k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo 7 dni v tednu:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob vikendih od 9 do 13. ure.

2017 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

65% popust na intimno spomladansko razvajanje v dvoje z zakupom wellnessa!

39,00 €

Redna cena od 110,00 €

# / 4
PRIPOROČAMO

65% popust na intimno spomladansko razvajanje v dvoje z zakupom wellnessa!

39,00 €

Redna cena od 110,00 €

Privoščite si intimno razvajanje v romantičnem okolju Cerkelj na Gorenjskem. Prepustite se blagodejnim učinkom wellnessa in za nekaj časa povsem odmislite vsakodnevne skrbi ter uživajte z ljubljeno osebo. Sprostite se v turški ali finski savni in v jacuzziju ter si privoščite še sproščujoč piling z vonjem sandalovine. Romantika zagotovljena!

Privoščite si luksuzni oddih v dvoje! Odlična priložnost za odmik od stresnih dni z ljubljeno osebo, kjer boste skupaj pozabili na probleme v romantičnem vzdušju!

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • kratek, a popoln oddih, kjer boste lahko neizmerno uživali
  • sprostitveni in zdravilni učinki za vaše telo, dušo in duha
  • oaza dobrega počutja in razvajanja na Gorenjskem
  • popolna romantika - prijeten ambient ob soju svečk in mirni glasbi
  • relaksacijski prostor z ležalniki za občutek, kot da ste v naravi
  • penina, sadje in čaj za dodatno osvežitev
  • odlična ideja za darilo ob posebni priložnosti!

Odlična ideja za darilo

Dolga veljavnost kupona

Dobro počutje

Razvajanje v dvoje

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Silvester je na lepi lokaciji, kjer je polno lepih sprehajalnih poti, poti za kolesarjenje in izlete. Hotel se nahaja v neposredni bližini Alp. Z avtom lahko v nekaj minutah pridete v gore, kjer je prečudovit razgled, polno slapov, jam, gozdov, pozimi pa čudovito smučišče.
Podnebje je prijetno in toplo. V kuhinji kuhajo tradicionalno hrano in vas postrežejo v restavraciji družinskega ambienta. Strežejo pa tudi mehiško hrano po naročilu. Dobrodošle so manjše in večje skupine gostov. Po samopostrežnem zajtrku boste imeli dovolj energije za raziskovanje naše lepe dežele. Izleti, smučanje, ribarjenje in izposoja naših koles so dobre ideje za izlete. Po napornem dnevu vas pričakajo z vročo savno pred večerjo.

Hotel Silvester se nahaja v centru Slovenije. Vse destinacije v Sloveniji so od hotela oddaljene manj kot uro. Hotel je 2 kilometra oddaljen od letališča Ljubljana Brnik. Do centra Lljubljane potrebujete le 20 minut vožnje z avtom, od smučišča Krvavec pa so oddaljeni le 15 minut vožnje. Imajo dobre avtobusna povezave na vsako uro, z avtom pa pridete na letališče v treh minutah.

KULINARIKA
Restavracija Hotela Silvester je v prijetnem domačem ambientu. Prvi del restavracije je opremljen v alpskem stilu, drugi del restavracije pa bolj v barskem stilu z visokimi stoli. Kulinarika izhaja od njihovih babic, ker pripravljajo izvrstne domače jedi. Restavracija lahko sprejme do 60 ljudi.

KAM NA IZLET?
Odpravite se lahko na Štefanjo goro, ki se vzpenja tik nad domačijo, se odpeljete na potep s kolesom ali pa se preizkusite v ribolovu, jahanju ali pa celo padalstvu. Lahko se odpravite na Blejsko jezero, Slap Savica, Kranjsko goro, Postojnsko jamo, Portorož...
Ogledi lokalnih znamenitosti - po dogovoru vam uredijo tudi ogled krajevnih znamenitosti (grad Strmol, velesovski Samostan v Adergasu, park Brdo).

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (149)