Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za celodnevno kopanje, piling celega telesa in uporabo savne!

od 59,00 €

# / 7
PRIPOROČAMO

HUDA CENA za celodnevno kopanje, piling celega telesa in uporabo savne!

od 59,00 €

Če si želite popolnega razvajanja, je ta ponudba prava izbira za vas! Najprej se lahko razgibate v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo, potem pa se prepustite pilingu celega telesa s kavo in rjavim sladkorjem ter masaži s toplim kakavovim maslom. Za popolno detoksikacijo vašega organizma pa se odpravite v savno. Na voljo so finska, infrardeča in turška savna. Da bo celotna izkušnja še boljša, pa se boste lahko pocrkljali s skodelico kave in zdravimi prigrizki.

Vključen piling celega telesa s kavo in rjavim sladkorjem ter masaža s toplim kakavovim maslom!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • celodnevno kopanje v notranjem bazenu z morsko vodo in uporaba whirlpoola
 • 3-urna uporaba savne in bazena z ogrevano morsko vodo (30 °C)
 • 60-minutni tretma: piling celega telesa s kavo in rjavim sladkorjem + masaža celega telesa s toplim kakavovim maslom
 • kava po izbiri
 • krožnik suhega sadja in oreščkov
 • uporaba fitnessa
 • spa kit (kopalni plašč, copatki, kopalna brisača, šampon)
 • brezplačno parkirišče

WELLNESS CENTER ADRIA

NOTRANJI BAZEN
Bazen z ogrevano morsko vodo, kjer se boste lahko sprostili v dveh masažnih bazenih ali zaplavali v večjem, rekreacijskem bazenu, ki nudi tudi več vrst vodnih masaž: ležeče in bočne masaže ter vodni top. Otrokom je namenjen manjši otroški bazen s toboganom.

SAVNE
Bistvo savne je okrepitev imunskega sistema, kar pa najlažje dosežemo s kanjpanjem v ohlajevalnem bazenčku.
Finska savna: deluje na telo posredno preko segrevanja zraka v zaprtem, izoliranem, običajno lesenem prostoru. Zrak se pri finski savni ogreje do 100 °C, relativna vlažnost pa je med 15 % in 30 %. Finska savna ima več stopničastih klopi, ker se temperatura šele nad nivojem peči enakomerno porazdeli po prostoru.
Infrardeča: za ogrevanje zraka porabi samo 20% energije, ostalo prodre v telo. Uporablja enako infrardeče žarčenje kot ga oddajata sonce in človek. Deluje pri temperaturi 50-55 °C, zato je tudi bistveno bolj varna za ljudi s kardiovaskularnimi težavami. Tovrstna savna pospešuje krvni obtok v koži, kar naredi kožo mehko in mladostno, pomaga pa tudi pri celulitu. Lajša bolečine v sklepih, glavobole in bolečine v mišicah. Posebej izbrana eterična olja poskrbijo za dodatni aromaterapevtski učinek.
Parna ali turška savna je kopel, v kateri je temperatura zraka okoli 50 °C, vlažnost zraka pa 100 %. Ob vonju eteričnih olj se prečistijo in ovlažijo dihalne poti, sprosti napetost v mišicah in navlaži kožo.

PILING TELESA S KAVO IN RJAVIM SLADKORJEM
Kavni piling učinkuje proticelulitno, kava je odlična drenaža ter odpravlja toksine iz telesa. Sladkor pa vsebuje za kožo pomembno glikolno kislino, ki kožo očisti in pomladi. Njegovi grobi delci so popolnoma naravni in za kožo dobri.

MASAŽA S TOPLIM KAKAVOVIM MASLOM
Kakavovo maslo ima prijeten rahlo čokoladen vonj in se ob stiku s telesom utekočini v olje. Primerno je za vse tipe kože, vsebuje veliko hranilnih snovi, vitaminov ter je bogato z antioksidanti. Po uporabi kožo navlaži, jo zmehča in naredi bolj prožno, krepi njeno obrambno sposobnost ter spodbuja regeneracijo.

FITNESS
Opremljen s sodobnimi napravami in utežmi, s katerimi boste dodobra izklesali vaše telo. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • celodnevno kopanje v bazenu z morsko vodo
 • masaža celega telesa s kakavovim maslom
 • piling celega telesa s kavo in rjavim sladkorjem
 • 3-urno savnanje v 3 različnih savnah
 • infra savna, parna savna in finska savna ter ohlajevalni bazenček
 • kava po izbiri, suho sadje in oreščki
 • uporaba fitnessa

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Strokovno osebje

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

Hotel & Resort Adria Ankaran leži v središču naselja Ankaran, le 5 km oddaljen od mesta Koper. Nahaja se tik ob morju. Pohvalijo se lahko s prijetnim vrtom, barom, otroškim igriščem, fitnesom, 24-urno recepcijo in shrambo za prtljago.   

Ankaran je idealna lokacija za raziskovanje slovenske obale in v sklopu letovišča boste našli tudi mnogo možnosti za zabavne aktivnosti. Lahko se kolesarite po čudoviti okolici ali pa se preizkusite na številnih športnih igriščih. 


KAM NA IZLET ?

 • Škocjanski zatok: naravni rezervat velikega sredozemskega mokrišča ter največje brakično močvirje v sloveniji. 
 • Slani travnik Sv. Katarina: edinstveni pojav v Sloveniji in eden redkih tudi v evropskem merilu.
 • Kraški rob: meja med kraško in mediteransko pokrajino, kjer je bogata biotska raznovrtsnost in naselja Kubed, Črni Kal, Crnotiče, Hrastovje, Gračišče, Podpeč in Socerb, ki so razglašena za kulturne spomenike.
 • Koprsko zaledje: obilica staromodnih naselij, med najzanimivejšimi so: Marezige, Truške, Osp, Pomjan, Hrastovlje, Koštabana, Krvavče in Socerb.
 • Kulturne znamenitosti: Gledališče Koper, Pokrajinski muzej Koper, Galerija Loggia in Galerija Jožeta Pohlena v Hrastovljah. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (181)