Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za komedijo TAK SI s Klemnom Slakonjo in Tadejem Tošem!

od 9,00 €

# / 5
SAMO NA KUPONKO.SI

HUDA CENA za komedijo TAK SI s Klemnom Slakonjo in Tadejem Tošem!

od 9,00 €

Nestrpna komedija Gorana Vojnovića se po 175 uprizoritvah počasi poslavlja z gledaliških odrov. Poleg bučnih aplavzov je požela tudi lepo število nagrad, izvrstna igralca pa še vedno navdušujeta smeha željno občinstvo. Ne zamudite zadnjih voženj s Klemnom Slakonjo in Tadejem Tošem v komični uspešnici TAK SI!

Ne zamudite zadnjih voženj s Klemnom Slakonjo in Tadejem Tošem v komični uspešnici TAK SI!

KOMEDIJA TAK SI

Kaj se zgodi povprečnemu taksistu v slovenski prestolnici, ko v njegov taksi sedejo konceptualni umetnik, skrivnostna dama, novopečeni vstajnik, brezposelni punker s kravato, duhovnik brez prakse in dementni profesor marksizma? 

Gledališka uspešnica izpod peresa Gorana Vojnovića, režiji Aleksandra Popovskega in produkciji SiTi Teatra BTC je bila na festivalu Dnevi komedije 2014izbrana za najboljšo komedijo po izboru občinstva, Klemen Slakonja je postal žlahtni komedijant, Aleksandar Popovski pa je bil razglašen za najboljšega režiserja. 

avtor: Goran Vojnović, režija: Aleksandar Popovski, igrata: Klemen Slakonja in Tadej Toš, produkcija: SiTi Teater BTC in Kreker d.o.o.

Dolžina 1h 25 min.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • večkrat nagrajena predstava Tak si
  • scenarij Gorana Vojnovića in režija Aleksandra Popovskega
  • komedijanta Klemen Slakonja in Tadej Toš
  • odlična ideja za darilo
  • presenetite drago osebo in vama privoščite večer poln smeha

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

SiTi Teater BTC je doma v dvorani Mercurius, ki se nahaja ob Šmartinski cesti, med BTC-jevo stolpnico in Petrolovo Črpalko, torej v centru urbanega okolja Ljubljane. Ponuja pester otroški program za sobotne popoldneve, posebni program za december ter tudi gostovanja za skupine, šole in vrtce. Ogledate si lahko različne predstave ali se udeležite koncertov, ki jih prirejajo. Ponujajo pestro ponudbo za vse okuse, vsekakor pa se boste ob predstavah nasmejali do solz, na koncertih pa uživali v svojih najljubših glasbenih ritmih. Na njihovi ponudbi se najdejo tudi razni drugi dogodke kot so dokumentarni filmi, plesne predstave, gledališke predstave in različna predavanja. Njihove vstopnice lahko podarite, saj ponujajo tudi darilne vstopnice, abonmajske, last minute vstopnice in posebne ponudbe vstopnic. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (125)