Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Za vaše najmlajše! HUDA CENA za HIT otroško predstavo Maša in Medved!

4,50 €

# / 3
PRIPOROČAMO

Za vaše najmlajše! HUDA CENA za HIT otroško predstavo Maša in Medved!

4,50 €

Oglejte si HIT predstavo, ki bo zabavala tako mlajše, kakor tudi starejše otroke! Na krilih domišljije vas bosta nagajiva Maša in simpatični medo popeljala v svojo kočico, globoko v pravljični gozd, kjer boste skupaj dočakali smeha in iskric polno zabavo. Vsi gledalci so aktivno vključeni v predstavo, ki je nastala po motivih ruske ljudske pravljice Mašenjska in Medved! 

Predstava je nastala po motivih ruske ljudske pravljice Mašenjka in Medved!

Maša in medved - medvedja simfonija

Po motivih ruske ljudske pravljice Mašenjka in Medved, ki je osvojila srca otrok in staršev po vsem svetu, predstavljamo sedaj še igrano predstavo za otroke Maša in medved.

Na krilih domišljije vas bosta nagajiva Maša in simpatični medo popeljala v svojo kočico, globoko v pravljični gozd, kjer boste skupaj dočakali smeha in iskric polno zabavo. Kot v vsaki pravljici, pa ne bo šlo brez zapletov in brez pomoči iz občinstva. Preden boste zares slišali medvedjo simfonijo, boste morali pomagati Maši, kajti brez pomoči prijateljev, bi se skoraj znašla na seznamu porednih...

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • oglejte si HIT predstavo, ki bo zabavala tako mlajše, kakor tudi starejše otroke
  • nagajiva Maša in simpatični medo vas bosta popeljala v pravljični gozd
  • vsi gledalci so vključeni v predstavo, ki je nastala po motivih ruske zgodbe
  • igrana predstava, ki je osvojila srca otrok in staršev po vsem svetu

Odličen nakup

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

Za najmlajše

VEČ O PONUDNIKU

Teater Skleda smeha se nahaja v Koloseju BTC. Skleda Smeha je polna dobre volje, je rekreacija življenja, je antistresor, deluje blagodejno in krepi imunski sistem. Skleda Smeha je več kot TEATER! V gledališču prirejajo komedije, otroške predstave in koncerte za najmlajše in tiste malo starejše. 

Skleda Smeha je antistresor, deluje blagodejno in krepi imunski sistem. Skleda Smeha je več kot TEATER! V gledališču prirejajo otroške predstave in koncerte za najmlajše in tiste malo starejše. Za popolno sprostitev in kvalitetno zabavo poskrbijo vsem dobro znani slovenski igralci, nekateri izmed njih so: Matjaž Javšnik, Boštjan Gorenc - Pižama, Andrija Milošević ...

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (201)