k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Vstopite v pravi Jurski Park! HUDA CENA za vstopnico za Dinopark!

od 5,90 €

# / 7
EKSKLUZIVNO

Vstopite v pravi Jurski Park! HUDA CENA za vstopnico za Dinopark!

od 5,90 €

Popolna dogodivščina med dinozavri! Podajte se na izlet v času in spoznajte osupljive prazgodovinske pošasti in njihov način življenja. Dinopark je eden prvih tematskih parkov v Sloveniji, v njem pa se nahaja več kot 30 unikatno izdelanih eksponatov v naravni velikosti, tudi 12 m dolg tiranozaver. Da pa zgodovinsko potovanje še dodatno začinite, si oglejte še arhitekturne atrakcije svetovnih civilizacij, ustavite v Dino baru, v 6D Dino kinu pa si lahko ogledate še dvajset 10-minutnih filmov!

Spoznajte velikane prazgodovine in največjega T-rexa v Evropi - nekatere dinozavre bodo otroci lahko tudi zajahali!

Dinopark

Dinopark je med prvimi tematskimi in show parki v Sloveniji. Nahaja se v osrčju Gorenjske, v neposredni bližini blejskega bisera in Radovljice.

Ni samo zabavni park, ampak prvenstvena inštalacija, primerna za družine, posameznike, turiste in šolske skupine. Park nudi vpogled v biotsko raznolikost okolja, o katerem vas tudi primerno poduči. Pri postavitvi parka sta sodelovali tudi geološko in paleontološko društvo, poskrbeli pa so tudi da boste izvedeli ogromno informacij tako o fosilih praproti, amonitov, trilobitov in podobno iz predkambrija in paleozoika ter predstavili različne kamnine in geološke strukture s poudarkom na okolišnem stanju. Osrednji in stalni del parka predstavlja razstava replik živali, živečih v obdobju triasa, jure in krede, ki bo verjetno najzanimivejši del parka, saj se bodo obiskovalci lahko spoznali tudi z obdobjem dinozavrov in njihovimi modeli.

Večina eksponatov in tudi sama kreacija je plod naših strokovnjakov in scenskih delavcev, ki več kot dve desetletji sodelujejo s svetovnimi filmskimi produkcijami, kar nas dela posebne. Brez težav boste opazili, da gre za unikatne in vrhunske izdelke, v res naravni velikosti za razliko od podobnih parkov. Brez sramu se ponašajo z največjim T-rexom v Evropi, verjetno tudi širše.

NOVO! DINO KINO
Ob vstopu si boste lahko vsi obiskovalci ogledali poučne animirane filme v 6D Dino Kino. Na voljo jekar 20 10-minutnih filmov, ki jih lahko pogledate neomejeno, na uro pa se bodo odvrteli minimalno trije.

DINO BAR
Medtem ko boste uživali in se popolnoma prepustili in vživeli v to prazgodovinsko obdobje, si boste lahko privoščili osvežilno pijačo in se sprostili ob otroškem igrišču, kjer bo prijazno osebje poskrbelo za vas in vaše najmlajše.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • na zabaven način spoznajte dinozavre, ki so včasih korakali po zemlji
 • široka izbira zabavnih in izobraževalnih vsebin za vse generacije
 • NOVO! V 6D Dino kinu si lahko pogledate več kot 20 filmčkov
 • na voljo tudi animatonic Dino za jahanje
 • s pomočjo geologov spoznajte tudi različne kamnine in geološke strukture
 • replike fosilov pradavnih življenjskih form: fosili praproti, amonitov in še več
 • replike živali so stalni del parka in vas bodo očarale s svojo realno podobo
 • največji mesojedi dinozaver v Evropi - kar 12 m dolg T-rex
 • otroci bodo lahko nekatere dinozavre tudi zajahali
 • na voljo veliko brezplačno parkirišče in okrepčevalnica
 • na igrišču v parku je na voljo otroški zip line, peskovnik in trampolin

Rezervacija ni potrebna

Odličen nakup

Domačim živalim prijazno

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Dobrodošli v deželo Dino Universe, tematski park, ki Vas v neposredni bližini Bleda popelje skozi zgodovino vesolja, našega planeta in nas samih. V čudoviti naravi, neposredno ob reki Savi, obkroženi z gozdovi, boste lahko občudovali npr. model našega osončja, se sprehodili skozi Jurski park mimo dinozavrov v naravni velikosti, se fotografirali poleg kipov Moe z Velikonočnih otokov, ter razmišljali o starodavnih civilizacijah ob Egipčanskih piramidah in Stonehengeu.

KAM NA IZLET?

 • Blejski otok: najprepoznavnejša podoba Slovenije, kjer je bilo neko svetišče boginje ljubezni Žive
 • Blejski Grad: stoji na pečini nad Blejskim jezerom in je najstarejši grad na Gorenjskem
 • Vožnja s pletnjo: tradicionalni leseni čoln, katere izdelujejo domačini
 • Escape room: soba pobega je zabavna nova izkušnja za vse iskalce dogodivščin. Izhod iz čarobne sobe morate najti v 60 minutah kot skupinica 2-5 ljudi, ki sodeluje med seboj
 • Pokljuka: Koča na Uskovnici in Pot Rudno polje uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice
 • Vogar: Kosijev dom na Vogarju, Planina Spodnji Vogar, pot Stara Fužina-Vogar in razgledišče so lokacije za čudovite izlete v vseh letnih časih
 • Slap Savica: eden izmed najlepših slapov v Sloveniji, ki je čudovit tudi pozimi
 • Bohinjsko jezero: kjer so zanimive Cerkev sv. Duha in adrenalinski park
 • Bohinjska bistrica: ogledate si lahko Ceconijev Park, Vodni park Bohinj, vojaško pokopališče iz 1. sv. vojne in Zoisov grad s stolpno uro
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (183)