Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

50% popust na sproščanje v hidromasažnem bazenu in 3 različnih savnah!

od 15,00 €

Redna cena od 30,00 €

# / 4
ISKANO

50% popust na sproščanje v hidromasažnem bazenu in 3 različnih savnah!

od 15,00 €

Redna cena od 30,00 €

Popolno razvajanje v vrhunskem wellnessu! V Sense Wellnessu Austria Trend Hotel vas čaka intimno vzdušje za preživljanje popolnih trenutkov z ljubljeno osebo ali prijatelji ter sproščanje v finski, turški in bio savni ter hidromasažnem bazenu! 

Razvajajte se v sodobnem wellnessu v Ljubljani! Na voljo turška, finska in bio savna.

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • na voljo finska, turška in bio savna
  • uporaba hidromasažnega bazena
  • tajski čaj z limonino travo in voda
  • izposoja 2 brisač in natikačev

BAZEN IN SAVNE

HIDROMASAŽNI BAZEN
Idealen uvod v senzorično izkušnjo a la Sense je sproščanje v tem atraktivnem bazenu s petimi masažnimi conami velikosti 4 x 6 m. Posamezne masažne cone z vodnimi ali zračnimi curki lahko vklopite sami in se prepustite užitku.

TURŠKA SAVNA Z AROMA IN KROMOTERAPIJO
Za turško kopel je značilna zelo visoka vlažnost (nad 90 %) in nižja temperatura (do 45°C). Vdihavamo toplo paro, prežeto z aromami različnih zelišč in dišav, ki vzpodbujajo čiščenje pljuč. Še posebej je primerna za ženske z neelastičnim perifernim ožiljem (kapilare) in za vse, ki ne marajo previsokih temperatur.

FINSKA SAVNA
Ogrevate se v lesenem prostoru s suhim, vročim zrakom, ohlajujete pa s hladno prho ali ledeno masažo. V finski savni so temperature zraka višje (okoli 90°C) in vlažnost nižja. Spodbuja znojenje in s tem izgubo strupov. S polivanjem vročih kamnov dosežemo dodatni vroči val pare, ki še pospeši znojenje.

BIO SAVNA
Podobna finski savni, le da je temperatura v njej precej nižja (okoli 60°C), vlažnost pa višja (okoli 45 %). Zrak v njej je prežet z aromami zelišč. Je manj naporna kot finska savna in primerna za vse, ki ne prenesejo previsokih temperatur.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • razvajanje v čudovitem in sodobnem wellnessu v Ljubljani
  • krepitev imunskega sistema s pomočjo savne
  • odlična masaža in relaksacija v hidromasažnem bazenu
  • popolna sprostitev ter razvajanje telesa in duha
  • splošno boljše psihično in fizično počutje ter več energije

Odlična ideja za darilo

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Sense Wellness ponujajo za vas ustvarjeno fuzijo najboljših in najbolj učinkovitih elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik iz vsega sveta, od eksotične Tajske do čudovitih Havajev! Obiščite oazo v privlačnem okolju z orientalskim pridihom. Na dveh lokacijah bodo poskrbeli za vaše neizmerno uživanje z masažami in bogato ponudbo storitev.

Na mestni lokaciji v 8. nadstropju Grand Hotela Union Business gostom ponujajo čudovit penthouse plavalni bazen z odprto teraso in pogledom na ljubljanjski grad. Med kopanjem se lahko skočite pogret v blagodejno finsko/bio in infra savno, za tiste, ki imajo radi zasebnost in razvajanje v paru pa je na voljo tudi VIP razkošni masažni prostor za masažo v dvoje. Gostom je na voljo tudi privatni VIP spa za dva, v katerem si poleg masaže lahko privoščite svojo lastno infra savno in masažno kopel.

Sense Wellness Grand Hotel Union Business in Sense Wellness Austria Trend Hotel sta vrhunska wellness centra, kjer vam v atraktivnem okolju z orientalskim pridihom ponujajo holističen pristop k negi in revitalizaciji vašega telesa. Za vas so ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik iz vsega sveta, čakajo pa vas tudi savne, bazeni in masažni bazeni.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (119)