Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za romantično doživetje s savnanjem in vročo kadjo v Božičkovi koči!

od 54,90 €

# / 8
PRIPOROČAMO

HUDA CENA za romantično doživetje s savnanjem in vročo kadjo v Božičkovi koči!

od 54,90 €

Neverjetna romantika v dvoje v hladnih dneh! Podajte se v čisto pravi podeželski wellness, kjer boste imeli popolno zasebnost. Popoln odklop v stilu Skandinavcev: prostorna koča s finsko savno, tušem, ležalniki in sprostitveno posteljo, za prav posebno doživetje pa bo poskrbela zunanja vroča kad. Tako boste ob razvajanju poskrbeli še za zdravje!

Popoln odklop v stilu Skandinavcev: koča s finsko savno, tušem in sprostitveno posteljo, za prav posebno doživetje pa bo poskrbela zunanja vroča kad!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • uporaba finske savne
 • uporaba vroče zunanje kadi
 • uporaba tušev, ležalnikov in sprostitvene postelje
 • brisače, plašči, copati
 • parkirišče

BOŽIČKOVA KOČA

FINSKA SAVNA
Finska tradicionalna savna je napogostejša oblika savne, poznana že več kot tisoč let in je predhodnica vseh savn. Deluje na telo preko segrevanja zraka v zaprtem, izoliranem, običajno lesenem prostoru. Ima več stopničastih klopi, ker se temperatura enakomerno porazdeli po prostoru šele nad nivojem peči. Zrak v finski savni se ogreje do 100 stopinj Celzija, relativna vlažnost pa je med 15 in 30 %. Ima več pozitivnih učinkov na telo in sicer pospešuje presnovo, sprošča mišice, odpravlja kožne božne, preprečuje nastanek celulita, ugodno vpliva na gibalni sistem, pomaga krepiti srce in ožilje ter blaži stres.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • wellness, kot ga še niste doživeli - izjemna priložnost za romantični zmenek
 • nepozabno romantično doživetje v podeželskem wellnessu
 • uživajte v finski savni, nato pa se ohladite v zunanji vroči kadi
 • možnost kmečkega narezka ali sadne plošče
 • nazdravite s penino ter se potopite v neskončno romantiko
 • možnost ogleda ranča, ki je dom več kot 60 eksotičnim in domačim živalim

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

Božičkova koča z bogato wellness ponudbo se nahaja v kraju Mirna, v zaledju dolenjskih gričev posejanih z žlahtno vinsko trto, ob katerih se bohotijo dolenjske zidanice, stare tudi več kot sto let. Ob vhodu v mirnsko dolino je vasica, kjer stoji tudi ranč Aladin, ki je poimenovan po največji živali na posestvu, to je dvogrba kamela. Na ranču prebiva več kot 60 domačih in eksotičnih vrst živali. Vsako leto povečujejo raznolikost živalskih vrst. Ranč in njegove prebivalce si je mogoče tudi ogledati in jih pobližje spoznati, po želji pripravijo tudi predavanja o živalih od kje izvirajo, njihove lastnosti in navade, prehranjevanje, zanimivosti …

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (195)