Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za 2-urni zakup razkošne kopeli in finske savne s penino!

57,40 €

# / 5

HUDA CENA za 2-urni zakup razkošne kopeli in finske savne s penino!

57,40 €

Začinite jesenske dneve z romantičnim oddihom! Pobegnite pred stresnim okoljem v službi in se skupaj s partnerjem sprostite v prijetnem ambientu Idile, Wellness & Spa centra, ki bo poskrbel za boljše počutje. Izbirate lahko kar med 4 različnimi kopelmi, ki vam bodo vlile nove energije: z olji, zelišči, citrusi, z eteričnimi olji evkaliptusa, belega čajevca in poprove mete

Sprostite se skupaj s partnerjem v prijetnem ambientu. Izbirate lahko med 4 različnimi kopelmi: z olji, zelišči, citrusi, z eteričnimi olji evkaliptusa, belega čajevca in poprove mete.

WELLNES & SPA CENTER IDILA, TERME ZREČE

Razvajanje v dvoje v razkošnih kopelih pripelje do popolne oaze miru. Počutite se sproščene in polne energije.
Čar zastrte svetlobe, vonj izbranih olj vaju bo popeljal daleč stran od vsakdanjih skrbi in ponovno obdal s svežo energijo. Izbirate lahko me 4 razkošnimi kopelmi:

Božanska romantična kopel z izbranimi olji
Termalna voda z dodatkom izbranih olj, bo dobrodejno vplivana na vajine čute, vaju sprostila, olja pa bodo vajini koži podarila mehkobo. 
Dotik narave z zelišči
Termalna voda z dodatkom izbranih zelišč za maksimalno sprostitev in uživanje v kopeli, bo še pospešila sprostitev telesa v topli termalni vodi in na vaše telo vplivala blagodejno.
Osvežujoč dotik v objemu tisočerih kapljic termalne vode z dodatkom eteričnih olj evkaliptusa, belega čajevca in poprove mete
Poprova meta deluje hadno, osvežilno, prav tako evkaliptus, beli čaj pa je izmed vseh čajev tisti, ki je najmanj predelan zaradi česa ohrani največ pozitivnih in zdravilnih učinkov na telo. V kombinaciji s termalno vodo bodo vaše telo prebudili in sprostili.
Trenutki v dvoje z omamno kopeljo citrusov
Topla termalna voda z vonjem citrusov bo poskrbela za svežino in vam pričarala občutek toplih sončnih dni, v objemu sproščujočega ambienta. 


FINSKA SAVNA
Suho savno, kjer je temperatura zraka 80-90°C, zaradi česar je zrak zelo suh. Finska savna vpliva na mišice, krepi srčno-žilni sistem, deluje protistresno in krepi imunski sistem.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • izbira med 4 različnimi kopelmi
 • božanska romantična kopel z izbranimi olji
 • dotik narave z eteričnimi olji evkaliptusa, belega čajevca in poprove mete
 • omamna kopel citrusov
 • individualna uporaba finske savne
 • penina, čaj in voda
 • romantično jesensko sproščanje v dvoje
 • izkoristite za izlet na Roglo in Lovrenška jezera

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Potrebna je rezervacija

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

TERME ZREČE
V objemu bogatih gozdov zelenega Pohorja so se na mestu, kjer se gorska reka Dravinja umiri in ta svet poveže z Dravinjskimi goricami, razvile Terme Zreče, sodobne terme z odličnimi naravnimi danostmi. Razpolagajo z bogatim spektrom vodnih površin in wellness storitev. Na kar 1600m2 se razprostirajo vodni užitki z akratotermalno vodo. 
Terme Zreče so znane tudi po čudoviti Savna vasi, ki je zgrajena iz pohorskega kamna in lesa ter razpolaga z petimi finskimi, dvema parnima in dvema infrardečima savnama. Poleg hladnega kneipp potočka vas bodo razvajali še z dodatnimi tretmaji, kot so medeni ali solni piling, po uživanju pa se bo prilegel še čaj iz pohorskih zelišč.

WELLNESS & SPA CENTER IDILA
Še zadnje sledi utrujenosti in napetosti bodo izginile ob obisku Wellness & Spa centra Idila v hotelu Atrij, kjer v štirih tematskih svetovih ponujajo različne kopeli, masaže in nege, ki jih odlikujejo zelišča, olja in blagodejni dotik izkušenih rok zaposlenih.

KULINARIKA
V sklopu Term Zreče se nahajajo številne restavracije in kavarne, kjer se lahko okrepčate: restavracija ob bazenu z dnevno 3 svežimi meniji,  restavracija Atrij a'la carte, kjer priporočamo gobovo juho z jurčki in jelenov file z brusnicami in domačim kruhovim cmokom, restavracija Soba Vinia in Zrečka klet znani po degustaciji vrhunskega vina, ne spreglejte pa tudi elegantno kavarnico D ali otroško igrivo kavarnico T.


KAM NA IZLET ?

 • Brinjeva gora: oglejte si približno 4000 let stare sledi prve poselitve
 • Konjeniški grad: nekoč veličasten grad, danes pa ruševine, katerih zgodbe so še vedno zelo žive
 • Staro mestno jedro Slovenskih Konjic: kjer se prepletata srednjeveška arhitektura in moderen utrip mesta
 • Žička Kartuzija: nekoč domovanje menikov iz Velike Kartuzije iz Francije, danes pa priljubljena turistična točka
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (149)