Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na Spa dan s kopanjem, savnanjem in detox smoothijem!

15,75 €

Redna cena od 31,50 €

# / 9
PRVIČ NA KUPONKO.SI

50% popust na Spa dan s kopanjem, savnanjem in detox smoothijem!

15,75 €

Redna cena od 31,50 €

Vsi ljubitelji wellnessa boste navdušeni nad najsodobnejšo wellness oazo na celinski Hrvaški! Znebili se boste stresa, se razvajali v finski, parni, Bio, Laconium rimski savni ali Ledeni jami s sibirskim nebom, za piko na i pa vas čaka še odličen detox smoothie. Uživajte v hotelskem bazenu in sproščujočem whirpoolu.

Popolno razvajanje v dvoje v najsodobnejši wellness oazi na celinski Hrvaški! Vključene 4 savne, Ledena jama s sibirskim nebom ter smoothie!

Wellness Center Lifeclass Terme Sveti Martin

SVET SAVN
Sodobna in luksuzno opremljena wellness oaza je namenjena uživanju in terapiji. Na voljo je finska, parna, Bio savna, Laconium rimska savna in Ledena jama s sibirskim nebom. Na razpolago so še vodni vrtinec, tuši doživetij s tropskim dežjem in hladno meglico, prostor za ohlajanje, prostor za sprostitev in osvežujoči kotiček z zdravimi napitki in sadjem.

HOTELSKI BAZEN
Občutite intimo in čistost međimurskega kraja v bazenu, ki objema notranji in zunanji del hotela, posebej ponoči ko je nebo obsijano s tisočimi zvezdami. V prostoru hotelskega bazena sta tudi dva whirpoola.

NOV AQUAPARK MARTILANDIA IN BAZENI TEMPLE OF LIFE
Ne spreglejte tudi ugodnih kopalnih kart za novi vodni park in svoj SPA dan dopolnite z obiskom bazenov, ki ponujajo obilico aktivnosti za vse starosti, pohvali pa se lahko s kar 2.600 kvadratnimi metri vodnih površin. V bazenskem kompleksu Temple of Life (Tempelj Življenja) uporabljajo zdravilno termomineralno vodo, ki ima visoko vsebnost zdravilnih elementov.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • popolno razvajanje v dvoje v najsodobnejši wellness oazi na celinski Hrvaški
  • vključen vstop v notranji in zunanji hotelski bazen
  • sproščanje v 4 savnah in Ledeni jami s sibirskim nebom
  • vključen zdrav detox smoothie
  • uživajte v hotelskem bazenu in sproščujočem whirpoolu
  • oaza hedonističnih užitkov in zdravja

Dobro počutje

Preizkušen paket

Hit poletja

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Edinstvena destinacija v kontinentalni Hrvaški za sprostitev in wellness, kolesarstvo in aktivni oddih, kogrese in team-buildinge z gurmanskimi presežki in čudovito naravo. Resort se nahaja v zaščiteni naravi Zgodnjega Medžimurja, a hkrati čisto blizu urbanim središčem, zanimivemu dogajanju, festivalom in znamenitostim. Osrednji del resorta sestavljajo kompleks pokritih bazenov s termalno vodo, poletni aquapark, wellness center in kulinarični kotički. Novo igrišče za golf z 9 luknjami in ogrevanimi zelenicami z umetno travo je eno prvih igrišč v Evropi, ki z zmanjšanjem uporabe pesticidov ob enem varuje okolje hkrati pa zagotvaljanje igranje golfa čez celo leto. 

KAM NA IZLET?

  • Varaždin in Čakovec: stari baročni mesti kjer si je možno ogledati številne kulturne in zgodovinske spomenike, ki pričajo o njuni burni preteklosti. Kot najbolj vzhodna metropola Panonske nižine se Varaždin odkrito spogleduje z vinorodnimi griči Hrvaškega Zagorja.
  • Ivanščica: Gora je skoraj povsem poraščena z gozdom, ima pa tudi nekaj manjših pečin. Ob južnem vznožju gore so tudi stari gradovi, žal danes v ruševinah.
  • Trakošćan: Turistični kraj s parkom in jezerom nad katerim stoji Dvorec Trakoščan eden najlepših gradov na hrvaškem. 
  • Lepoglava: Leži v hrvaškem Zagorju v dolini rečice Bednja. Kraj je bil poseljen že v prazgodovinskih in rimskih časih na kar kažejo arheološka nahajališča.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (183)