Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

3-urno savnanje v dvoje z razvajanjem ob vrhunski penini kar 53% ceneje!

19,90 €

Redna cena od 42,00 €

# / 6

3-urno savnanje v dvoje z razvajanjem ob vrhunski penini kar 53% ceneje!

19,90 €

Redna cena od 42,00 €

Vsak ritual zahteva svoj čas in prostor. Za izobilje pozitivne energije in neomejeno količino sproščenih trenutkov je pravi kraj Wellness Aspara. Privoščite si čas s svojo boljšo polovico, prijateljico ali prijateljem v kar 3 različnih savnah: parni, finski in infrardeči. Kozarček ali dva penine pa bo dodal piko na i vajini sprostitvi!

Odlična sprostitev v kar 3 različnih savnah: parni, finski in infrardeči!

SAVNE

PARNA savna je pri nas poznana kot »turška savna«. V teh savnah temperatura ni tako visoka, višja je relativna vlažnost zraka, ki daje občutek vročine. Na koži se nabere tanek vlažen sloj, ki dobro preprečuje izhlapevanje telesne vlage, kar odlično krepi obtok in ožilje. Zaradi visoke vlažnosti in prisotnosti arom eteričnih olj, parna savna blagodejno vpliva na dihala.

FINSKA savna deluje na telo posredno preko segrevanja zraka v zaprtem, izoliranem, običajno lesenem prostoru. Zrak se pri finski savni ogreje do 100 stopinj Celzija, relativna vlažnost pa je med 15 % in 30 %. Finska savna ima več stopničastih klopi, ker se temperatura šele nad nivojem peči enakomerno porazdeli po prostoru.

INFRARDEČA savna za ogrevanje zraka porabi samo 20% energije, ostalo prodre v telo. Uporablja enako infrardeče žarčenje kot ga oddajata sonce in človek. Deluje pri temperaturi 50-55 stopinj, zato je tudi bistveno bolj varna za ljudi s kardiovaskularnimi težavami. Tovrstna savna pospešuje krvni obtok v koži, kar naredi kožo mehko in mladostno, pomaga pa tudi pri celulitu. Lajša bolečine v sklepih, glavobole in bolečine v mišicah. Posebej izbrana eterična olja poskrbijo za dodatni aromaterapevtski učinek. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • vrsta blagodejnih učinkov
  • finska, parna in infrardeča savna
  • odprava napetosti in stresa
  • savnanje kot popolna sprostitev
  • nabiranje energije za naporne delovnike
  • boljše fizično in psihično počutje
  • preživljanje časa z vašo boljšo polovico

Odlična ideja za darilo

Podjetje s tradicijo

Razvajanje v dvoje

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

V Wellness centru Aspara, so specializirani na področju oblikovanja telesa, saj je naša ponudba zelo obsežna in celovita, kjer stranka dobi vse na enem mestu. Ker je stres postal naš vsakdanji spremljevalec in se ekipa salona močno zaveda, da vsak organizem potrebuje drugačen pristop do popolnega notranjega miru, v Wellness centru Aspara nudijo pestro izbiro masaž za prenovo telesa in duha.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (137)