k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Terme na obali! HUDA CENA za luksuzno razvajanje v Sauna parku na 2.000 m2.

33,00 €

prodani

Prodanih 15 kuponov

# / 9
EKSKLUZIVNO

Terme na obali! HUDA CENA za luksuzno razvajanje v Sauna parku na 2.000 m2.

33,00 €

prodani

Prodanih 15 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Pozabite na čas, skrbi in stres. Odpravite se v Sauna park, ki ponuja kar 7 vrst savn ali pa uživajte v bazenih s Pramorjem, ki so vir prvinske energije in blagodejno učinkuje na zdravje in dobro počutje. Za piko na i pa razbremenite misli z ayurvedsko, thalasso ali tajsko masažo.

Sauna park s 7 vrst savn! Vključena ayurvedska, thalasso ali tajska masaža in kopanje v bazenih s Pramorjem.

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Luksuzno razvajanje v Termah in wellnessu LifeClass Portorož za 1 osebo

  • 1x 4-urni vstop v Sauna park s kopanjem v bazenih s termalnim Pramorjem za 1 osebo
  • 1x 15-minutna masaža (ayurvedska, thalasso ali tajska) za 1 osebo
  Preberi vse

  HUDA CENA

  33,00 €

  Vrnemo 0,17 €

Terme & wellnes LifeClass

SAUNA PARK
Sauna Park je po svoji vsebinsko izredno raznoliki in bogati ponudbi edinstven v Evropi. Na 1.000 kvadratnih metrih ponuja kar 7 vrst savn. Med največje posebnosti Sauna Parka sodita solna savna, kjer uporabljajo naravno pridelano sol iz Sečoveljskih solin in Ledena jama, prva te vrste v Sloveniji. Imajo še Thalasso savno, Mavrska savno, Tepidarium, Zeliščno savno, Laconium in Finsko savno.

BAZENI S PRAMORJEM
Pramorje je termomineralna voda, ki je po svoji kemični sestavi edinstvena v tem delu Evrope, z izjemnimi blagodejnimi učinki na zdravje in dobro počutje. Bazenski kompleks na 2.000 m2, od tega 700 m2 vodnih površin, obsega: plavalni bazen, veliki počivalni bazen, otroški bazen, dva whirlpoola, teraso z razgledom na Portorož in Piranski zaliv. Gostom so na voljo vodni topovi, podvodni masažni ležalniki, podvodne masažne klopi in topli vrelci. Kopanje v bazenih s termomineralno vodo blagodejno vpliva na kožo, dihala, gibalni sistem in splošno počutje vsakogar.

MASAŽE
Tradicionalna tajska masaža: S pritiski na akupresurne točke, razporejene po celem telesu, odpiramo energijske kanale in izboljšujemo pretok energije po telesu. Z masažo ohranjamo vitalnost do pozne starosti. Masažo izvajamo na oblečeno telo, brez olja. 
Ayurvedska masaža: Izredno individualna masaža, prilagojena potrebam posameznika in njegovemu tipu doše. Pri masaži uporabljamo toplo ayurvedsko olje (Vata, Pitta ali Kapha). Je pomirjujoča in poskrbi za psiho-fizično ravnovesje telesa in duha.
Thalasso masaža: Masažo pričnemo s posebnim ritualom nanosa slanice po celem telesu. Sledi sprostilna masaža s sivkinim oljem, ki sprošča napete mišice in deluje pomirjujoče.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • odlična ideja za popolno razvajanje
 • savna je pomemben način prečiščevanja telesa
 • pramorje je termomineralna voda, ki blagodejno vpliva na zdravje in počutje
 • termomineralna voda blagodejno vpliva na kožo, dihala in gibalni sistem
 • z masažo izboljšamo prekrvitev tkiv in zmanjšujemo napetosti
 • bazenski kompleks na 2.000 m2, od tega 700 m2 vodnih površin

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Razvajanje v dvoje

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 18.4.2019.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna predhodna rezervacija na email wellness@lifeclass.net ali telefonsko številko 05 692 80 09 v času delovnika.

Pri rezervaciji prek email-a je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj, saj za prijavo zadostuje le osebni dokument. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.  

MOŽNA DOPLAČILA

4 €/osebo izposoja brisače

7 €/osebo izposoja kopalnega plašča

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 24 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

 

Delovni čas:

Bazeni s termalnim Pramorjem so odprti vsak dan od 7:00 do 21:00 ure, ob četrtkih od 14:00 do 21:00 ure.

 

Sauna park obratuje vsak dan od 17:00 do 21:00. Vstop v Sauna Park je dovoljen osebam, starejšim od 16 let.

VEČ O PONUDNIKU

LifeClass je mednarodna hotelska veriga, ki se nahaja na slovenski obali v Portorožu in ponuja skladno celoto hotelskih, gostinskih, wellness in kongresnih storitev. Hotelsko verigo odlikujejo visokokakovostne storitve in produkti s poudarjeno osebno noto, ki so jih gostje deležni v vseh resortih LifeClass.
V njihovih 7 wellness centrih na kar 10.000 m2 so gostje deležni najcelovitejše wellness, termalne in zdravstvene ponudbe v Evropi, popolnoma prenovljeni bazenski kompleksi pa slovijo po 42.000 let starem termalnem Pramorju z zdravilnimi učinki za popolno regeneracijo in napolnitev z energijo. V hotelih LifeClass razvijajo menije s poudarkom na mediteranski hrani in izdelkih lokalne pridelave. S tem zagotavljajo nenehno svežino in kakovost vsakega obroka ter skrbijo za zdravje in dobro počutje vsakega gosta.

TERME & LIFECLASS
V Terme & Wellness LifeClass vas čaka najcelovitejša termalna, zdravstvena in wellness ponudba v Evropi. LifeClass ponuja kar sedem različnih wellness centrov - Center celostnega pomlajevanja in rehabilitacije, Wai Thai center, Shakti - Ayurveda center, Thalasso center, Lepotni center, Sauna park ter bazenski kompleks. Z različnimi wellness centri tako ponujajo celostno razvajanje, prilagojeno posameznikovim potrebam.

KAM NA IZLET?
Portorož je izvrstna destinacija z blagodejnim mediteranskim podnebjem, kjer vam z negativnimi ioni obogaten morski zrak napolni pljuča ter navda z energijo. Slovensko obalno mestece je odlična izhodiščna lokacija za izlete, saj je v bližnji okolici ogromno možnosti za popestritev oddiha, prav tako se lahko odpravite v sosednjo Hrvaško ali Italijo. Zlasti pa so zanimive naslednje naravne znamenitosti:

 • Grad Socerb slovi po svojem znamenitem gradu, ki kot orlovsko gnezdo bdi nad rižansko in osapsko dolino. Začetki gradu segajo v 13. stol. Z njegove razgledne ploščadi se ponuja čudovit razgled na Tržaški in Koprski zaliv. 
 • Škocjanski zatok je največje polslano močvirje v Sloveniji, velikega ekološkega pomena ter izjemne botanične, zoološke in krajinske vrednosti. V njem so opazili več kot 200 različnih vrst ptic, nekatere med njimi so ogrožene.
 • Krajinski park Strunjan: kjer si lahko ogledate in tradicionalen način pridobivanja soli. 
 • Predjamski grad: v 123 m visoko skalnato steno vpet 800 let star grad.
 • Postojnska jama: po jami vas zapelje jamski vlakec, da lahko uživate v pogledu na več kot 5 km dolgo jamo z večimi dvoranami in si ogledate edinstveno živalsko vrsto, človeško ribico.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (145)

Ceneje ne najdeš nikjer!