Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

59% popust na 2-urni zakup wellnessa s savno v dvoje pod Pohorjem!

od 24,90 €

Redna cena od 60,00 €

# / 4
ISKANO

59% popust na 2-urni zakup wellnessa s savno v dvoje pod Pohorjem!

od 24,90 €

Redna cena od 60,00 €

Sprostite se v intimnem vzdušju wellness centra hotela Bajt. Prepustite se blagodejnim učinkom turške in finske savne, obdane s prijetnim relaksacijskim prostorom in zvezdnatim nebom ter uživajte ob svečah in romantični glasbi. 

Turška in finska savna! Sproščanje v relaksacijski sobi z zvezdnatim nebom, ob glasbi, svečkah in dišavah!

wellness v Hotelu Bajt

Hotel Bajt *** se nahaja nekaj minut od centra Maribora in blizu vznožja Pohorja, do centra mesta in do prvih smučišč ga loči le 5 minut vožnje z avtomobilom.

WELLNESS
Finska savna, za katero pravijo, da je predhodnica vseh savn, je namreč ena izmed bolj vročih in suhih savn, s temperaturami do 100 °C in nizko vsebnostjo vlažnosti. Finska savna sprošča mišice, posprešuje presnovo in krepi srce ter ožilje. 
Turška oz. parna savna je pravo nasprotje finski, saj temperature dosegajo od 40 do 50 °C in do 100% vlažnost. Turška savna pa pospešuje krvni obtok ter lajša težave pri revmatičnih obolenjih in artritisu.

Po vsakem savnanju je priporočljivo hlajenje telesa, v ta namen so v wellness centru Bajt na voljo moderno zasnovani tuši. Prav tako se po savnanju lahko popolnoma sprostite v prijetno opremljenem relaksacijskem prostoru, ki je opremljen z udobnimi ležalniki. Wellness se od ostalih loči po čudovitem, čarobnem stropu, ki je zasnovano kot zvezdnato nebo in pričara pravo romantično vzdušje.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • intimno in romantično razvajanje v dvoje pod zvezdnatim nebom
  • čarobno vzdušje ob glasbi in svečah
  • odlična priložnost za sprostitev
  • blagodejni učinki na telo
  • odlična ideja za darilo ob posebni priložnosti

Odlična ideja za darilo

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Bajt v Mariboru stoji blizu vznožja Pohorja. Tako do centra mesta kot do prvih smučišč ga loči le 5 minut vožnje z avtomobilom. Nudijo sodobno opremljene sobe z dostopom do interneta, varovan parkirni prostor, parkirišče tudi za avtomobile, avtodome in avtobuse, prostor za hrambo opreme (smuči, kolesa...), storitve pralnice in kemičnega čiščenja ter izposojo koles.

KULINARIKA
V Mariboru so doma tudi kulinarične specialitete kot so pohorski žličniki, pohorski pisker, pohorska bunka z domačim sirom, pohorska omleta, šarlota in gibanica, ter seveda borovničevec. V okolici je veliko odličnih lokacij, kjer lahko jedi tudi poskusite. 
Bar Bajt nudi pestro izbiro svetovno znane kave Illy, tuja in domača piva ter sadne napitke iz svežega sadja.

KAM NA IZLET ?

  • Mariborsko pohorje: smučišče na Mariborskem pohorju, kjer se lahko užitkov po belih strminah naužijejo tako začetniki kot uigrani smukači.
  • Lovrenška jezera: na Pohorju, so čudovita v vseh letnih časih.
  • Pohodništvo: obilo urejenih pohodniških poti po Pohorju vam omogoča, da se dodobra nadihate svežega zraka in razgibate.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (137)