Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na zasebno wellness razvajanje v dvoje z vključeno penino!

28,00 €

Redna cena od 56,00 €

# / 6
SAMO NA KUPONKO.SI

50% popust na zasebno wellness razvajanje v dvoje z vključeno penino!

28,00 €

Redna cena od 56,00 €

Presenetite boljšo polovico in se prepustite 3-urnemu razvajanju v savni in jacuzziju, uživajte ob odlični penini v prijetnem ambientu podeželskega wellnessa Rancha Velka. Vključeni tudi kopalni plašči in brisače!

Presenetite boljšo polovico in se prepustite 3-urnemu razvajanju v savni in jacuzziju, uživajte ob odlični penini v prijetnem ambientu podeželskega wellnessa!

Wellness Rancha Velka

V pritljičju Rancha Velka se nahaja intimen manjši wellness, namenjen sproščanju v dvoje. Vsebuje finsko savno do 90 C, jacuzzi za 2 osebi, tuš ter prijeten relaksacijski kotiček za počivanje.

Postregli vam bojo s penino in vsem potrebnim za popolno sprostitev, saj so vključene tudi kopalne brisače, kopalna plašča in rjuhe za savno.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • zasebno wellness razvajanje v dvoje
  • vključuje uporabo savne, jacuzzija in sprostitvenega kotička
  • vključena tudi penina
  • vključene kopalne brisače, kopalna plašča in rjuhe za savno
  • manjši, intimen podeželski welllness

Odlična ideja za darilo

Razvajanje v dvoje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Ranch Velka leži v odmaknjeni dolini, sredi neokrnjene narave blizu slovensko-avstrijske meje. Na kmetiji se ukvarjajo s turizmom, ponujajo wellness, ukvarjajo se pa tudi z vzrejo in dresuro konjev.

KAM NA IZLET:

  • na ranču domuje 20 konjev, saj se ukvarjajo tudi z vzrejo in treningom konjev za jahanje parkurja in za terensko jahanje. Za šolo jahanja in terensko jahanje imajo pripravljeni 2 mirni kobili, navajeni jahačev in primerni za jahanje v maneži in na terenu. Za učenje jahanja otrok med 5 in 10 letom starosti pa je na voljo poni. Izkoristite lahko tudi možnost izletov s konji.
  • Perniško jezero: eno izmed petih akumulacijskih jezer reke Pernice. Sestavljata ga dva ribnika, ločena s pregrado, na kateri se vije cesta. Jezero je primerno za ribolov, ne pa tudi za kopanje.
  • Ladijski mlin Mureck: nahaja se sredi ene najlepših poplavnih pokrajin v Avstriji, tik ob meji s Slovenijo. Ta tip mlinov, zgrajen po principu hišnega čolna, ima vso tehnologijo mlinčenja in mletja, vključno s pogonom - valovitim kolesom, ki vas na plavajoči ploščadi neizogibno spominja na veslo parnega parnika. Mlin je bil obnovljen leta 1997 po prvotnem modelu in je edini plavajoči in delujoči mlin v Srednji Evropi v tradicionalni gradnji.
  • Maribor: oglejte si naše drugo največje mesto sprehodite se ob reki Muri, si na Lentu oglejte najstarejšo trto pri nas, sprehodite se skozi mestno jedro in uživajte v utripu štajerske prestolnice!
  • Piramida:vzemite si pol ure časa in se iz Mestnega parka  povzpnite na 386 metrov visok mestni grič, od koder boste lahko iz mesta, kjer je nekoč stal mariborski grad, uživali ob čudovitem pogledu na pobočja vinske trte ter še naprej na celotno mesto. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (148)