k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Smrtno resna komedija! HUDA CENA za vstopnico za komično uspešnico Čakalnica!

12,00 €

# / 5
PRVIČ NA KUPONKO.SI

Smrtno resna komedija! HUDA CENA za vstopnico za komično uspešnico Čakalnica!

12,00 €

Komična uspešnica z Janezom Hočevarjem Rifletom in Ladom Bizovičarjem ponovno na odru SiTi Teatra BTC. Čaka vas smrtno resna komedija za dva resnična zvezdnika, ki nikakor ne počivata v miru. Pripravite se na napet fantazijski večer, poln presenečenj in smeha, ki si ga boste zapomnili do konca - in še dlje!

Napet fantazijski večer, poln presenečenj in smeha z Janezom Hočevarjem Rifletom in Ladom Bizovičarjem!

ČAKALNICA

Rifle in Lado se znajdeta na koncu tunela, v čakalnici za odhod v onostranstvo. V Čakalnici čas ni več dimenzija, ni novinarjev in medijev, socialnih omrežij, telefonov in televizije. Dobrodošli v svet po smrti, v katerem sta naša junaka prisiljena razgaliti svoji komedijantski duši. Priče smo soočenju dveh generacij, dveh karier in dveh osebnosti, ki sta med seboj skrivnostno povezani. Na odru se o tako smrtno resnih stvareh še nikoli ni govorilo tako drzno in za crknit smešno. 

Predstava je v letu in pol doživela že več kot 120 ponovitev. Navdušila je tudi publiko Dnevov komedije 2018 v Celju, ki je predstavo ocenila z visoko povprečno oceno 4,77 in jo uvrstila na drugo mesto festivala.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • komedijanta Janez Hočevar Rifle in Lado Bizovičar
  • komična uspešnica, ki vas bo nasmejala od solz!
  • napet fantazijski večer, poln presenečenj in smeha
  • odlična ideja za darilo
  • presenetite drago osebo ali pa se odpravite s prijatelji

Odlična ideja za darilo

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

SiTi Teater BTC je doma v dvorani Mercurius, ki se nahaja ob Šmartinski cesti, med BTC-jevo stolpnico in Petrolovo Črpalko, torej v centru urbanega okolja Ljubljane. Ponuja pester otroški program za sobotne popoldneve, posebni program za december ter tudi gostovanja za skupine, šole in vrtce. Ogledate si lahko različne predstave ali se udeležite koncertov, ki jih prirejajo. Ponujajo pestro ponudbo za vse okuse, vsekakor pa se boste ob predstavah nasmejali do solz, na koncertih pa uživali v svojih najljubših glasbenih ritmih. Na njihovi ponudbi se najdejo tudi razni drugi dogodke kot so dokumentarni filmi, plesne predstave, gledališke predstave in različna predavanja. Njihove vstopnice lahko podarite, saj ponujajo tudi darilne vstopnice, abonmajske, last minute vstopnice in posebne ponudbe vstopnic. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (185)