Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 3-urno savnanje in uporabo jacuzzija v pravljični Prlekiji!

49,90 €

# / 6

HUDA CENA za 3-urno savnanje in uporabo jacuzzija v pravljični Prlekiji!

49,90 €

Prestižen hotel se nahaja v samem osrčju neokrnjene prleške narave! Uživajte v čudovitem razgledu in se prepustite razvajanju v prelepi podeželski vili. Vključeno savnanje v finski in Bio zeliščni savni, uporaba zunanjega masažnega bazena ter sprostitveni čaj in sveže sadje.

Savnanje v finski in Bio zeliščni savni! Vključena tudi uporaba zunanjega masažnega bazena, sprostitveni čaj in sveže sadje.

SAVNA

V Sončni hiši sta vam na voljo finska in Bio zeliščna savna. Gostom wellnessa je na razpolago garderoba v samem wellnessu, kjer se lahko preoblečejo in pustijo svoje osebne stvari. V wellnessu niste sami, naenkrat so lahko maksimalno 4 pari. 

FINSKA SAVNA
Finska tradicionalna savna je napogostejša oblika savne, poznana že več kot tisoč let in je predhodnica vseh savn. Deluje na telo preko segrevanja zraka v zaprtem, izoliranem, običajno lesenem prostoru. Ima več stopničastih klopi, ker se temperatura enakomerno porazdeli po prostoru šele nad nivojem peči. Zrak v finski savni se ogreje do 100 stopinj Celzija, relativna vlažnost pa je med 15 in 30 %. Ima več pozitivnih učinkov na telo in sicer pospešuje presnovo, sprošča mišice, odpravlja kožne božne, preprečuje nastanek celulita, ugodno vpliva na gibalni sistem, pomaga krepiti srce in ožilje ter blaži stres.

BIO ZELIŠČNA SAVNA
Je mešanica suhe in parne savne. Dosega temperaturo do 55 stopinj Celzija in vlažnost do max. 60%. Od finske se razlikuje po tem, da ima vgrajeno posebno Bio peč s parnim uparjalnikom, ki poskrbi da se v prostor oddajajo različne arome ter tako vdihujete različne vonje, ki blagodejno vplivajo na vaše zdravje in počutje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • Sončna hiša vam nudi savnanje v finski in Bio zeliščni savni
 • uporaba zunanjega masažnega bazena, sprostitveni čaj in sveže sadje
 • prepustite se koristnim učinkom hidromasažnega bazena
 • poskrbljeno za diskretnost in udobje, gostijo le 12 gostov hkrati
 • obiščete lahko bližnje Terme Banovci

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

Sončna hiša skriva pet prostornih in okusno opremljenih luksuznih sob, v prelepi, na novo zgrajeni vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije. Po dolgi vožnji se vam bo vsekakor prilegla skodelica dišeče kave, topel aromatični čaj, kozarec lokalnega vina ali okusni domači sok. Brez skrbi, prijazni in ustrežljivi gostitelji vam bodo vedno na dosegu roke, da ugodijo vsaki vaši še tako majhni in na videz nepomembni želji. Če imate radi savno, vas bo v neposredni bližini Sončne hiše, na vrtu razveselil tudi Wellness kotiček v katerem boste lahko poleg programov za dobro počutje uživali tudi v enkratnem panoramskem razgledu. 

KAM NA IZLET?

 • Sončna hiša se nahaja na odlični izhodiščni točki za izlete po bližnjih krajih Prlekije.
 • Banovci so znani kot zdraviliški kraj, v katerem se nahajajo tudi priljubljene istoimenske Terme Banovci, kjer lahko uživate v vodnih radostih ali se sprostite v blagodejni termalni vodi.
  V kratki vožnjo do Ljutomera ali Jeruzalema lahko uživate v vinorodni pokrajini in se ustavite na kateri izmed turističnih kmetij, ki slovijo po prleškem gostoljubju in vrhunskih vinih. Razposajeni in šegavi Prleki pa vam bodo z veseljem ponudili tudi pristno prleško kapljico in prleško tünko.
 • Čudovita naravna in kulturna dediščina ponujajo nešteto možnosti za kolesarske izlete. 
 • Ljubitelji pohodništva bodo uživali v številnih urejenih poteh. Za Sončno hišo vodi 4 km pot do reke Mure. Ob reki in njenih mrtvicah živijo redke rastlinske in živalske vrste. Ali pa se odpravite po Grossmanovi poti, poimenovani po prvem slovenskem ljubiteljskem snemalcu ali pa po poti Cirila in Metoda, ki sta v teh krajih maševala in pokristjanjevala tukajšnje prebivalstvo.
 • Bukovniško jezero: lahko se sprehodite skozi gozd okoli jezera ali se odpravite v Pustolovski park Bukovniško jezero, ki je v neposredni bližini jezera.
 • Vinotoč Passero: gurmanski kotiček, kjer ponujajo zlevanko, retaše in posolanko, domač kruh, mesnine, namaze, prekmursko gibanico in nagrajena vina. Okusite tudi zbirko čokolad Čokoladne radosti prekmurja.
 •  Mura: lahko obiščete Babičev mlin, otok ljubezni v Ižakovcih, splavarite ali se spustite s čolni.
 • Ocean Orchids: tropski vrt, kjer si lahko na 1500 m2 ogledate več kot 900 eksotičnih primerkov in 100 rastlinskih vrst.
 • Pomurje ponuja tudi nešteto možnosti za različne aktivnosti: terensko jahanje, jahanje v ogradi, polet z balonom, golf …
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (146)