k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

50% popust na vstopnico za HIT komedijo Perice Jerkovića - ROJEN V JUGI!

8,00 €

Redna cena od 16,00 €

# / 2
SAMO NA KUPONKO.SI

50% popust na vstopnico za HIT komedijo Perice Jerkovića - ROJEN V JUGI!

8,00 €

Redna cena od 16,00 €

Se še spominjate časov, ko je mleko teklo iz plastičnih vrečk, ko so se otroci veselili Živalskega kraljestva in ko je bil Dan mladosti res dan z veliko začetnico? Z dobro mero nostalgije vas bo v dan mladosti novega vsakdana popeljal Perica Jerković, eden najprodornejših stand-up komikov zadnjih let. V dobri uri in pol nas bo potegnil v vrtinec svojih najudarnejših šal, ki so se kalile na preko šeststo nastopih v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, v Makedoniji, v Bosni in Hercegovini in celo v Veliki Britaniji.

Prepustite se nostalgičnim občutkom! Celovečerna uspešnica stand-up komedije, ki vas bo popeljala v stare dobre čase!

ROJEN V JUGI

STAND UP KOMIK PERICA JERKOVIĆ
Perica Jerković je eden najizkušenejši stand-up komikov pri nas. V 13 letih delovanja je zabeležil več kot 1000 nastopov v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, Makedoniji in krajšo turnejo v Angliji.
Je reden gost vseh večjih festivalov stand-up komedije v tem delu Evrope (Festival Panč Ljubljana, Festival Panč Zagreb, StandUpFest Lent Maribor, Standupfest Beograd, Instant ExYu Podgorica itd.) Izvedel je vrsto delavnic stand-up komedije (Ljubljana, Koper, Velenje, Zagreb) in posnel dokumentarni film Leto, ki prikazuje leto dni v življenju stand-up komika. Največjo prepoznavnost je dosegel s celovečerno stand-up komedijo Rojen v Jugi.

KOMEDIJA ROJEN V JUGI
Vrhunska stand-up komedija, ki zagotavlja smeh do solz. Se še spominjate časov, ko je mleko teklo iz plastičnih vrečk, ko so se otroci veselili Živalskega kraljestva in ko je bil Dan mladosti res dan z veliko začetnico? Z dobro mero nostalgije nas bo v dan mladosti novega vsakdana popeljal Perica Jerković, eden najprodornejših stand-up komikov zadnjih let, ki ga je neusmiljeno kolesje usode iz Bosne prignalo na slovensko obalo. V dobri uri in pol nas bo potegnil v vrtinec svojih najudarnejših šal, ki so se kalile na preko šeststo nastopih v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, v Makedoniji, v Bosni in Hercegovini in celo v Veliki Britaniji.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • prepustite se nostalgičnim občutkom
  • celovečerna HIT stand up komedija, zaradi katere boste jokali od smeha
  • predstava ima že 600 nastopov, tudi v Veliki Britaniji
  • priznan komik Perica Jerkovič
  • za vse ljubitelje samoironije, sarkazma in jugonostalgije

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Družinam prijazno

Odpravi se s prijatelji

VEČ O PONUDNIKU

SiTi Teater BTC je doma v dvorani Mercurius, ki se nahaja ob Šmartinski cesti, med BTC-jevo stolpnico in Petrolovo Črpalko, torej v centru urbanega okolja Ljubljane. Ponuja pester otroški program za sobotne popoldneve, posebni program za december ter tudi gostovanja za skupine, šole in vrtce. Ogledate si lahko različne predstave ali se udeležite koncertov, ki jih prirejajo. Ponujajo pestro ponudbo za vse okuse, vsekakor pa se boste ob predstavah nasmejali do solz, na koncertih pa uživali v svojih najljubših glasbenih ritmih. Na njihovi ponudbi se najdejo tudi razni drugi dogodke kot so dokumentarni filmi, plesne predstave, gledališke predstave in različna predavanja. Njihove vstopnice lahko podarite, saj ponujajo tudi darilne vstopnice, abonmajske, last minute vstopnice in posebne ponudbe vstopnic. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (178)