Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

50% popust na 3-urni intimni zakup VIP wellnessa z vključeno penino!

34,50 €

Redna cena od 69,00 €

# / 4

50% popust na 3-urni intimni zakup VIP wellnessa z vključeno penino!

34,50 €

Redna cena od 69,00 €

Privoščita si nekaj samo za vaju! Odpravita se v pravljično deželo na sotočju zelene Krke in deroče Save. Razvajajta se v sodobnem wellnessu, sprostita se v masažni kadi, finski savni in začinita vajin dan s penino, sadjem, čajem, svečkami in diskretno osvetlitvijo.

Vključena tudi finska savna, vedro presenečenja, sadje, čaj, glasba za sproščanje in prijetne dišave!

VIP WELLNESS ŠKRAT

Wellness v velikosti 35 m² vsebuje finsko savno, masažno kad, prostor za sproščanje s posteljo, tuš tropski dež, WC, zvezdno nebo, garderobo, svečke in diskretno osvetlitev. Poleg tega pa imate na voljo vedro presenečenja, sadje, čaj, glasbo za sproščanje in prijetne dišave.

FINSKA SAVNA
Osnovna zvrst savne z visoko temperaturo ( od 70 do 100 stopinj C ) in nizko relativno zračno vlago ( od 20% do 5%). Zaradi tako visoke temperature je bivanje v savni do 15 minut, kar se ponovi do trikrat. Po potenju se ohladimo v hladni vodi in počivamo. Obisk finske savne pospeši krvni obtok, sprosti napetost v mišicah in povzroči obilno potenje, pri čemer se naše telo popolnoma očisti.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • romantika ob soju svečk in intimno razvajanje v wellnessu
  • čarobno vzdušje ob pogledu na zvezdno nebo
  • priložnost za uživanje v finski savni in masažni kadi
  • tuš tropski dež
  • blagodejni in zdravilni učinki za telo in dušo

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

Za zdravje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

V središču Čateža ob Savi, le streljaj od Term Čatež, se nahajajo Apartmaji Adams Čatež***, ki vam nudijo vse, kar potrebujete za popoln oddih. Nastanitev se nahaja 200 m od Save, na vrhunski lokaciji za sprostitev v idilični naravi. V sklopu nastanitve je na voljo tudi wellness. V hiši se nahaja manjši market, možna pa je tudi dostava pekovskega peciva za zajtrk.

KULINARIKA
V bližnji in daljni okolici lahko izbirate med številnimi ponudniki gostinskih storitev. Za gastronomske užitke priporočajo sosednjo gostilno Les in gostilno Ob sotočju Budič. V njihovih krajih je doma vino cviček, zato vas vabijo, da poizkusite tega posebneža, saj je Podgorjanska vinska cesta speljana skozi njihov kraj, pa tudi Bizeljsko-Sremiška vinska cesta ni prav daleč. Prav tako nudijo pristno bizeljsko rdeče in belo vino iz domačega vinograda.

KAM NA IZLET?

  • Čatež ob Savi je manjše naselje, ki je poznano predvsem po Termah Čatež. Naselje z Brežicami povezuje najdaljši most čez reko Savo v Sloveniji. 
  • V bližnji in daljni okolici je kar nekaj zanimivih destinacij. Nedaleč stran se nahaja nekdanji srednjeveški grad Mokrice, ki je danes urejen v butični hotel, v sklopu katerega je urejeno eno izmed najlepših slovenskih golf igrišč, grajska restavracija in vinska klet.
  • korak stran se razprostirajo Gorjanci s posebno hidrološlo in geomorfološko podobo kar tvori čudovito vinogradniško pokrajino
  • za izlet primerna destinacija je tudi Kostanjevica na Krki, ki leži na umetnem otoku, kar pa je tudi posebnost teh mest
  • ogledate si lahko tudi Cisterijanski samostan in most na Krki
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (182)