k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

Grajska pravljica! 50% popust na voden ogled gradu Fala z vključeno večerjo!

22,50 €

Redna cena od 45,00 €

# / 9

Grajska pravljica! 50% popust na voden ogled gradu Fala z vključeno večerjo!

22,50 €

Redna cena od 45,00 €

Postanite del grajske pravljice in doživite grajsko življenje. Okusite pridih srednjeveškega in baročnega življenja, meščanskega kot tudi plemiškega. Voden ogled zajema ogled gospodarskega dela gradu, grajske ječe ter razkošnejšega dela gradu. Jejte kot grajski plemiči na večerji, ki zajema glavno jed, solato in sladico ter vso pijačo. Odlična ideja kako preživeti Valentinovo malo drugače.

Ogled gospodarskega dela gradu, grajske ječe ter razkošnejšega dela gradu! Vključena pijača dobrodošlice in vsa pijača ob večerji.

grad fala

Veliko je bilo že napisanega, veliko prebranega in ujetega na filmski trak...pa vendar ste o tem le slišali, gledali ali brali...Na gradu Fala vam omogočijo, da to tudi doživite. Podoživite srednji vek. Vzemite si čas in obiščite več kot 700 let star grad Fala. V prelepem okolju, obdanem s spokojno tišino, kjer je slišati le pesmi ptic, vas čaka pravo doživetje.

POTEK IZLETA
Najprej bodo vašo radovednost potešili z vodenim ogledom gospodarskega dela gradu in kleti (kjer so bili nekoč prostori za služabnike), vas omamili s čudovitim razgledom z grajske terase, vam razkazali letno in zimsko kuhinjo ter grajsko ječo...Vse zbrane bo nagovoril Grof Maksimilijan in vas odpeljal po razkošnejšem grajskem delu gradu: velika grajska sobana, knjižnica, glasbena soba, lovska soba, spalnice, pisarne, grajska pisarna, ter dve veliki jedilnici kjer boste sedli za večerjo.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

  • postanite del grajske pravljice in doživite grajsko življenje
  • okusite pridih srednjeveškega in baročnega življenja, meščanskega in plemiškega
  • jejte kot grajski plemiči na večerji
  • vključena pijača dobrodošlica in vsa pijača ob večerji
  • ogled gospodarskega dela gradu, grajske ječe ter razkošnejšega dela

Odlična ideja za darilo

Potrebna je rezervacija

Za otroke brezplačno

VEČ O PONUDNIKU

Grad Fala leži na razgledni rečni terasi, ki jo z zahoda zapira Falska pečina, na severozahodu pa na obeh straneh reke prepadne pečine iz prastarih kamnin. Slednje oblikujejo svojevrstna skalna vrata v srednjo Dravsko dolino, ki predstavljajo tako geološko kot klimatsko ločnico. Zaradi težke prehodnosti ozke soteske so skalna vrata v preteklosti predstavljala tudi kulturno mejo. Danes je grad po zaslugi novega lastnika, ki ga je rešil pred propadom in vanj vnesel vsebine, ki obujajo slavne dneve Falske gospoščine, opremljen v duhu 17. stol. Grad zajema danes 18 grajsko opremljenih soban, 13 prostorov, nekoč namenjenih služunčadi, grajsko ječo, ledenico, grajsko kapelo, grajsko dvorišče ter prireditveni prostor s 400 sedišči na gospodarskem dvoriču s pivnico in viteško dvorano. 

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Lokalna ponudba   Poglej vse (108)