k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

3-urno savnanje v dvoje z razvajanjem ob vrhunski penini kar 53% ceneje!

19,90 €

Redna cena od 42,00 €

prodani

Prodanih 26 kuponov

# / 6

3-urno savnanje v dvoje z razvajanjem ob vrhunski penini kar 53% ceneje!

19,90 €

Redna cena od 42,00 €

prodani

Prodanih 26 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Vsak ritual zahteva svoj čas in prostor. Za izobilje pozitivne energije in neomejeno količino sproščenih trenutkov je pravi kraj Wellness Aspara. Privoščite si čas s svojo boljšo polovico, prijateljico ali prijateljem v kar 3 različnih savnah: parni, finski in infrardeči. Kozarček ali dva penine pa bo dodal piko na i vajini sprostitvi!

Odlična sprostitev v kar 3 različnih savnah: parni, finski in infrardeči!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  3-urno savnanje v »Svetu savn« ob steklenici vrhunske penine 0,75l za 2 osebi

  Preberi vse

  -53 %

  42,00 €

  19,90 €

  Vrnemo 0,10 €

SAVNE

PARNA savna je pri nas poznana kot »turška savna«. V teh savnah temperatura ni tako visoka, višja je relativna vlažnost zraka, ki daje občutek vročine. Na koži se nabere tanek vlažen sloj, ki dobro preprečuje izhlapevanje telesne vlage, kar odlično krepi obtok in ožilje. Zaradi visoke vlažnosti in prisotnosti arom eteričnih olj, parna savna blagodejno vpliva na dihala.

FINSKA savna deluje na telo posredno preko segrevanja zraka v zaprtem, izoliranem, običajno lesenem prostoru. Zrak se pri finski savni ogreje do 100 stopinj Celzija, relativna vlažnost pa je med 15 % in 30 %. Finska savna ima več stopničastih klopi, ker se temperatura šele nad nivojem peči enakomerno porazdeli po prostoru.

INFRARDEČA savna za ogrevanje zraka porabi samo 20% energije, ostalo prodre v telo. Uporablja enako infrardeče žarčenje kot ga oddajata sonce in človek. Deluje pri temperaturi 50-55 stopinj, zato je tudi bistveno bolj varna za ljudi s kardiovaskularnimi težavami. Tovrstna savna pospešuje krvni obtok v koži, kar naredi kožo mehko in mladostno, pomaga pa tudi pri celulitu. Lajša bolečine v sklepih, glavobole in bolečine v mišicah. Posebej izbrana eterična olja poskrbijo za dodatni aromaterapevtski učinek. 

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vrsta blagodejnih učinkov
 • finska, parna in infrardeča savna
 • odprava napetosti in stresa
 • savnanje kot popolna sprostitev
 • nabiranje energije za naporne delovnike
 • boljše fizično in psihično počutje
 • preživljanje časa z vašo boljšo polovico

Odlična ideja za darilo

Podjetje s tradicijo

Razvajanje v dvoje

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST

Kupon je unovčljiv od 6.1. do vključno 31.3.2019.

REZERVACIJA

Po nakupu kupona je obvezna predhodna rezervacija na telefonsko številko 040 494 444 ali 05 90 87 600 (PON-PET: 8:00-21:00) ali na  info@wellness-aspara.com.

 

Pri rezervaciji prek email-a je potrebno ponudniku v priponki poslati kupon, ki ga ob prihodu ne potrebujete s seboj, saj za prijavo zadostuje le osebni dokument. V primeru, da ponudniku ob prijavi sporočite le šifro kupona, imejte ob prihodu s seboj natisnjen kupon. 

PARKIRIŠČE

Na voljo je brezplačno parkirišče pred salonom. 

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.
 

Delovni čas:
PON-SRE: 8:00 – 15:00
ČET-PET: 15:00 – 22:00
SOB: 15:00 – 22:00
NED: 15:00-21:00

 

Ministrstvo za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Penino lahko koristijo zgolj polnoletne osebe.

VEČ O PONUDNIKU

V Wellness centru Aspara, so specializirani na področju oblikovanja telesa, saj je naša ponudba zelo obsežna in celovita, kjer stranka dobi vse na enem mestu. Ker je stres postal naš vsakdanji spremljevalec in se ekipa salona močno zaveda, da vsak organizem potrebuje drugačen pristop do popolnega notranjega miru, v Wellness centru Aspara nudijo pestro izbiro masaž za prenovo telesa in duha.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (156)

Ceneje ne najdeš nikjer!