Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na 3-urno zimsko savnanje in uporabo jacuzzija v Prlekiji!

35,00 €

Redna cena od 70,00 €

# / 6

50% popust na 3-urno zimsko savnanje in uporabo jacuzzija v Prlekiji!

35,00 €

Redna cena od 70,00 €

Prestižen hotel se nahaja v samem osrčju neokrnjene prleške narave! Uživajte v čudovitem razgledu na zimsko pravljico in se prepustite razvajanju v prelepi podeželski vili! Vključeno savnanje v finski in Bio zeliščni savni, uporaba zunanjega masažnega bazena, sprostitveni čaj in sveže sadje. Odlična ideja za darilo vaši boljši polovici!

Savnanje v finski in Bio zeliščni savni! Vključena tudi uporaba zunanjega masažnega bazena, sprostitveni čaj in sveže sadje.

SAVNA

V Sončni hiši sta vam na voljo finska in Bio zeliščna savna. Gostom wellnessa je na razpolago garderoba v samem wellnessu, kjer se lahko preoblečejo in pustijo svoje osebne stvari. V wellnessu niste sami, naenkrat so lahko maksimalno 4 pari. 

FINSKA SAVNA
Finska tradicionalna savna je napogostejša oblika savne, poznana že več kot tisoč let in je predhodnica vseh savn. Deluje na telo preko segrevanja zraka v zaprtem, izoliranem, običajno lesenem prostoru. Ima več stopničastih klopi, ker se temperatura enakomerno porazdeli po prostoru šele nad nivojem peči. Zrak v finski savni se ogreje do 100 stopinj Celzija, relativna vlažnost pa je med 15 in 30 %. Ima več pozitivnih učinkov na telo in sicer pospešuje presnovo, sprošča mišice, odpravlja kožne božne, preprečuje nastanek celulita, ugodno vpliva na gibalni sistem, pomaga krepiti srce in ožilje ter blaži stres.

BIO ZELIŠČNA SAVNA
Je mešanica suhe in parne savne. Dosega temperaturo do 55 stopinj Celzija in vlažnost do max. 60%. Od finske se razlikuje po tem, da ima vgrajeno posebno Bio peč s parnim uparjalnikom, ki poskrbi da se v prostor oddajajo različne arome ter tako vdihujete različne vonje, ki blagodejno vplivajo na vaše zdravje in počutje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • Sončna hiša vam nudi savnanje v finski in Bio zeliščni savni
  • oaza storitev, kjer boste občutili magično vznemirljivost bivanja
  • uporaba zunanjega masažnega bazena, sprostitveni čaj in sveže sadje
  • poskrbljeno za diskretnost in udobje, gostijo le 12 gostov hkrati
  • prepustite se koristnim učinkom hidromasažnega bazena
  • obiščete lahko bližnje Terme Banovci

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

Sončna hiša skriva pet prostornih in okusno opremljenih luksuznih sob, v prelepi, na novo zgrajeni vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije. Po dolgi vožnji se vam bo vsekakor prilegla skodelica dišeče kave, topel aromatični čaj, kozarec lokalnega vina ali okusni domači sok. Brez skrbi, prijazni in ustrežljivi gostitelji vam bodo vedno na dosegu roke, da ugodijo vsaki vaši še tako majhni in na videz nepomembni želji. Če imate radi savno, vas bo v neposredni bližini Sončne hiše, na vrtu razveselil tudi Wellness kotiček v katerem boste lahko poleg programov za dobro počutje uživali tudi v enkratnem panoramskem razgledu. 

KAM NA IZLET?
Sončna hiša se nahaja na odlični izhodiščni točki za izlete po bližnjih krajih Prlekije. Banovci so znani kot zdraviliški kraj, v katerem se nahajajo tudi priljubljene istoimenske Terme Banovci, kjer lahko uživate v vodnih radostih ali se sprostite v blagodejni termalni vodi. V kratki vožnjo do Ljutomera ali Jeruzalema lahko uživate v čudoviti vinorodni pokrajini in se ustavite na kateri izmed turističnih kmetij, ki slovijo po prleškem gostoljubju in vrhunskih vinih. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (146)