Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Dan za vaju! HUDA CENA za sprostitveno masažo telesa v dvoje z vinskim oljem!

49,00 €

# / 8
HIT PONUDBA

Dan za vaju! HUDA CENA za sprostitveno masažo telesa v dvoje z vinskim oljem!

49,00 €

Zbežita od vsakodnevnega stresa in se prepustita popolni sprostitvi masaže iz Wellness Valens Augusta! Njeno regeneracijsko moč so poznali že v starem Rimu. Vrhunska sprostitvena masaža celega telesa vas bo navdušila, saj uporabljajo vinska olja in ta so kot nalašč za pomiritev in sprostitev vašega telesa in duha. 

Regeneracijsko moč masaže so poznali že v starem Rimu! Privoščite si masažo, ki bo poskrbela za pomiritev ter sprostitev telesa in duha.

Wellness Valens Augusta

Imperium dobrega počutja je del hotelskega wellnessa Valens Augusta, ki je namenjen masažam, kopelim, lepotnim tretmajem in različnim negam. V tematskih sobah Rima, Orienta, Japonske in Tajske vas čakajo vibracije oddaljenih dežel s svojimi wellness posebnostmi. Posebnost wellnessa so najnovejše metode za pomlajevanje, lep videz in zmanjševanje obsega. V okviru wellnessa se nahaja tudi Bazen, ki sprejema zaključene skupine, v njem pa so organizirane tudi vadbe za dobro počutje in vodna fizioterapija.

MASAŽA CELEGA TELESA V DVOJE
Regeneracijsko moč masaže so poznali že v starem Rimu. Privoščite si vrhunsko sprostitveno masažo z vinskim oljem. Ta vrsta masaže poskrbi za pomiritev ter sprostitev telesa in duha. Še najbolje pa je, da se lahko sprostita oba skupaj!

KOPALIŠČE VESPASIANUS (doplačilo - redne cene po ceniku)
Termalno kopališče Vespasianus je del Grand hotela Primus**** Superior, ki svojim gostom ponujajo mir, zasebnost in sprostitev. Velik ogrevan bazen, otroški bazen in 2 whirpoola, ob katerih so na voljo tudi ležalniki, na katerih se lahko odpočijete med kopanjem. Povezan je s svetom individualnih savna suit in Bazenom cesarjev, kjer lahko z doplačilom zaplavate v intimnejšem vzdušju. Na območju bazenskega kompleksa je na voljo tudi bazenski bar.

SVET SAVN FLAVIA (doplačilo - redne cene po ceniku)
Svet savn Flavia je v bližini kopališča Vespasianus, ki obsega finsko savno s kromoterapijo, ekstremno finsko savno, aroma savno, blatno savna, solno savno, whirpool s termalno vodo in ohlajevalni bazen.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • edinstvena rimljanska izkušnja v enem najbolj priljubljenih kopališč
  • termalni vrelci prinašajo blagodejno naravno vodo s temperaturo 56⁰C
  • ptujska termalna voda priporočljiva ob športnih naporih, poškodbah gibal
  • sprostitvena masaža bo poskrbela za zmanjšanje napetosti in boljše počutje
  • priložnost za ogled enega najlepših in najstarejših slovenskih mest

Pestra dodatna ponudba

Podjetje s tradicijo

Dobro počutje

Preizkušen paket

VEČ O PONUDNIKU

TERME PTUJ
Terme Ptuj ponujajo brezskrbno uživanje, kot so ga poznali premožni Rimljani. Pred več kot 2.000 leti so že Stari Rimljani okušali blagodejnost rimskih kopališč in prav ta uživaški duh antičnega Rima še danes privablja v Terme Ptuj. Rimski hedonizem goste spremlja tudi v priljubljenem Termalnem parku Term Ptuj in v hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev. Ptujska termalna voda je še posebej priporočljiva ob športnih naporih in poškodbah gibal, ugodno pa vpliva tudi na respiratorni sistem.

Imperij dobrega počutja se skupaj s Svetom savn Flavia nahaja v Wellnessu Valens Augusta v Grand hotela Primus v Termah Ptuj. Sveta savn Flavia in Imperium imata skupni vhod, poleg pa se nahaja še vhod za kopališče Vespasianus.

KAM NA IZLET?

  • Ptuj je najstarejše slovensko mesto, ki je največji razcvet doživelo v rimskih časih. Samo mesto z okolico ponuja številne možnosti za izlete in za raziskovanje. Odkrivajte skrite ulice Ptuja, sprehodite se do Ptujskega gradu ali obiščite najstarejšo slovensko vinsko klet. Priporočljiv je tudi izlet po slikovitem Jeruzalemu, Halozah ali Slovenskih goricah.
  • Sprehodite se ob nabrežju »Ptujskega jezera« in po starem mestnem jedru, povzpnite se na Ptujski grad in uživajte v čudovitem razgledu. Iz Term Ptuj do mesta se lahko sprehodite peš ali z mestnim avtobusom, ki ustavi tudi ob termah.
  • Ptujska vinska klet z več kot 700-letno tradicijo velja za najstarejšo na Slovenskem. V arhivski zakladnici najdete tudi najstarejše vino Zlata trta iz leta 1917. Vinska klet je opremljena z zvočnimi in svetlobnimi učinki, ki se prepletajo z izrezbarjenimi podobami na lesenih sodih.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (189)