Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Do 50% popust na savnanje v 2 savnah in kopanje v penthouse bazenu!

od 12,50 €

Redna cena od 25,00 €

# / 7

Do 50% popust na savnanje v 2 savnah in kopanje v penthouse bazenu!

od 12,50 €

Redna cena od 25,00 €

Oaza sredi Ljubljane! Če si po sprehajanju ali po neutrudnem beganju po mestnih opravkih želite sprostiti utrujene mišice, napetost v sklepih ali zbistriti misli, lahko to storite v nepozabnem okolju in prijetni družbi. V stilu Sense Wellnessa boste uživali v penthouse plavalnem bazenu in se razvajali v infrardeči ter finski savni, ob tem pa boste zadrževali dih ob nepozabnem pogledu na Ljubljanski grad.

Savnanje v prenovljeni oazi z infrardečo in finsko savno ter neomejena uporaba bazena s pogledom na Ljubljanski grad!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

  • uporaba notranjega penthouse bazena
  • na voljo finska ali infra savna

BAZEN IN SAVNE

PENTHOUSE BAZEN
Bazen se nahaja na najvišjem nadstropju Grand Hotela Union Business in je za vas najboljša izbira. V prenovljeni, sodobni oazi sredi mesta boste uživali v plavalnem bazenu, ob tem pa boste zadrževali dih ob nepozabnem pogledu na Ljubljanski grad.  

FINSKA SAVNA
Finska savna deluje na telo posredno preko segrevanja zraka v zaprtem, izoliranem, običajno lesenem prostoru. Zrak se pri finski savni ogreje do 100 stopinj Celzija, relativna vlažnost pa je med 15 % in 30 %. Finska savna ima več stopničastih klopi, ker se temperatura šele nad nivojem peči enakomerno porazdeli po prostoru.

INFRARDEČA SAVNA
Pri tej vrsti savne se za ogrevanje zraka porabi samo 20 % energije, ostalo prodre v telo. Uporablja enako infrardeče žarčenje, kot ga oddajata sonce in človek. Deluje pri temperaturi 50-55 stopinj, zato je tudi bistveno bolj varna za ljudi s kardiovaskularnimi težavami. Tovrstna savna pospešuje krvni obtok v koži, kar naredi kožo mehko in mladostno, pomaga pa tudi pri celulitu. Lajša bolečine v sklepih, glavobole in bolečine v mišicah. Posebej izbrana eterična olja poskrbijo za dodatni aromaterapevtski učinek.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • wellness na 8. nadstropju čudovitega hotela v centru Ljubljane
  • sodobna oaza sredi mesta, bazen s čudovitim razgledom
  • idila bogatega razvajanja telesa in duha
  • neverjetna relaksacija v finski in infra savni
  • krepitev imunskega sistema s pomočjo savne
  • splošno boljše psihično in fizično počutje ter več energije

Odlična ideja za darilo

Strokovno osebje

Dobro počutje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Sense Wellness Grand Hotel Union Business in Sense Wellness Austria Trend Hotel sta vrhunska wellness centra, kjer vam v atraktivnem okolju z orientalskim pridihom ponujajo holističen pristop k negi in revitalizaciji vašega telesa. Za vas so ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik iz vsega sveta, čakajo pa vas tudi savne, bazeni in masažni bazeni.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (200)