Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Terme na obali! HUDA CENA za luksuzno razvajanje v Sauna parku na 2.000 m2.

33,00 €

# / 9
EKSKLUZIVNO

Terme na obali! HUDA CENA za luksuzno razvajanje v Sauna parku na 2.000 m2.

33,00 €

Pozabite na čas, skrbi in stres. Odpravite se v Sauna park, ki ponuja kar 7 vrst savn ali pa uživajte v bazenih s Pramorjem, ki so vir prvinske energije in blagodejno učinkuje na zdravje in dobro počutje. Za piko na i pa razbremenite misli z ayurvedsko, thalasso ali tajsko masažo.

Sauna park s 7 vrst savn! Vključena ayurvedska, thalasso ali tajska masaža in kopanje v bazenih s Pramorjem.

Terme & wellnes LifeClass

SAUNA PARK
Sauna Park je po svoji vsebinsko izredno raznoliki in bogati ponudbi edinstven v Evropi. Na 1.000 kvadratnih metrih ponuja kar 7 vrst savn. Med največje posebnosti Sauna Parka sodita solna savna, kjer uporabljajo naravno pridelano sol iz Sečoveljskih solin in Ledena jama, prva te vrste v Sloveniji. Imajo še Thalasso savno, Mavrska savno, Tepidarium, Zeliščno savno, Laconium in Finsko savno.

BAZENI S PRAMORJEM
Pramorje je termomineralna voda, ki je po svoji kemični sestavi edinstvena v tem delu Evrope, z izjemnimi blagodejnimi učinki na zdravje in dobro počutje. Bazenski kompleks na 2.000 m2, od tega 700 m2 vodnih površin, obsega: plavalni bazen, veliki počivalni bazen, otroški bazen, dva whirlpoola, teraso z razgledom na Portorož in Piranski zaliv. Gostom so na voljo vodni topovi, podvodni masažni ležalniki, podvodne masažne klopi in topli vrelci. Kopanje v bazenih s termomineralno vodo blagodejno vpliva na kožo, dihala, gibalni sistem in splošno počutje vsakogar.

MASAŽE
Tradicionalna tajska masaža: S pritiski na akupresurne točke, razporejene po celem telesu, odpiramo energijske kanale in izboljšujemo pretok energije po telesu. Z masažo ohranjamo vitalnost do pozne starosti. Masažo izvajamo na oblečeno telo, brez olja. 
Ayurvedska masaža: Izredno individualna masaža, prilagojena potrebam posameznika in njegovemu tipu doše. Pri masaži uporabljamo toplo ayurvedsko olje (Vata, Pitta ali Kapha). Je pomirjujoča in poskrbi za psiho-fizično ravnovesje telesa in duha.
Thalasso masaža: Masažo pričnemo s posebnim ritualom nanosa slanice po celem telesu. Sledi sprostilna masaža s sivkinim oljem, ki sprošča napete mišice in deluje pomirjujoče.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • odlična ideja za popolno razvajanje
 • savna je pomemben način prečiščevanja telesa
 • pramorje je termomineralna voda, ki blagodejno vpliva na zdravje in počutje
 • termomineralna voda blagodejno vpliva na kožo, dihala in gibalni sistem
 • z masažo izboljšamo prekrvitev tkiv in zmanjšujemo napetosti
 • bazenski kompleks na 2.000 m2, od tega 700 m2 vodnih površin

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Razvajanje v dvoje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

LifeClass je mednarodna hotelska veriga, ki se nahaja na slovenski obali v Portorožu in ponuja skladno celoto hotelskih, gostinskih, wellness in kongresnih storitev. Hotelsko verigo odlikujejo visokokakovostne storitve in produkti s poudarjeno osebno noto, ki so jih gostje deležni v vseh resortih LifeClass.

TERME & WELLNESS LIFECLASS
LifeClass ponuja kar sedem različnih wellness centrov - Center celostnega pomlajevanja in rehabilitacije, Wai Thai center, Shakti - Ayurveda center, Thalasso center, Lepotni center, Sauna park ter bazenski kompleks. Z različnimi wellness centri tako ponujajo celostno razvajanje, prilagojeno posameznikovim potrebam.

KAM NA IZLET?

 • Krajinski park Sečoveljske soline: spoznali boste, kako se prideluje sol, ki so jo zaradi njene cenjene vrednosti včasih poimenovali »belo zlato«
 • Piran: srednjeveško mesto s svetilnikom in starim mestnim obzidjem
 • Forma Viva: obiščite park številnih kipov znanih umetnikov
 • Grad Socerb: Začetki gradu segajo v 13. stoletje. Z njegove razgledne ploščadi se ponuja čudovit razgled na Tržaški in Koprski zaliv. 
 • Ribogojnica Fonda: za vse ljubitelje morja in morske hrane je zanimivo in nepozabno doživetje, voden ogled ribogojnice in školjčišč Fonda
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (190)