50% popust na 3-urni intimni zakup VIP wellnessa z vključeno penino!

34,50 €

Redna cena od 69,00 €

prodani

Prodanih 10 kuponov

# / 4

50% popust na 3-urni intimni zakup VIP wellnessa z vključeno penino!

34,50 €

Redna cena od 69,00 €

prodani

Prodanih 10 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Razvajajta se v sodobnem wellnessu, sprostita se v masažni kadi, finski savni in začinita vajin dan s penino, sadjem, čajem, svečkami in diskretno osvetlitvijo. Zagotovita si sproščujoč in intimen dan ter preživita dan v popolnem razvajanju!

Vključena tudi finska savna, penina, sadje, čaj, vedro presenečenja, glasba za sproščanje in prijetne dišave!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  3-urni intimni zakup VIP wellnessa Škrat za 2 osebi

  • finska savna

  • penina
  • tuš tropski dež in vedro presenečenja
  • masažna kad
  • prostor za sproščanje s penino, sadjem, čajem, svečkami in diskretno osvetlitvijo
  • glasba za sproščanje in prijetne dišave
  Preberi vse

  -50 %

  69,00 €

  34,50 €

  Vrnemo 0,17 €

VIP WELLNESS ŠKRAT

Wellness v velikosti 35 m² vsebuje finsko savno, masažno kad, prostor za sproščanje s posteljo, tuš tropski dež, vedro presenečenja WC, zvezdno nebo, garderobo, svečke in diskretno osvetlitev. Poleg tega pa imate na voljo, sadje, čaj, penino glasbo za sproščanje in prijetne dišave.

FINSKA SAVNA
Osnovna zvrst savne z visoko temperaturo (od 70 do 100 stopinj C) in nizko relativno zračno vlago (od 20 % do 5 %). Zaradi tako visoke temperature je bivanje v savni do 15 minut, kar se ponovi do trikrat. Po potenju se ohladimo v hladni vodi in počivamo. Obisk finske savne pospeši krvni obtok, sprosti napetost v mišicah in povzroči obilno potenje, pri čemer se naše telo popolnoma očisti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključena penina, sadje, čaj, glasba za sproščanje
 • čarobno vzdušje ob pogledu na zvezdno nebo
 • romantika ob soju svečk in intimno razvajanje v wellnessu
 • priložnost za uživanje v finski savni in masažni kadi
 • tuš tropski dež in vedro presenečenja
 • blagodejni in zdravilni učinki za telo in dušo

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

Za zdravje

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do vključno 30.11.2021.

MOŽNA DOPLAČILA

5 € za dva kompleta brisač

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna predhodna rezervacija na telefonsko številko 041 801 046 (PON–NED: 8:00–22:00) ali e-mail [email protected].

 

Pri rezervaciji prek email-a je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj, saj za prijavo zadostuje le osebni dokument. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon.

PARKIRIŠČE

Pred apartmajem je brezplačno parkirišče.

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.

OSTALI POGOJI

Ministrstvo za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Penino lahko koristijo osebe starejše od 18 let.

 

Za vstop v wellness je potreben PCT pogoj.

VEČ O PONUDNIKU

V središču Čateža ob Savi, le streljaj od Term Čatež, se nahajajo Apartmaji Adams Čatež***, ki vam nudijo vse, kar potrebujete za popoln oddih. V sklopu nastanitve je na voljo tudi wellness. V hiši se nahaja manjši market, možna pa je tudi dostava pekovskega peciva za zajtrk.

KULINARIKA
V bližnji in daljni okolici lahko izbirate med številnimi ponudniki gostinskih storitev. Za gastronomske užitke priporočajo sosednjo gostilno Les in gostilno Ob sotočju Budič. V njihovih krajih je doma vino cviček, zato vas vabijo, da poizkusite tega posebneža, saj je Podgorjanska vinska cesta speljana skozi njihov kraj, pa tudi Bizeljsko-Sremiška vinska cesta ni prav daleč. Prav tako nudijo pristno bizeljsko rdeče in belo vino iz domačega vinograda.

KAM NA IZLET?

 • Čatež ob Savi je manjše naselje, ki je poznano predvsem po Termah Čatež. Naselje z Brežicami povezuje najdaljši most čez reko Savo v Sloveniji. 
 • V bližnji in daljni okolici je kar nekaj zanimivih destinacij. Nedaleč stran se nahaja nekdanji srednjeveški grad Mokrice, ki je danes urejen v butični hotel, v sklopu katerega je urejeno eno izmed najlepših slovenskih golf igrišč, grajska restavracija in vinska klet.
 • korak stran se razprostirajo Gorjanci s posebno hidrološlo in geomorfološko podobo kar tvori čudovito vinogradniško pokrajino
 • za izlet primerna destinacija je tudi Kostanjevica na Krki, ki leži na umetnem otoku, kar pa je tudi posebnost teh mest
 • ogledate si lahko tudi Cisterijanski samostan in most na Krki
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (157)

Ceneje ne najdeš nikjer!