k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

HUDA CENA za vstopnico v zabaviščni park Gardaland in Sea Life akvarij!

od 35,50 €

# / 13
HIT PONUDBA

HUDA CENA za vstopnico v zabaviščni park Gardaland in Sea Life akvarij!

od 35,50 €

Letos bo Gardaland prevzela magična čarovnija! Čarovnik je v svojem ogromnem čarobnem klobuku uročil celoten park in pripravil vrsto čarobnih doživetij za vse goste. Obiščite začarani čarobni gozd in magic show ali pa se odpravite na Sequoia magic loop s serijo 180° lupingov!
V Sea Life akvariju si lahko ogledate več kot 100 živalskih vrst, ste prisotni pri hranjenju morskih psov in pobliže spoznate morske tjulne. 

Letos bo Gardaland prevzela magična čarovnija! Obiščite čarobni gozd in magic show ali pa se odpravite na Sequoia magic loop s serijo 180° lupingov!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • POZOR! Kupon ne velja kot vstopnica! Po nakupu kupona preko spleta boste v 2 delovnih dneh od aktivacije kupona na svoj elektronski naslov prejeli voucher, ki velja kot vstopnica. V primeru nakupa na prodajnem mestu nas kontaktirajte na info@kuponko.si ali na telefonsko številko 070 477 277 in  v roku 2 delovnih dneh od dneva naročila boste na svoj elektronski naslov ali po pošti prejeli voucher, ki velja kot vstopnica. 

Gardaland resort

Gardaland Resort ponuja mnogo stojnic in trgovinic za nakupovanje spominkov ter fotografij, posnetih med adrenalinskimi vožnjami ali občudovanjem akvarija. Okrepčate se lahko v kateri izmed restavracij, ki so vam na voljo v sklopu Gardaland Resorta. 

GARDALAND PARK 
Gardaland je največji zabaviščni park v Italiji, nahaja pa se blizu Verone ob Gardskem jezeru. Park so odprli leta 1975. Leta 1984 je sprejel prvič več kot 1 milijon obiskovalcev, leta 2004 pa že 3,2 milijona. Danes se razprostira na 46 hektarjih ozemlja.

NOVOSTI LETA 2019!
ČAROBNI GOZD: Zlobna čarovnica načrtuje, da bo začarani gozd in vse njegove prebivalce spremenila v kamen - čarovnik Gardaland potrebuje vašo pomoč, da razbje urok in jo ustavi!
SEQUOIA MAGIC LOOP: Vznemerljiva vožnja z vlakcem, ki doseže višino približno 30 m in opravijo serijo 180° lupingov, ki vas obračajo na glavo.
MAGIC SHOW: odkrijte čudovit svet, ki ga je ustvaril čarovnik. Neverjetna predstava združuje neverjetne posebne efekte, akrobacije in plesne sete, ki vas bodo navdušili.

32 ADRENALINSKIH VOŽENJ od tega 7 roller coaster-jev in 3 vodne vožnje. Roller coasterji  so med bolj priljubljenimi atrakcijami adrenalinskega parka. BLUE TORNADO s hitrostjo supersoničnega leta, vas bo ponesel na misijo, ki vam bo vzela dih, RAPTOR vam bo dal pravo dozo adrenalina s hitro vožnjo, tudi na glavo in vam vzel dih z navidez nepremagljivimi ovirami med dirko za preživetje, navdušili pa vas bodo tudi Magic Mountain, Sequoia Adventure, Orto Bruco in Mammut. 

Adrenalinski navdušenci bodo našli užitek v atrakciji Šaman, Space Vertigo, ki vas počasi ponese v vesolje, a padec na trda tla je hiter in nepričakovan, Magic House in glavna atrakcija leta 2016 OBLIVION: ČRNA LUKNJA, ki predstavlja skrivnostno povezavo med našim svetom in tistim, ki je na drugi strani - podajte s na potovanje v vrtogleve višine in vertikalnega potovanja na poti do cilja.
Avanture so vam na voljo v Atlantida, kjer s čolnom odkrijete izgubljeno mesto Atlantida in njene skrivnosti, Colorado Boat, kjer izkusite dereče vode rek Kolorada in se spuščate po slapovih, Jungle Rapids, Magic Hause, Ramses: II Risveglio, Saltomato, Leteči otok, Transgardaland express, Monorotaia in Ortobruco Tour.

OTROCI bodo navdušeni nad DEŽELO PUJSE PEPE!
Zabavali pa se bodo lahko tudi v ostalih fantazijskih dežalah Petra Pana, Super Baby avanture, Prezzemolo magični vasi, Zabavni ekspres deželi, Otroški piratski deželi, Kung Fu Panda akademiji, Deželi Baby Pilota, Doremi kmetiji in Vola letalu. Lahko se sprehodite tudi po magičnih poteh Fantasy kingdoma kjer je svet glavnega lika Prezzemola oz. Peteršiljčka preprosto prečudovit. 

