HUDA CENA za vstopnico v zabaviščni park Gardaland z več kot 40 atrakcijami!

37,00 €

prodani

Prodanih 247 kuponov

# / 11
V IZTEKU

HUDA CENA za vstopnico v zabaviščni park Gardaland z več kot 40 atrakcijami!

37,00 €

prodani

Prodanih 247 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

1/

Poglej kontaktne podatke

Obišči Gardaland, največji zabaviščni parka v Italiji, kjer vsak najde nekaj zase. Blue Tornado s hitrostjo supersoničnega leta, te bo ponesel na misijo, ki ti bo vzela dih, Raptor pa ti bo dal pravo dozo adrenalina s hitro vožnjo, tudi na glavo! Najmlajši bojo navdušeni nad deželo Pujse Pepe.

Obisk Gardalanda, največjega zabaviščnega parka v Italiji, kjer lahko vsakdo najde nekaj zase, od najmlajših do velikih pustolovcev!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  Vstopnica za Gardaland Park za 1 odraslo osebo ali 1 otroka od 1 m višine

  • POZOR! Kupon ne velja kot vstopnica! Po nakupu kupona preko spleta boste naslednji delovni dan od aktivacije kupona na svoj elektronski naslov prejeli voucher, ki velja kot vstopnica. V primeru nakupa na prodajnem mestu nas kontaktirajte na [email protected] in naslednji delovni dan od dneva naročila boste na svoj elektronski naslov prejeli voucher, ki velja kot vstopnica. 
  Preberi vse

  HUDA CENA

  37,00 €

  Vrnemo 0,19 €

GARDALAND RESORT

Gardaland Resort ponuja mnogo stojnic in trgovinic za nakupovanje spominkov ter fotografij, posnetih med adrenalinskimi vožnjami ali občudovanjem akvarija. Okrepčate se lahko v kateri izmed restavracij, ki so vam na voljo v sklopu Gardaland Resorta. 

GARDALAND PARK 
Gardaland je največji zabaviščni park v Italiji, nahaja pa se blizu Verone ob Gardskem jezeru. Park so odprli leta 1975. Leta 1984 je sprejel prvič več kot 1 milijon obiskovalcev, leta 2004 pa že 3,2 milijona. Danes se razprostira na 46 hektarjih ozemlja.

NOVOST V LETU 2021: WONDER WOMAN'S 4D EXPERIENCE
Kino 4D v Gardalandu predstavlja Diano, najbolj znano Amazonko, ki je kdaj prišla na platna. Sodelujte v neverjetni kinematografski zgodbi, ki jo dopolnjujejo izredni posebni učinki!

ČAROBNI GOZD: Zlobna čarovnica načrtuje, da bo začarani gozd in vse njegove prebivalce spremenila v kamen - čarovnik Gardaland potrebuje vašo pomoč, da razbje urok in jo ustavi!
SEQUOIA MAGIC LOOP: Vznemerljiva vožnja z vlakcem, ki doseže višino približno 30 m in opravijo serijo 180° lupingov, ki vas obračajo na glavo.
MAGIC SHOW: odkrijte čudovit svet, ki ga je ustvaril čarovnik. Neverjetna predstava združuje neverjetne posebne efekte, akrobacije in plesne sete, ki vas bodo navdušili.

32 ADRENALINSKIH VOŽENJ od tega 7 roller coaster-jev in 3 vodne vožnje. Roller coasterji  so med bolj priljubljenimi atrakcijami adrenalinskega parka. BLUE TORNADO s hitrostjo supersoničnega leta, vas bo ponesel na misijo, ki vam bo vzela dih, RAPTOR vam bo dal pravo dozo adrenalina s hitro vožnjo, tudi na glavo in vam vzel dih z navidez nepremagljivimi ovirami med dirko za preživetje, navdušili pa vas bodo tudi Magic Mountain, Sequoia Adventure, Orto Bruco in Mammut. 

Adrenalinski navdušenci bodo našli užitek v atrakciji Šaman, Space Vertigo, ki vas počasi ponese v vesolje, a padec na trda tla je hiter in nepričakovan, Magic House in glavna atrakcija leta 2016 OBLIVION: ČRNA LUKNJA, ki predstavlja skrivnostno povezavo med našim svetom in tistim, ki je na drugi strani - podajte s na potovanje v vrtogleve višine in vertikalnega potovanja na poti do cilja.
Avanture so vam na voljo v Atlantida, kjer s čolnom odkrijete izgubljeno mesto Atlantida in njene skrivnosti, Colorado Boat, kjer izkusite dereče vode rek Kolorada in se spuščate po slapovih, Jungle Rapids, Magic Hause, Ramses: II Risveglio, Saltomato, Leteči otok, Transgardaland express, Monorotaia in Ortobruco Tour.

OTROCI bodo navdušeni nad DEŽELO PUJSE PEPE
Zabavali pa se bodo lahko tudi v ostalih fantazijskih dežalah Petra Pana, Super Baby avanture, Prezzemolo magični vasi, Zabavni ekspres deželi, Otroški piratski deželi, Kung Fu Panda akademiji, Deželi Baby Pilota, Doremi kmetiji in Vola letalu. Lahko se sprehodite tudi po magičnih poteh Fantasy kingdoma kjer je svet glavnega lika Prezzemola oz. Peteršiljčka preprosto prečudovit.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • NOVOST V 2021: WONDER WOMAN'S 4D EXPERIENCE
 • adrenalinska vožnja Sequoia magic loop s serijo 180° lupingov
 • novost čarobni gozd in magic show s posebnimi efekti in akrobacijami
 • 3 vrste atrakcij - fantazijske, pustolovske in adrenalinske
 • adrenalinski užitki na Blue tornadu, Inferis in številnih drugih atrakcijah
 • za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu Fantasy Kingdom
 • 32 adrenalinskih voženj in prvi wing coaster na svetu X–raptor
 • odlična ideja za nepozaben izlet z družino ali prijatelji, za vse generacije
 • pestra izbira restavracij, barov in trgovinic s številnimi spominki
 • park obišče skoraj 3 milijone obiskovalcev na leto

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov. 1 kupon velja za 1 osebo. 

