuponko.si