k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

HUDA CENA za razvajanje z ayurvedsko masažo in vstopom v Sauna park na 2.000 m2!

33,00 €

prodani

Prodanih 13 kuponov

# / 11
EKSKLUZIVNO

HUDA CENA za razvajanje z ayurvedsko masažo in vstopom v Sauna park na 2.000 m2!

33,00 €

prodani

Prodanih 13 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Pozabite na čas, skrbi in stres. Odpravite se na obalo in vstopite v pravljični Sauna park, ki ponuja kar 7 vrst savn. Ne spreglejte največjih posebnosti – solne savne, kjer uporabljajo naravno pridelano sol iz Sečoveljskih solin in ledene jame, prve v Sloveniji. Za piko na i pa razbremenite misli s sproščujočo ayurvedsko masažo z olji. 

Razvajanje na obali - sauna park s 7 vrstami savn! Vključena 20-minutna sproščujoča ayurvedska masaža z olji.

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Luksuzno savnanje z masažo v Termah in wellnessu LifeClass Portorož za 1 osebo

  • 1x 2-urni vstop v Sauna park
  • 20-minutna ayurvedska masaža z olji
  Preberi vse

  HUDA CENA

  33,00 €

  Vrnemo 0,17 €

Terme & wellnes LifeClass

SAUNA PARK
Sauna Park je po svoji vsebinsko izredno raznoliki in bogati ponudbi edinstven v Evropi. Na 1.000 kvadratnih metrih ponuja kar 7 vrst savn. Med največje posebnosti Sauna Parka sodita solna savna, kjer uporabljajo naravno pridelano sol iz Sečoveljskih solin in Ledena jama, prva te vrste v Sloveniji. Imajo še Thalasso savno, Mavrska savno, Tepidarium, Zeliščno savno, Laconium in Finsko savno.

AYURVERDSKA MASAŽA Z OLJI
Izredno individualna masaža, prilagojena potrebam posameznika in njegovemu tipu doše. Pri masaži uporabljamo toplo ayurvedsko olje (Vata, Pitta ali Kapha). Je pomirjujoča in poskrbi za psiho-fizično ravnovesje telesa in duha.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • 20-minutna sproščujoča ayurvedska masaža z olji
 • savna je pomemben način prečiščevanja telesa
 • solna savna, kjer uporabljajo naravno pridelano sol iz Sečoveljskih solin
 • z masažo izboljšamo prekrvitev tkiv in zmanjšujemo napetosti
 • posebnost: ledena jama, prva v Sloveniji
 • odlična ideja za jesensko razvajanje

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 22.12.2019.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna predhodna rezervacija na email wellness@lifeclass.net ali telefonsko številko 05 692 80 09 v času delovnika.

Pri rezervaciji prek email-a je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj, saj za prijavo zadostuje le osebni dokument. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.  

MOŽNA DOPLAČILA

4 €/osebo izposoja brisače

7 €/osebo izposoja kopalnega plašča

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.


Odpiralni čas wellnessa:
PON-NED: 9:00-19:00

Odpiralni čas Sauna parka:
PON-NED: 17:00-21:00

VEČ O PONUDNIKU

V Terme & Wellness LifeClass vas čaka najcelovitejša termalna, zdravstvena in wellness ponudba v Evropi. LifeClass ponuja kar sedem različnih wellness centrov - Center celostnega pomlajevanja in rehabilitacije, Wai Thai center, Shakti - Ayurveda center, Thalasso center, Lepotni center, Sauna park ter bazenski kompleks. Z različnimi wellness centri tako ponujajo celostno razvajanje, prilagojeno posameznikovim potrebam.

THALASSO CENTER
Več kot 800-letna tradicija zdravilstva in talasoterapije v Portorožu. Lokalne zdravilne dejavnike iz Sečoveljskih solin (fango, slanico in sol) so že v 13. stoletju za zdravilstvo začeli uporabljati menihi iz Benediktinskega samostana v Portorožu. Prav ti proizvodi najvišje kakovosti, ki jih žuljave in zagorele roke piranskih solinarjev že dobrih 800 let po tradicionalnem postopku žanjejo v Sečoveljskih solinah, so osnovna sestavina terapij, ki v kombinaciji z najsodobnejšim medicinskim znanjem naših strokovnjakov zagotavljajo najboljše rezultate za vaše zdravje, dobro počutje in lepoto.

KULINARIKA
Naj vašo sprostitev in zabavo obiska wellnessa ter bazenov popestrijo tudi s pestro izbiro svežih prigrizkov, smutijev in osvežilnih pijač iz Fit Bara. Ta se nahaja v istem prostoru kot bazeni in njihov izbor bo zadovoljil vašo željo po okusnem prigrizku in pijači. Okolica wellnesa nudi pester izbor izvrstne kulinarike. Restavracije Salina in Istrian Bistro & Tapas Bar vam pripravijo izvrstno mediteransko prehrano z živili iz lokalnega okolja. Za prijetno sprostitev ob kavi in sladicah, vam je na voljo Café Centrala, kjer vas razvajajo z dnevno svežimi sladicami, tortami in sladoledi.

KAM NA IZLET?
Portorož je izvrstna destinacija z blagodejnim mediteranskim podnebjem, kjer vam z negativnimi ioni obogaten morski zrak napolni pljuča ter navda z energijo. Slovensko obalno mestece je odlična izhodiščna lokacija za izlete, saj je v bližnji okolici ogromno možnosti za popestritev oddiha, prav tako se lahko odpravite v sosednjo Hrvaško ali Italijo. Zlasti pa so zanimive naslednje naravne znamenitosti:

 • Grad Socerb slovi po svojem znamenitem gradu, ki kot orlovsko gnezdo bdi nad rižansko in osapsko dolino. Začetki gradu segajo v 13. stol. Z njegove razgledne ploščadi se ponuja čudovit razgled na Tržaški in Koprski zaliv. 
 • Škocjanski zatok je največje polslano močvirje v Sloveniji, velikega ekološkega pomena ter izjemne botanične, zoološke in krajinske vrednosti. V njem so opazili več kot 200 različnih vrst ptic, nekatere med njimi so ogrožene.
 • Krajinski park Strunjan: kjer si lahko ogledate in tradicionalen način pridobivanja soli. 
 • Predjamski grad: v 123 m visoko skalnato steno vpet 800 let star grad.
 • Postojnska jama: po jami vas zapelje jamski vlakec, da lahko uživate v pogledu na več kot 5 km dolgo jamo z večimi dvoranami in si ogledate edinstveno živalsko vrsto, človeško ribico.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (149)

Ceneje ne najdeš nikjer!