Počastite materinski dan! 50% popust na vstopnico za gledališki uspešnici!

od 9,00 €

Redna cena od 0,00 €

prodani

Prodanih 244 kuponov

# / 4
V IZTEKU
SAMO NA KUPONKO.SI

Počastite materinski dan! 50% popust na vstopnico za gledališki uspešnici!

od 9,00 €

prodani

Prodanih 244 kuponov

navoljo

Na voljo še 6 kuponov

Preveri lokacijo ponudbe in mogoče najdeš še kaj zanimivega!

+

1/

Poglej kontaktne podatke

Dve komediji za vse matere in tiste, ki bodo to šele postale, in priložnost za vse moške, ki si želijo ali upajo slišati resnico o materinstvu. Pet mam, brez dlake na jeziku naslika različne poglede na vzgojo, kariero, moške in seks ter vas ob tem nasmeji do solz! Odlična ideja za prihajajoči materinski dan!

 

5 mam v dveh uspešnicah SiTi Teatra BTC vas bo nasmejalo do solz!

Zate smo pripravili to ponudbo:

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x vstopnica za predstavo Še vedno mame, nedelja, 25. 3. 2018 ob 20.00

  Preberi vse

  HUDA CENA

  12,00 €

  Vrnemo 0,06 €

  NAJBOLJ PRILJUBLJENA 
 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x vstopnica za predstavo Še vedno mame, nedelja, 25. 3. 2018 ob 20.00

  Preberi vse

  -50 %

  18,00 €

  9,00 €

  Vrnemo 0,05 €

 • PONUDBA RAZPRODANA

  1x vstopnica za predstavo Mame, nedelja, 25. 3. 2018 ob 17.30

  Preberi vse

  -50 %

  18,00 €

  9,00 €

  Vrnemo 0,05 €

PREDSTAVi

MAME
25.3. ob 17.30h

Pet še vedno mladih mamic ukrade noč svoji družini, da si privoščijo sproščeno druženje. Skozi poplavo "ženskega čveka" spoznamo njihove poglede na vzgojo, kariero, zdravo prehrano, moške in seks. Sočutne in skrbne, sproščene in odkrite, divje , jezne in razuzdane nam brez dlake na jeziku, predvsem pa brez otrok, nalijejo čistega vina, ki spremeni marsikateri pogled na materinstvo.

Avtorski projekt, režija: Tijana Zinajić, igrajo: Vesna Pernarčič, Vesna Slapar, Barbara Medvešček, Tijana Zinajić , Ana Urbanc, produkcija: Kreker in SiTi Teater BTC. 

ŠE VEDNO MAME
25.3. ob 20h

Sedem let, ena kriza, dva bivša in trije novi, da o kilah niti ne govorimo. Ampak mame so še vedno mame. Mulčki so zrasli v mule in mulce, njihove mame pa najdejo čas – sicer komaj in stežka –, da se dobijo vsaj enkrat tedensko. Ampak ne tako, kot smo jih vajeni, ležerno, v oblakih dima, čvek sem, drink tja … ne, ne, tokrat gre zares. Pripravljajo se na glasbeno-plesno točko v okviru dobrodelnega koncerta, izkupiček katerega bodo namenile sirotišnici, od koder je vnukinja sestrične bivše tašče novega partnerja Irminega bivšega. Do koncerta jih loči samo še pet vaj, od katerih se prav nobena ne odvije po načrtih. Jim bo uspelo?

Besedilo: Jera Ivanc, režija: Uroš Fürst, igrajo:  Ana Urbanc/Gorka Berden, Nina Valič/Barbara Medvešček, Vesna Slapar/Mojca Fatur, Tijana Zinajić/Leja Jurišič  in Vesna Pernarčič, produkcija: Kreker in SiTi Teater BTC.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • gledališki večer gledališke uspešnice
 • dve komediji idealni za materinski dan
 • znanke odrskih desk vas nasmejijo do solz
 • predstavi že nekaj časa navdušujeta občinstvo
 • presenetite svojo mamo in počastite njen dan

Odlična ideja za darilo

Rezervacija ni potrebna

Odličen nakup

Zelo iskana ponudba

POGOJI KORIŠČENJA

POGOJI UNOVČENJA

Vsak lahko kupi in unovči neomejeno število kuponov.

UNOVČLJIVOST KUPONA

Kupon je unovčljiv za ogled izbrane predstave, ki je na programu v nedeljo, 25. 3. 2018 ob 17.30 ali 20.00 v SiTi Teatru BTC, Ameriška ulica 3, BTC City Ljubljana.

REZERVACIJA

Predhodna rezervacija ni potreba. Za dodatne informacije se obrnite na telefonsko številko 070 940 940 (PON–PET 10:00–14:00) ali email info@sititeater.si.
Obvezen prevzem vstopnice s kuponom na blagajni Siti Teatra BTC eno uro pred predstavo.

PARKIRIŠČE

V bližini so brezplačna parkirišča. 

KORIŠČENJE KUPONA

Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik kupon kupil, vendar ga ni unovčil.

OSTALI POGOJI

Pri unovčenju kupona je ponudniku potrebno pokazati šifro kupona, ki ga najdete v svojem uporabniškem profilu pod zavihkom Moji kuponi. Povezavo do mobilnega kupona si lahko z brezplačnim SMS-om pošljete na svoj telefon ali si natisnete kupon z izpisano šifro.

VEČ O PONUDNIKU

SiTi Teater BTC je doma v dvorani Mercurius, ki se nahaja ob Šmartinski cesti, med BTC-jevo stolpnico in Petrolovo Črpalko, torej v centru urbanega okolja Ljubljane. Ponuja pester otroški program za sobotne popoldneve, posebni program za december ter tudi gostovanja za skupine, šole in vrtce. Ogledate si lahko različne predstave ali se udeležite koncertov, ki jih prirejujejo. Ponujajo pestro ponudbo za vse okuse, vsekakor pa se boste ob predstavah nasmejali do solz, na koncertih pa uživali v svojih najljubših glasbenih ritmih. Na njihovi ponudbi se najdejo tudi razni drugi dogodke kot so dokumentarni filmi, plesne predstave, gledališke predstave in različna predavanja. Njihove vstopnice lahko podarite, saj ponujajo tudi darilne vstopnice, abonmajske, last minute vstopnice in posebne ponudbe vstopnic. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (139)

Pri tej ponudbi je na voljo samo še 1 možnost!