Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

HUDA CENA za razvajanje z ayurvedsko masažo in vstopom v Sauna park na 2.000 m2!

33,00 €

# / 11
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za razvajanje z ayurvedsko masažo in vstopom v Sauna park na 2.000 m2!

33,00 €

Pozabite na čas, skrbi in stres. Odpravite se na obalo in vstopite v pravljični Sauna park, ki ponuja kar 7 vrst savn. Ne spreglejte največjih posebnosti – solne savne, kjer uporabljajo naravno pridelano sol iz Sečoveljskih solin in ledene jame, prve v Sloveniji. Za piko na i pa razbremenite misli s sproščujočo ayurvedsko masažo z olji. 

Razvajanje na obali - sauna park s 7 vrstami savn! Vključena 20-minutna sproščujoča ayurvedska masaža z olji.

Terme & wellnes LifeClass

SAUNA PARK
Sauna Park je po svoji vsebinsko izredno raznoliki in bogati ponudbi edinstven v Evropi. Na 1.000 kvadratnih metrih ponuja kar 7 vrst savn. Med največje posebnosti Sauna Parka sodita solna savna, kjer uporabljajo naravno pridelano sol iz Sečoveljskih solin in Ledena jama, prva te vrste v Sloveniji. Imajo še Thalasso savno, Mavrska savno, Tepidarium, Zeliščno savno, Laconium in Finsko savno.

AYURVERDSKA MASAŽA Z OLJI
Izredno individualna masaža, prilagojena potrebam posameznika in njegovemu tipu doše. Pri masaži uporabljamo toplo ayurvedsko olje (Vata, Pitta ali Kapha). Je pomirjujoča in poskrbi za psiho-fizično ravnovesje telesa in duha.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • 20-minutna sproščujoča ayurvedska masaža z olji
 • savna je pomemben način prečiščevanja telesa
 • solna savna, kjer uporabljajo naravno pridelano sol iz Sečoveljskih solin
 • z masažo izboljšamo prekrvitev tkiv in zmanjšujemo napetosti
 • posebnost: ledena jama, prva v Sloveniji
 • odlična ideja za jesensko razvajanje

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

V Terme & Wellness LifeClass vas čaka najcelovitejša termalna, zdravstvena in wellness ponudba v Evropi. LifeClass ponuja kar sedem različnih wellness centrov - Center celostnega pomlajevanja in rehabilitacije, Wai Thai center, Shakti - Ayurveda center, Thalasso center, Lepotni center, Sauna park ter bazenski kompleks. Z različnimi wellness centri tako ponujajo celostno razvajanje, prilagojeno posameznikovim potrebam.

THALASSO CENTER
Več kot 800-letna tradicija zdravilstva in talasoterapije v Portorožu. Lokalne zdravilne dejavnike iz Sečoveljskih solin (fango, slanico in sol) so že v 13. stoletju za zdravilstvo začeli uporabljati menihi iz Benediktinskega samostana v Portorožu. Prav ti proizvodi najvišje kakovosti, ki jih žuljave in zagorele roke piranskih solinarjev že dobrih 800 let po tradicionalnem postopku žanjejo v Sečoveljskih solinah, so osnovna sestavina terapij, ki v kombinaciji z najsodobnejšim medicinskim znanjem naših strokovnjakov zagotavljajo najboljše rezultate za vaše zdravje, dobro počutje in lepoto.

KULINARIKA
Naj vašo sprostitev in zabavo obiska wellnessa ter bazenov popestrijo tudi s pestro izbiro svežih prigrizkov, smutijev in osvežilnih pijač iz Fit Bara. Ta se nahaja v istem prostoru kot bazeni in njihov izbor bo zadovoljil vašo željo po okusnem prigrizku in pijači. Okolica wellnesa nudi pester izbor izvrstne kulinarike. Restavracije Salina in Istrian Bistro & Tapas Bar vam pripravijo izvrstno mediteransko prehrano z živili iz lokalnega okolja. Za prijetno sprostitev ob kavi in sladicah, vam je na voljo Café Centrala, kjer vas razvajajo z dnevno svežimi sladicami, tortami in sladoledi.

KAM NA IZLET?
Portorož je izvrstna destinacija z blagodejnim mediteranskim podnebjem, kjer vam z negativnimi ioni obogaten morski zrak napolni pljuča ter navda z energijo. Slovensko obalno mestece je odlična izhodiščna lokacija za izlete, saj je v bližnji okolici ogromno možnosti za popestritev oddiha, prav tako se lahko odpravite v sosednjo Hrvaško ali Italijo. Zlasti pa so zanimive naslednje naravne znamenitosti:

 • Grad Socerb slovi po svojem znamenitem gradu, ki kot orlovsko gnezdo bdi nad rižansko in osapsko dolino. Začetki gradu segajo v 13. stol. Z njegove razgledne ploščadi se ponuja čudovit razgled na Tržaški in Koprski zaliv. 
 • Škocjanski zatok je največje polslano močvirje v Sloveniji, velikega ekološkega pomena ter izjemne botanične, zoološke in krajinske vrednosti. V njem so opazili več kot 200 različnih vrst ptic, nekatere med njimi so ogrožene.
 • Krajinski park Strunjan: kjer si lahko ogledate in tradicionalen način pridobivanja soli. 
 • Predjamski grad: v 123 m visoko skalnato steno vpet 800 let star grad.
 • Postojnska jama: po jami vas zapelje jamski vlakec, da lahko uživate v pogledu na več kot 5 km dolgo jamo z večimi dvoranami in si ogledate edinstveno živalsko vrsto, človeško ribico.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (189)