SEA LIFE AKVARIJ
13 tematskih območij porazdeljenih med 40 akvarijev, kjer boste našli več kot 5.000 primerkov 100 živalskih vrst. Ogledate si lahko ogrožene vrste meduz, morskih konjičkov ter koralnih grebenov, ki spadajo v program zaščite in ohranjanja morske biotske raznovrstnosti. V akvariju bivajo tudi vrste pripadnikov živalskih vrst iz Gardskega jezera, ki ga tudi redno čistijo.
Akvarij nudi različne dejavnosti - priča ste lahko hranjenju morskih psov ali pa spoznate morske tjulnje. Ponujajo tudi pester izobraževalni program, kjer si lahko ogledate akvarij pod tematskim vodenjem, se udeležite interaktivnih učnih uric ali izobraževalnih delavnic. 

ODPIRALNI ČAS ZABAVIŠČNEGA PARKA GARDALAND

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • NOVOST: adrenalinska vožnja Sequoia magic loop s serijo 180° lupingov
 • novost čarobni gozd in magic show s posebnimi efekti in akrobacijami
 • 3 vrste atrakcij - fantazijske, pustolovske in adrenalinske
 • adrenalinski užitki na Blue tornadu, Inferis in številnih drugih atrakcijah
 • za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu Fantasy Kingdom
 • 32 adrenalinskih voženj in prvi wing coaster na svetu X–raptor
 • odlična ideja za nepozaben izlet z družino ali prijatelji, za vse generacije
 • pestra izbira restavracij, barov in trgovinic s številnimi spominki
 • park obišče skoraj 3 milijone obiskovalcev na leto

Odlična ideja za darilo

Odličen nakup

Odpravi se s prijatelji

Preseneti boljšo polovico

VEČ O PONUDNIKU

Gardaland leži na južni strani Gardskega jezera, dobro uro oddaljen od Vicenze in slabe 4 h vožnje oddaljen od Benetk. Kot enega izmed najatraktivnejših adrenalinskih parkov, ga letno obišče več kot 3 milijone avantur in dogodivščin željnih obiskovalcev. Gardaland Resort ponuja tudi Gardaland Hotel in Gardaland Adventure Hotel.

GARDALAND HOTEL
Gardaland Hotel je fantastična izkušnja za družine, ki obožujejo sanje in pravljice. Nudijo klasične sobe, ki poosebljajo Gardaland izkušnjo in tematske sobe, kjer lahko izvirate med dobami Pujse Pepe, Princeskino sobo, Kung Fu Panda sobo, Piratsko sobo in sobo Veseli cirkus, Morsko sobo, sobo Magične hiše ali Oblivion sobo. Ponujajo tudi poseben Gardaland Princeskin obred za punčke, ki bodo glavni lik pravljice. 

GARDALAND ADVETURE HOTEL
Gardaland Adventure Hotel za vse tiste, ki želite izkusiti največjo avanturo neustrašnih in drznih dogodivščin. Izbirate lahko med tematskimi sobami Severni pol, Arabska avantura, Divji zahod ali Dogodivščina džungle. Raziščete lahko džunglo, se odpravite na arktrsko avanturo ali na lastni koži občutite adrenalin, ki so ga občutili kavboji na divjem zahodu.

KAM NA IZLET?

 • Gardsko  jezero: jezero ledeniškega nastanka, ogledate pa si lahko abruretum in botanični vrt Arco, naravno zaščiteno območje Biotop Marocche di Dro, slap Varone ali si privoščite vožjo z ladjico.
 • Verona: mesto številnih antičnih spomenikov, srednjeveških zdradb in romanske arhitekture, ki slovi tudi kot mesto Romea in Julije. Ogledate si lahko Piazzo Bra, Ponte di Petra in Rimsko gledališče, Slavolog Gavi in del vrat v rimsko cesarstvo.
 • Naravni deželni park Lessinia: na več kot 100 m2 površine s številnimi vrtačami, jamami in naravnimi mostovi, pašniki in globokimi dolinami, znamenito jamo Spruga della Preta ter brezni, ki sežejo tudi do 1000 m v globino, zaradi česar tudi spadajo med najgloblejša brezna na svetu.
 • Padova: ekonomsko in prometno središče južnega dela Benečije, kjer si lahko ogledate številne rimske ostanke mesta, med drugimi tudi most čez reko Bacchiglione.
 • Vicenza: bogato zgodovinsko in kulturno mesto, s številnimi muzeji, galerijami, trgi, vilami in cerkvami, kjer si lahko ogledate olimpijsko gledališče, ki spada tudi na seznam Unesco dediščine. Pravijo tudi, da je Vicenza mesto s približno petino zlata in nakita v državi, zaradi česar ima mesto tudi dobro gospodarsko pozicijo. 
 • Benetke: svetovno znano obmorsko mesto kanalov in mostov, s številnimi otočki, kot sta Murano in Burano, ki sta tudi znana po izdlavi steklenih izdelkov. Ogledate si lahko Trg Sv. Marka, znano ulico Canale Grande, most vzdihljajev, doževo palačo, urni stolp in most Rialto. 
Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (185)