Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

50% popust na intimni zakup savne v dvoje z možnostjo klasične masaže!

od 15,90 €

Redna cena od 32,00 €

# / 4
PRVIČ NA KUPONKO.SI

50% popust na intimni zakup savne v dvoje z možnostjo klasične masaže!

od 15,90 €

Redna cena od 32,00 €

Privoščite si savnanje v finski ali infrardeči savni v sprostitvenem studiu Velesa, ki bo poskrbel za vaše dobro počutje. Vzemite si trenutek v prenatrpanem vsakdanjiku, pomislite nase in se sprostite. Lahko izberete še možnost klasične masaže, kjer bodo zatrdele mišice in zategnjenost postali stvar včerajšnjega dne!

Izbirate lahko med infra savno in finsko savno. Možnost tudi masaže, ki bo poskrbela za razbremenitev mišic in vezi v telesu.

STUDIO VELESA

FINSKA savna deluje na telo posredno preko segrevanja zraka v zaprtem, izoliranem, običajno lesenem prostoru. Zrak se pri finski savni ogreje do 100 stopinj Celzija, relativna vlažnost pa je med 15 % in 30 %. Finska savna ima več stopničastih klopi, ker se temperatura šele nad nivojem peči enakomerno porazdeli po prostoru.

INFRARDEČA savna za ogrevanje zraka porabi samo 20% energije, ostalo prodre v telo. Uporablja enako infrardeče žarčenje kot ga oddajata sonce in človek. Deluje pri temperaturi 50-55 stopinj, zato je tudi bistveno bolj varna za ljudi s kardiovaskularnimi težavami. Tovrstna savna pospešuje krvni obtok v koži, kar naredi kožo mehko in mladostno, pomaga pa tudi pri celulitu. Lajša bolečine v sklepih, glavobole in bolečine v mišicah. Posebej izbrana eterična olja poskrbijo za dodatni aromaterapevtski učinek.

KLASIČNA MASAŽA
Pri klasični masaži se sproščajo napete mišice telesa z različnimi prijemi in tehnikami kot so otiranje, gnetenje, iztiskanje, sekanje, tolčenje ipd. V okviru teh tehnik se izvaja več različnih variacij, glede na velikost, obliko in trdoto mišic. Glaven učinek klasične masaže je izboljšana prekrvavitev in izboljšanje presnove ter seveda sprostitev. Poleg teh učinkov masaža vpliva tudi na psihološko stanje človeka, saj pospešuje izločanje hormonov, ki dajejo občutek sreče in ugodja.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • krepitev imunskega sistema s pomočjo savne
  • popolna sprostitev ter razvajanje telesa in duha
  • možnost kombinacije s klasično masažo
  • razbremenitev mišic in vezi v telesu
  • odlična romantična ideja za pare

Odlična ideja za darilo

Dobro počutje

Za zdravje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Spro­sti­tve­ni stu­dio Ve­le­sa vam nudi sto­ri­tve za lepo zu­na­njost in dobro po­ču­tje. V času v ka­te­rem ži­vimo si vze­mi­te tre­nu­tek in po­mi­sli­te tudi nase. Nu­di­jo vam stro­kov­nost, pri­ja­znost in po­zi­tiv­no ener­gi­jo. Znajo pri­sluh­ni­ti vašim že­ljam. In vas raz­va­ja­ti. Po­nu­ja­jo vam ma­sa­že, pe­di­ku­ro, ma­ni­ku­ro, nego obra­za, li­če­nje, so­la­rij, savno. Vze­mi­te si tre­nu­tek časa, na­re­di­te nekaj zase in obi­šči­te salon Ve­le­sa v Kr­škem. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (149)