Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za celodnevno kopanje v največjem kompleksu z morsko vodo pri nas!

22,00 €

# / 5

HUDA CENA za celodnevno kopanje v največjem kompleksu z morsko vodo pri nas!

22,00 €

Izkoristite vroče poletne dni v največjem bazenskem kompleksu z morsko vodo pri nas! Laguna Bernardin nudi več kot 1000m2 vodnih površin in je primerna za vse, ki si želite oddiha v miru ali zabavne aktivnosti na vodi. Laguna Bernardin se nahaja znotraj Hotela Histrion in je v poletni sezoni s teraso povezana s plažo ob morju!

Morski Park Laguna velja za največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo pri nas!

MORSKI PARK LAGUNA BERNARDIN

Morski park Laguna Bernardin v Portorožu je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali. Del več kot 1.000 m2 vodnih površin v okviru hotelskega naselja St. Bernardin je namenjen gostom, ki si želite oddiha v miru, del pa zabavnim aktivnostim na vodi. Laguna Bernardin se nahaja znotraj Hotela Histrion in je v poletni sezoni s teraso povezana s plažo ob morju. Laguna Bernardin se nahaja znotraj Hotela Histrion in je v poletni sezoni s teraso povezana s plažo ob morju!

2 CONI
Laguna bernardin nudi 2 coni. Cona A je namenjena vsem, ki si želijo ležernosti in miru. Tu se nahajajo plavalni bazeni, okrogel rekreacijski bazen z masažnimi curki. Prav tako najdete tu kar 5 masažnih bazenov (whirpoolov). Cona B ponuja razgibane površine in je pravi raj za družine, ki uživajo v vodnih igrah. Tu najdemo dva bazena s toboganom, drsalnico in gejzirji. V coni B se nahaja tudi plavalni in ovalni bazen. 

RESTAVRACIJA TAVERNA
Čaka vas slastno 3-hodno dnevno kosilo v edinstvenem vzdušju restavracije s pogledom na Koprski zaliv, od koder vam pogled seže vse do Pirana. Na plaži tik ob morju, ponujajo bogato ponudbo mediteranskih jedi, kjer ne manjka ribjih in mesnih jedi z žara in ražnja pripravljenih po tradicionalnih receptih. V restavraciji je na voljo 60 sedežev.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • največji bazenski kompleks z morsko vodo
 • v poletni sezoni je laguna Bernardin s teraso povezana s plažo ob morju
 • vključeno slastno kosilo
 • super ideja za zabavno popoldne

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Pameten nakup

Družinam prijazno

VEČ O PONUDNIKU

Družba Hoteli Bernardin, d.d. upravlja s skupno 1.184 hotelskimi sobami na najatraktivnejšem delu Slovenskega primorja. Na trgu nastopa s 6 hoteli, 3 sklopi apartmajev in kampom z raznoliko ponudbo storitev za različne tržne segmente, od poslovnega do počitniškega turizma. S tem je prevzela veliko družbeno odgovornost in vlogo nosilca turistične dejavnosti slovenske Istre. Hoteli Bernardin, d.d. so ohranili blagovne znamke, ki so na trgu uveljavljene že štiri desetletja. Podjetje se predstavlja z blagovnimi znamkami St. Bernardin Resort, San Simon Resort, Salinera Resort in Kamp Lucija.

KAM NA IZLET?

 • Terme Teleaso Strunjan: kjer se boste lahko razvajali s talaso terapijami, na voljo pa so tudi različne vodene športne aktivnosti: nordijska hoja, dihalne vaje na solinah in sprehodi do energijskih točk po neokrnjeni obali in bazeni z ogrevano morsko vodo.
 • Salinera Resorta: je obdan z zeleno barvo. V objemu narave, med borovci, obdanimi s sredozemskim rastlinjem in travo, se nahaja 12 energijskih točk. Za izboljšanje fizične in psihične aktivnosti so v resortu poskrbeli za bogat športno-rekreativni program, plavanje in meditacijo.
 • Krajinski park Strunjan: kjer si lahko ogledate in tradicionalen način pridobivanja soli. 
 • Predjamski grad: v 123 m visoko skalnato steno vpet 800 let star grad.
 • Postojnska jama: po jami vas zapelje jamski vlakec, da lahko uživate v pogledu na več kot 5 km dolgo jamo z večimi dvoranami in si ogledate edinstveno živalsko vrsto, zlato ribico.
 • Škocjanske jame: del jam je tudi izjemen podzemni kanjon, ki jo postavi ob rob svetovnim znamnitostim sveta.
 • Kobilarna Lipica: spoznajte bele lipicance ter si oglejte fascinantne predstave s konji.
 • Grad Miramar: grad je bil zgrajen v prvi polovici 19. stoletja, okoli njega pa se nahaja čudovit park z mnogimi vodnjaki in prekrasnim pogledom na morje.
 • Trst: obmorska prestolnica kuinarike in arhitekture, kjer si lahko ogledate mnoge ostanke še iz časa rimske kulture ter tudi palačo Carciotti z zeleno kupolo, trg Unita, Lloydovo palačo in mnoge sakralne objekte.
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (196)