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv do 7.11.2021.

DODATNE UGODNOSTI ZA OTROKE

brezplačen vstop za otroke do višine 1 m

PARKIRIŠČE

Pred Gardalandom je na voljo plačljivo parkirišče.

NAROČILO

Pozor! Kupon ne velja kot vstopnica!

 

Po nakupu kupona preko spleta boste naslednji delovni dan od aktivacije kupona na svoj elektronski naslov prejeli voucher, ki velja kot vstopnica.

 

V primeru nakupa kupona na naših prodajnih mestih je obvezno sporočiti šifro kupona na e-mail [email protected], naslednji delovni dan od dneva naročila boste na svoj elektronski naslov prejeli voucher, ki velja kot vstopnica.

KORIŠČENJE KUPONA

V park vstopite z natisnjenim voucherjem (lahko tudi črno-belo).

Obisk blagajne pred vstopim v zabaviščni park ni potreben, saj voucher velja kot vstopnica.

Zaradi omejitev, povezanih z epidemijo Covid-19, je vstop v zabaviščni park Gardaland omejen, zato je potrebna predhodna rezervacija termina obiska na: https://bookyourvisit.gardaland.it/ 

Za sam vstop je obvezna namestitev aplikacije Qoda (PREDEN obiščete zabaviščni park): https://www.gardaland.it/en/explore-gardaland/gardaland-park/safe-fun/qoda/ s katero spremljate čakalne vrste za posamezne atrakcije in rezervirate želene atrakcije. V aplikaciji se postavite v virtualno vrsto za želeno atrakcijo (1 naenkrat).

OSTALI POGOJI

Vračilo voucherjev (dokument ponudnika, poslan po e-mailu) ni mogoče.

ODPIRALNI ČAS Gardalanda: https://www.gardaland.it/en/useful-information/plan-your-visit/opening-times/ 

VEČ O PONUDNIKU

Gardaland leži na južni strani Gardskega jezera, dobro uro oddaljen od Vicenze in slabe 4 h vožnje oddaljen od Benetk. Kot enega izmed najatraktivnejših adrenalinskih parkov, ga letno obišče več kot 3 milijone avantur in dogodivščin željnih obiskovalcev. Gardaland Resort ponuja tudi Gardaland Hotel in Gardaland Adventure Hotel.

GARDALAND HOTEL
Gardaland Hotel je fantastična izkušnja za družine, ki obožujejo sanje in pravljice. Nudijo klasične sobe, ki poosebljajo Gardaland izkušnjo in tematske sobe, kjer lahko izvirate med dobami Pujse Pepe, Princeskino sobo, Kung Fu Panda sobo, Piratsko sobo in sobo Veseli cirkus, Morsko sobo, sobo Magične hiše ali Oblivion sobo. Ponujajo tudi poseben Gardaland Princeskin obred za punčke, ki bodo glavni lik pravljice. 

GARDALAND ADVETURE HOTEL
Gardaland Adventure Hotel za vse tiste, ki želite izkusiti največjo avanturo neustrašnih in drznih dogodivščin. Izbirate lahko med tematskimi sobami Severni pol, Arabska avantura, Divji zahod ali Dogodivščina džungle. Raziščete lahko džunglo, se odpravite na arktrsko avanturo ali na lastni koži občutite adrenalin, ki so ga občutili kavboji na divjem zahodu.

KAM NA IZLET?

 • Gardsko  jezero: jezero ledeniškega nastanka, ogledate pa si lahko abruretum in botanični vrt Arco, naravno zaščiteno območje Biotop Marocche di Dro, slap Varone ali si privoščite vožjo z ladjico.
 • Verona: mesto številnih antičnih spomenikov, srednjeveških zdradb in romanske arhitekture, ki slovi tudi kot mesto Romea in Julije. Ogledate si lahko Piazzo Bra, Ponte di Petra in Rimsko gledališče, Slavolog Gavi in del vrat v rimsko cesarstvo.
 • Naravni deželni park Lessinia: na več kot 100 m2 površine s številnimi vrtačami, jamami in naravnimi mostovi, pašniki in globokimi dolinami, znamenito jamo Spruga della Preta ter brezni, ki sežejo tudi do 1000 m v globino, zaradi česar tudi spadajo med najgloblejša brezna na svetu.
 • Padova: ekonomsko in prometno središče južnega dela Benečije, kjer si lahko ogledate številne rimske ostanke mesta, med drugimi tudi most čez reko Bacchiglione.
 • Vicenza: bogato zgodovinsko in kulturno mesto, s številnimi muzeji, galerijami, trgi, vilami in cerkvami, kjer si lahko ogledate olimpijsko gledališče, ki spada tudi na seznam Unesco dediščine. Pravijo tudi, da je Vicenza mesto s približno petino zlata in nakita v državi, zaradi česar ima mesto tudi dobro gospodarsko pozicijo. 
 • Benetke: svetovno znano obmorsko mesto kanalov in mostov, s številnimi otočki, kot sta Murano in Burano, ki sta tudi znana po izdlavi steklenih izdelkov. Ogledate si lahko Trg Sv. Marka, znano ulico Canale Grande, most vzdihljajev, doževo palačo, urni stolp in most Rialto. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (156)

Ceneje ne najdeš nikjer!