Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA na vstopnico za ogled otroške predstave Coprnica Zofka!

od 4,00 €

# / 5

HUDA CENA na vstopnico za ogled otroške predstave Coprnica Zofka!

od 4,00 €

Presenetite svoje najmlajše in jih odpeljite v gledališče s tradicijo! Predstava navdušuje otroke in je bila proglašena za najboljšo predstavo 3. triade OŠ na 15. otroškem festivalu gledaliških sanj 2017. Celotno doživetje bo zaključeno z obdarovanjem in obiskom Dedka Mraza. Zabava in nepozabno druženje z družino je zagotovljeno!

Odlična zabava ob kateri se bodo zabavali tudi starejši! Celotno doživetje bo zaključeno z obiskom Dedka Mraza.

COPRNICA ZOFKA (predstava za otroke)

Coprnica Zofka s svojo divjo jago straši vse po vrsti, nagaja z vremenom in vse obrne na glavo. Nato se zgodi, da Zofko in divjo jago neznana sila zapre v knjigo za dolgih tristo let. Prav zdaj pa so se spet vsi vrnili, da bi nas strašili. Toda današanji čas je zanje slab. Marsikaj je drugače. Zofke metla noče več nositi, ker se je zredila, zato se mora peš odpraviti čez sedem gora po vse potrebne zeli za čaranje vremena. Škratek Šotek išče Zofkino pobeglo metlo, divja jaga pa zganja vse mogoče vragolije. Pajkova vešča škratka zaprede in nihče mu ne upa pomagati. Ko se Zofka utrujena vrne, reši škratka. Ko pa reši škratka, se ji zgodi nekaj grozovitega, še bolj grozovitega, kot je grozovita sama. Postane namreč človek, kar pa niti ni tako hudo, kajne? Ja, kje pa je divja jaga?

V zasedbi predstave Coprnica Zofka je sedem nadarjenih mladih igralcev, ki že nekaj let obiskujejo gledališko šolo in soustvarjajo program našega gledališča. Lahko ste jih videli v Dogodivščinah Zvitorepca, Trdonje in Lakotnika, v Butalcih in Pravljičnih navihancih. Druženje na našem odru jih sprosti in jim da energijo, lahko izrazijo svoja mnenja, čustva in dajo krila svoji domišljiji, seveda pod okriljem naših mentoric Nike in Katje, ki jim to omogočata, jih spodbujata in usmerjata.

Predstava traja 30-35min

Avtorica:Svetlana Makarovič
Režija: Nika Brgant, Katja Stušek
Igrajo: Ana Čop, Anja Dolar, Maks Habič, Katarina Klobučar, Bor Ravnik, Boris Lavrih, Uršula Torkar

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • uprizoritev je bila proglašena za najboljšo predstavo 3. triade OŠ
  • priložnost za preživljanje prostega časa in druženje z vašimi najbližjimi
  • gledališče srčnih ljudi z dobrimi zgodbami in zagotovljeno sprostitvijo
  • vključen obisk Dedka Mraza, ki bo otrokom predal vaša darila

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Šentjakobsko gledališče je odprlo vrata v sezoni 1920/1921 in že v prvem letu so uprizorili kar 16 premier s 56 ponovitvami. Že od samega začetka je bilo gledališče ekstremno avantgardno in eksperimentalno, kar je bilo problematično v prejšnjih režimih. Gledališče na "Šentjakobu" ostaja še danes izredno pomemben kritik slovenske družbe. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (201)